Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És temps de començar des de zero i oblidar-te de velles màscares i rols que ja no li serveixen més al teu propòsit. Potser abans utilitzaves aquests mecanismes com a defensa. Ja és temps de desfer-te d'aquests hàbits i revelar la veritable persona que jeu sota d'aquesta màscara. L'aspecte en joc avui et urgeix a projectar una imatge més clara del teu propi jo.

Taure Adopta un nou règim per a tu que promogui la teva salut física. Aquest és el moment perfecte per plantar llavors pel que fa a plans d'exercicis i dietes. Sigues realista pel que fa a les teves metes i la teva enfocament per trobar alguna cosa que funcioni per a tu. La configuració astral d'avui t'ajuda a sincronitzar amb el teu cos i reconèixer les seves necessitats. No li prestis atenció a les creences socials i fonts externes. Escolta't a tu.

Bessons Aquest és un moment important per concentrar-te en les teves finances i en les coses que més valores en la teva vida. Pren decisions sobre on col·locar els teus diners. Potser hagis estalviar una mica en comptes de gastar. La influència astral d'avui està elevant les teves emocions i consciència sobre aquest tipus de temes. Tu saps molt bé el que has de fer. El que necessites ara és la força de voluntat per executar el teu pla.

Cranc Surt a caminar pel mercat espiritual i veu quines noves eines pots aconseguir. La configuració celestial d'avui et suggereix recomençar de zero pel que fa al teu espiritualitat i com honres les teves creences. Aprofita aquesta oportunitat per explorar noves maneres de pensar. Neteja la teva ment i obre't a noves possibilitats. L'energia està fluint i existeix molt coneixement a l'abast de les teves mans.

Lleó L'alineació planetària d'avui et farà sentir que les relacions fora de la família no valen realment la pena. Últimament et sents molt feliç a casa teva, així que per què deixar que altres et distreguin dels simples plaers de la vida familiar? No pots culpar als teus amics o col·legues per voler estar amb tu, només explica'ls que la família està primer.

V

erge Els diners guanyat les últimes setmanes portarà els seus fruits, més del que generalment reps. Pot ser que estigui relacionat amb un projecte grupal d'algun tipus, o al menys, alguna cosa aconseguit dins el context d'una societat. Els assumptes sentimentals també funcionaran de meravella, i no et sorprenguis si una relació avança a el següent pas de compromís. Els planetes i la seva influència indiquen felicitat i bona fortuna mitjançant relacions de tot tipus.

Balança Si en l'actualitat tens implicació sentimental amb algú, espera que la relació progressi a el següent pas de compromís. Encara necessiten expulsar algunes pors, i intercanviar alguns vots, però el més important i el més difícil ja ha quedat en el passat. L'alineació planetària implica avanços reeixits pel que fa a les relacions romàntiques o de negocis, i el gaudi dels resultats.

Escorpí Durant les últimes setmanes t'has involucrat en la realització de serveis per als altres, potser en connexió amb el laboral o amb un projecte propi. En aquest moment ja hauràs acabat amb tots els serveis a realitzar i estaràs buscant altres en què embarcar-te. L'alineació astral indica que un cicle de la teva vida relacionat amb el laboral o els serveis ha arribat tot el lluny possible, i ja és hora de començar amb un altre cicle. Endavant i ànim!

Sagitari La culminació d'un cicle relatiu a les finances s'aproxima. Després de molta negociació rebràs un augment o bonificació, el venciment d'una inversió, o la concreció d'un acord. D'ara endavant tot el que necessites és completar la documentació. L'energia astral d'avui vol dir que això només és el començament de noves oportunitats que augmentaran els teus ingressos. Aprèn d'això i segueix endavant.

Capricorn Segurament has aconseguit almenys un objectiu laboral i estiguis buscant l'èxit i la bona sort promesa com a recompensa. Possiblement no ho has aconseguit tot sol, sinó en companyia de col·legues. Això significarà una gran diferència en la teva vida. La configuració celestial indica que aconseguiràs molt més en el futur proper mitjançant les societats. Treu tot el profit que puguis.

Aquari Adopta un enfocament més intuïtiu en la teva carrera professional. Veuràs que el pensament racional només et fa donar voltes en cercles. L'energia celestial en joc t'està ajudant a assolir els teus objectius recordant reflexionar les coses. Confia en la teva intuïció. El coneixement que busques probablement arribi de les fonts que menys esperes. Tot ésser té alguna cosa a ensenyar-nos.

Peixos Avui la concentració es troba a casa teva i família gràcies a l'energia astral actual. Hauries de pensar en començar des de zero en aquest àmbit de la teva vida i renovar el teu compromís amb els teus familiars. Tracta de no culpar els teus pares de tots els teus problemes i càrregues negatives. Segurament ells van fer el millor que van poder. Perdona'ls i segueix endavant.

tracking