x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 25/09/2020 a les 06:46
Àries
Si pots, l'activitat ideal per avui seria quedar-te a la teva habitació llegint. Per les influències de la configuració planetària actual, la teva moral estarà una mica baixa. Sents inseguretat sobre les eleccions que has fet. Si et permets, començaràs en una espiral d'ansietat de la qual et resultarà difícil sortir.
 
Taure
Aquest és un dia en què estaràs anant i venint des del materialisme a l'espiritualitat. Aquestes entre: el concentrar-te en la seguretat material i comprar-te una casa i buscar un treball bo i estable, o armar una carpa a la platja i seguir un camí totalment apartat de les realitats pragmàtiques de la vida.
 
Bessons
Aquest és un dia en què estaràs anant i venint des del materialisme a l'espiritualitat. Aquestes entre: el concentrar-te en la seguretat material i comprar-te una casa i buscar un treball bo i estable, o armar una carpa a la platja i seguir un camí totalment apartat de les realitats pragmàtiques de la vida. La millor pregunta, de fet, és com pots integrar ambdues dimensions en la teva vida. Finalment, aquest serà el camí que et donarà més satisfaccions..
 
Cranc
Avui, cuida la teva llar i família. Si els teus éssers estimats et acusen de concentrar massa en idees nobles i humanístiques mentre ignores a la teva família i amics, escolta el que et diuen. Pots salvar el món, però és millor començar amb el món immediat que t'envolta. La vostra bondat llavors serà com un efecte dòmino.
 
Lleó
L'alineació planetària d'avui et farà sentir que les relacions fora de la família no valen realment la pena. Últimament et sents molt feliç a casa teva, així que per què deixar que altres et distreguin dels simples plaers de la vida familiar? No pots culpar als teus amics o col·legues per voler estar amb tu, només explica'ls que la família està primer.

Verge
La configuració celestial d'avui et farà dubtar sobre si estàs en la carrera correcta. És la carrera que vas triar realment la correcta per a tu? Les influències planetàries entelaran qualsevol visió que poguessis tenir. No sentis massa molèstia cap als teus sentiments avui. Has de saber que aquestes influències negatives poden estar intentant llevar-te qualsevol motivació que tinguis per triomfar, ja sigui professional com socialment. Però l'alineament planetari aviat canviarà, i les respostes arribaran.
 
Balança
Sentiràs com si estiguessis sobre arenes movedisses, succionándote lenta i uniformement sense importar els teus esforços per alliberar-te. Potser estiguis fent massa. En comptes de resistir-amb totes les teves forces, en part seria millor no moure't. Aquest és un d'aquells moments en què has de confiar que altres persones et ajudin a sortir endavant. No obstant això, vés amb compte de quina mà t'aferres; hi ha certes persones que hauries d'evitar avui. I saps molt bé qui són.
 
Escorpí
Moltes persones amb el teu Signe Solar són genis en les finances. Tot i que no sempre tens tants diners com t'agradaria, saps com construir una major prosperitat. Aquest és un bon moment per crear una estratègia financera audaç. Pensa en inversions que puguin ser veritablement rendibles. Realitza algunes investigacions per descobrir més. Fins i tot et pot ser útil parlar amb un comptador, corredor de borsa, o algun amic ric.
 
Sagitari
Qui et escolti parlar en aquest moment, diria que el món sencer necessita canviar. No hi ha dubte que hi ha la necessitat de major llibertat, amor, comprensió i podríem seguir i seguir. Però els que t'escolten no et deixen fer-ho. En canvi, et repten a deixar de somiar i començar a actuar! La influència astral del dia suggereix que canviïs la teva pròpia actitud cap als teus éssers propers si esperes que escoltin les teves idees amb atenció.
 
Capricorn
Existeix certa confusió en l'aire avui. La gent no expressa les seves necessitats amb claredat, dificultant el teu possibilitat de satisfer les seves demandes. Generalment saps com suportar les contrarietats inherents a totes les relacions, però sents irritació per l'atmosfera caòtica d'avui. El millor que podries fer és acceptar la confusió pel que és. Demana clarificació.

 
Aquari
Vés amb compte amb els mites que estaran circulant avui. No et deixis caure en el parany de la depressió. Sí, és veritat que la teva carrera no va seguir exactament el camí que havies anticipat, però les coses no estan tan malament, cert? La influència de l'alineació planetària d'avui et podria fer sentir pitjor encara. Mira al teu voltant. Realment tens una vida meravellosa!.
 
Peixos
Les situacions amb què t'enfrontes i les converses que tens van a regirar les tèrboles aigües del teu inconscient. Diràs i sentiràs coses que no tindran cap lògica per a les persones que t'envolten. Examinant més de prop, pots veure que aquestes respostes en realitat provenen de temes més profunds i experiències passades, reviscudes pels esdeveniments del dia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts