x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 01/10/2020 a les 07:00
Àries
Sentiràs una mica d'ansietat. Potser sentis avorriment amb la quotidianitat i estiguis considerant expandir els teus horitzons, potser a través d'un llarg viatge, o potser estiguis considerant mudar d'estat. Pot ser-te útil saber que l'alineació planetària et assenyala la finalització d'un vell cicle i el començament d'un nou.
 
Taure
Et trobaràs re-avaluant alguns dels teus valors llargament apreciats. El que l'any passat et semblava tremendament important, podria no resultar-tan significatiu ara. Tot i que això podria ser un alleujament en alguns aspectes, també pot ser desconcertant. La configuració celestial implica la culminació d'un cicle de valors i el començament d'un nou.
 
Bessons
La promesa d'un cicle nou i més satisfactori pel que fa a temes relacionats amb la teva carrera caracteritzarà aquest dia, d'acord amb la configuració celestial actual. Tindràs certes reserves sobre començar una cosa nova, però recorda que tots ens resistim als canvis, i que hem de seguir endavant malgrat les pors.
 
Cranc
Les teves metes poden estar canviants en aquest moment, ja que la influència planetària et assenyala l'inevitable tancament d'un cicle vell, i el començament d'un nou. En aquest punt podria ser bona idea avaluar els teus talents i saber on vols que et portin. Necessites més capacitació? Vols provar un nou camp?
 
Lleó
En aquest moment pot ser que hagis guanyat tot el possible d'una afiliació a algun tipus de grup. Podria ser temps de seguir amb una altra cosa. Hi haurà continus creixements a través de grups, encara que no necessàriament amb els quals estàs treballant ara. Podria estar involucrada la teva professió, o organitzacions d'interès especial.

 
Verge
La influència dels planetes portarà noves consciències i revelacions respecte al teu desenvolupament espiritual. Apareixerà un nou rumb, o noves percepcions t'obriran noves portes abans vetllades per a tu. En aquest moment et resultarà molt beneficiós la meditació i la interpretació dels somnis. Escriu els teus somnis, o qualsevol percepció que se't aparegui.
 
Balança
L'alineació astral incentivarà les teves facultats intuïtives en aquest moment. Et trobaràs en sintonia amb els pensaments i sentiments d'altres persones, i per tant podràs adaptar el teu comportament a manera d'estimular la teva relació amb elles. A més, se't obrirà un nou rumb espiritual en la teva vida. És un moment meravellós per a l'estudi metafísic i la meditació, especialment en companyia dels teus éssers més propers.
 
Escorpí
Els planetes portarà promeses de nous nivells de comprensió en les teves relacions, tot i que hi haurà alguns desacords i friccions en el camí. Tu i la teva parella necessiten relaxar-se i deixar alguns vells hàbits, patrons i actituds, potser portant a la llum alguns ressentiments i alliberant-los. Aquesta acció presagiará una relació més comunicativa i amorosa per al futur, prometent un creixement per a tots dos.
 
Sagitari
Els planetes i les seves influències et trobaran més en contacte amb la teva banda intuïtiu, comprenent més als altres i sent més sensible als seus sentiments. Espera alguns canvis en la teva veïnat. Potser es mudin noves persones, o obrin algun negoci nou, amb el resultat que les compres i altres assumptes quotidians seran més convenients.
 
Capricorn
Amb aquesta energia celestial podràs fer noves amistats, o podran aparèixer velles amistats de el passat que fa temps no veus. Realitzaràs metes de temps enrere, i posaràs en moviment algunes noves. Les finances prendran un gir sobtat positiu; podries rebre un augment inesperat. Promet ser un dia de feina però gratificant. Gaudeix-lo!.
 
Aquari
Probablement tinguis metes espirituals, i potser hagis treballat dur per aconseguir-les. Ara, necessites proposar-te més metes. Potser necessitis descobrir una nova disciplina, o seguir endavant a el següent nivell de la disciplina que estiguis seguint en aquest moment. També pots buscar noves maneres d'expressar-te artísticament. ¿Pintar o dibuixes? Intenta escriure.
 
Peixos
A mesura que l'alineació planetària es desplaça, començaràs un nou cicle en la teva salut i treball. Potser hagis completat un programa de salut o exercici d'algun tipus i t'hagis preparat per passar a el següent nivell. O potser hagis acabat un vell projecte laboral i utilitzis el teu cap de setmana per celebrar el teu assoliment i preparar-te per començar una nova missió.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts