Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La configuració celestial mostra que és un moment perfecte per a reunir la família i divertir-se una mica. La combinació del teu amor innat per la família amb els aspectes socials de la teva Signe Solar pot gairebé garantir-te una bona estona. Posa't en contacte amb aquells que visquin lluny o que vegis poc. Et anirà bé passar una mica de temps amb la família. Aprofita això a el màxim avui.

Taure ¿Planeabas realitzar tasques domèstiques avui? Amb la configuració celestial en joc, hauràs de re-planificar la teva agenda! La influència planetària actual no afavoreix la realització de tasques domèstiques - justament el contrari! Qualsevol activitat que estimuli la teva ment es troba reforçada durant aquest trànsit, ia més, aquestes tasques sempre hi seran esperant-te demà. Dedica't a coses que requereixin concentració.

Bessons Sent la comunicació una qualitat prominent en tu, t'espera un dia en què parlaràs sense parar. La influència de l'aspecte en joc reforçarà molt les teves característiques existents. Si has d'anar a alguna reunió, o ensenyar una classe, o exercir com a amfitrió d'una reunió familiar, seràs el centre de la reunió. Aprofita-ho.

Cranc Tens una personalitat tan extravertida i social que la gent se sorprèn quan tens un dia en què et perds en els teus pensaments. Pot interpretar-se com que et passa alguna cosa dolenta. 'El tema és que l'alineació planetària d'avui posa a molts un estat d'humor pensatiu! En comptes de posar-te a la defensiva, fes-li saber als que t'envolten que simplement estàs pensant en diversos assumptes i reflexionant sobre algunes coses per brindar seguretat.

Lleó Amb un canvi en la influència planetària, el teu estat mental és molt pensatiu. Això no és necessàriament una cosa nova en tu; però, si nens o els teus companys de treball t'envolten, et resultarà gairebé impossible tenir un moment sense interrupcions per a tu. La veritat és que, si vols això, hauràs de fer els arranjaments. Tens el mateix dret que els altres a això, així que fes el que hagis de fer perquè passi.

V

erge És hora de trobar un nou romanç en la teva vida i adoptar una nova perspectiva per a la teva naturalesa juganera i acriaturada que simplement vol sortir i divertir-se. La quantitat d'anys viscuts poc té a veure amb la joventut del teu esperit. Mantingues la teva joventut realitzant activitats que et encantaven quan eres més jove. Torna a un estat d'innocència.

Balança Els recursos compartits són la preocupació especial del dia i estàs molt sensible a aquesta àrea de la teva vida. Potser hagis de renegociar amb un soci comercial o la teva parella la manera d'utilitzar certs recursos. Amb l'alineació planetària, les emocions es troben en un nivell molt més intens que de costum. Presta atenció a detalls com ara balanços bancaris, política i béns arrels.

Escorpí L'energia celestial en joc et demana que prenguis una resolució aviat. La clau per a tu és la comunicació amb les persones que t'envolten. No obstant això, tingues present que això també s'estén a formes no convencionals de comunicació. Recorda que pots transmetre molt a través de l'llenguatge corporal i entonació, no només a través de paraules. Tingues sinceritat en el teu tracte amb els altres. La veritat sortirà a la superfície d'una o altra manera.

Sagitari Qui et escolti parlar en aquest moment, diria que el món sencer necessita canviar. No hi ha dubte que hi ha la necessitat de major llibertat, amor, comprensió i podríem seguir i seguir. Però els que t'escolten no et deixen fer-ho. En canvi, et repten a deixar de somiar i començar a actuar! La influència astral del dia suggereix que canviïs la teva pròpia actitud cap als teus éssers propers si esperes que escoltin les teves idees amb atenció.

Capricorn És moment de començar un nou capítol en una vella societat. Podria ser que les coses estiguin una mica desgastades i estancades en aquest punt. La teva intuïció ho sap molt bé. Confia en els teus instints per saber com procedir en situacions socials que no semblen estar del tot bé. La configuració celestial t'està recordant tenir una mica més de sensibilitat, ja que els sentiments de la gent es lastimarán amb facilitat avui.

Aquari El problema amb les persones que et demanen la teva opinió és que de vegades saps que la resposta no t'ha agradarà. No obstant això, és inevitable que la gent busqui la teva perspectiva. Si hi ha algú que pot portar harmonia en una baralla, aquesta persona ets tu! Si bé sentiràs temptació de calmar les aigües, recorda que l'honestedat és important. Encara si saps que va a fer mal una mica, vaig donar la veritat.

Peixos L'alineació actual et despertarà desitjos d'aventura i bona diversió a l'antiga. No analitzis res que sigui a llarg termini - és molt probable que no funcioni per a tu. Considera fer alguna cosa fora del comú, com vestir-te estrafolàriament, anar a conèixer un nou club nocturn, o sortir a una cita a cegues. Mentre hi hagi varietat i exclusivitat en les coses que planegis, gaudiràs molt del dia.

tracking