x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 29/09/2020 a les 07:10
Àries
Les finances i els objectes materials seran preocupants. L'energia en joc et demana que avaluïs les coses que són veritablement importants per a tu. Torna a avaluar la qualitat de vida. Potser aquesta àrea en particular necessiti grans transformacions. Aquest és el moment de plantar les llavors i veure créixer.
 
Taure
Estima als teus amics i coneguts tant com estimes a la teva parella. Tracta als teus amics amb el degut respecte. Són els teus ànimes bessones. Comparteix els teus pensaments i involucra't en discussions intel·lectuals. El panorama còsmic exalta la importància de les relacions amb amics, i el essencials que són a l'embelliment de la nostra vida diària. Tracta'ls amb respecte i dignitat. Veuràs que aquesta energia se't tornarà amb escreix.
 
Bessons
Pren-te el temps per tenir una mica més de comunicació que de costum amb la gent. Potser tu i la teva parella tinguin una actitud irrealista sobre certa situació. Obre els canals de conversa i neteja els desfets que s'han acumulat dins. Les expectatives dels altres poden ser molt diferents a les teves. Això produirà una gran tensió més tard si no soluciones les discrepàncies ara. L'aspecte en joc et demana que pensis amb el cor.
 
Cranc
Avui hi ha un canvi en l'energia planetària. Sentiràs que estàs una mica més emocional amb totes les coses, que se t'ha caigut la màscara i el teu veritable jo ha quedat exposat. Et preocupa molt la teva imatge i la forma en què la en projectes en els altres. És temps de fer una mica d'auto-anàlisi. Estàs entrant en un període de renaixement.
 
Lleó
La teva carrera s'ha anat per la tangent. Potser sentis que no estàs seguint el camí exacte en què vols estar. Pren-te temps per reflexionar seriosament i considera com arribar on vols estar d'aquí a cinc anys. Potser ets irrealista pel que fa a la teva destinació actual. Utilitza l'alineació planetària d'avui per començar des de zero.

Verge
És hora de trobar un nou romanç en la teva vida i adoptar una nova perspectiva per a la teva naturalesa juganera i acriaturada que simplement vol sortir i divertir-se. La quantitat d'anys viscuts poc té a veure amb la joventut del teu esperit. Mantingues la teva joventut realitzant activitats que et encantaven quan eres més jove. Torna a un estat d'innocència.
 
Balança
L'alineació planetària augmentarà la teva natural creativitat. Amb això en ment, treu la teva caixa de manualitats, costura o novel·la en progrés i posa't a treballar. Si estaràs en el teu lloc de treball, realitza alguna innovació en el que estàs fent. Tens un estil molt propi, i com més ho portis als teus projectes, millor sortiran. Que tinguis un bonic dia.
 
Escorpí
La realització de tasques múltiples funcionarà molt bé per a tu avui, encara si usualment no és així. És el moment perfecte per ordenar la teva casa o oficina. Arregla i organitza aquests armaris, calaixos i prestatges, i considera armar una bossa per donar a una caritat local. Una regla d'or - si no has fet servir alguna cosa en un o dos anys, és probable que mai més ho facis. Així que, per què no regalar-lo a algú que el faci servir?
 
Sagitari
Amb l'alineació astral d'avui, és important que et cuidis molt. Tindràs en ment la relació amb la teva mare, si és tensa. Encara si ja no viu, els sentiments i assumptes no moren, i poden ressorgir. El millor serà evitar el contacte avui a el menys que es tracti d'escriure una carta en privat, i us permeten expressar els teus sentiments. El poder de sanació és incommensurable. Fes l'esforç suficient com per ser qui intenti primer.
 
Capricorn
Treu la calculadora, els teus llibres, el pressupost casolà, o qualsevol altre treball que requereixi càlculs avui. En aquest moment, la configuració celestial es troba associada amb l'agudesa mental i la ràpida resolució. Les coses que et tenien en estancament abans et sortiran amb facilitat. Si necessites treballar més amb paraules, també gaudiràs editant o fent revisió. Aprofita aquesta energia per netejar el teu escriptori de les coses que s'han estat acumulant allà.

 
Aquari
Avui et sentiràs com l'heroi perdut. Podeu salvar cada gat abandonat, cada ocell ferit i cada bestiola que va caure d'esquena i no pot redreçar-se. Compleix amb aquest rol i ajuda a la mare natura. Aquest és un bon moment per comportar-caritativament amb els altres. La configuració planetària et recorda defensar fins i tot als arbres. Escampa el teu amor.
 
Peixos
Trobaràs gran saviesa en llocs inesperats en el dia d'avui. L'energia astral en joc suggereix que has alliberar la teva ment de les restriccions convencionals i deixar-la vagar lliurement. Et sorprendràs gratament amb la informació que rebis sense buscar-la. Relaxa't, deixa't portar pel suau flux i rendeix-te. Sent com és ser jove novament i gaudeix aquesta innocència.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts