x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 24/09/2020 a les 07:30
Àries
Cuida el teu pressupost avui! La combinació de les influències planetàries et farà sentir molta insatisfacció amb la teva vida. Voldràs compensar-comprant impulsivament, o millor dit, compulsivament. Però, creus que un nou vestuari et farà sentir millor a la llarga? Et pot resultar dur a bon començament, però estalvia diners i en canvi posa't a pensar què va fer que la teva vida estigui com està.
 
Taure
L'alineament planetari actual et crida a un dia de meditació. La combinació d'energies que té aquest dia s'ha estat gestant per mesos. Esperaves tant? En el teu gran lluita per la transformació, potser hagis tingut massa duresa cap a tu. Un intercanvi que tinguis amb un amic íntim t'inspira a incloure l'amor propi al menú de qualitats que esperes tenir.
 
Bessons
Avui tindràs un dia una mica turbulent. La comunicació no et resultarà fàcil. Tu saps de què estàs parlant, però ningú més sembla saber-ho. En la teva vida professional, seria millor evitar treballar en grups o ser un participant actiu en reunions. No és que hi haurà tensió al teu voltant, és més que res que hi haurà una mica de confusió que farà que tots al teu voltant es gratin el cap perplexos.
 
Cranc
Amb l'energia astral en joc, avui pots arribar a sentir una mica de perdició, cuestionándote els teus objectius professionals, la teva vida sentimental i fins a la teva llista de supermercat. Només ahir, tots aquests aspectes de la teva vida semblaven tan clars i estables, ara resulten tan foscos i confusos. Avui estàs comprensiblement fràgil. Tracta de protegir-te.
 
Lleó
D'un temps ençà has hagut de modificar els teus objectius creatius. És interessant el fet que sempre sents atracció cap a camps per als quals podries no haver nascut (la tecnologia informàtica podria ser un exemple). És l'aspecte creatiu de el projecte del que et atreu, independentment de si coincideix amb les teves habilitats o no! Aquest comportament és veritablement part del teu caràcter.
 
Verge
Els teus secrets, somnis i part oculta de la teva personalitat estan sent descobertes per circumstàncies extremes que ocorren a casa teva. Hi ha canvis dramàtics en el teu domini privat, i et donaràs compte de que l'única forma en què pots manejar correctament és utilitzant el teu artilleria pesada. En altres paraules, necessites donar més del teu propi interior.
 
Balança
Transformacions en la teva carrera i la teva posició en el món estan començant a tenir un efecte profund en el teu cos físic. Assegura't de no estar sacrificándote per anar després plaers tangibles. A mesura que creixis i desenvolupis la teva naturalesa espiritual, veuràs que la majoria dels plaers que realment busques estan en el teu interior, i que moltes de les coses per les que lluites cada dia en realitat només et s'allunyen de el lloc en què necessites estar.
 
Escorpí
Desitjaràs tenir una conversa seriosa amb algú per aclarir certs temes. Tens implicació emocional en aquest assumpte, i t'apassiona el resultat final que es manifesta. Que no et sorprengui si això porta a un debat en el qual tu o una altra persona canvien d'opinió d'un moment a l'altre. Els debats intel·lectuals, filosòfics o polítics seran extremadament esvalotats, i tu probablement et tragues l'ham complet.
 
Sagitari
 
Et sents com la mare gallina que ha de tenir cura de tots els pollets. Sents que cada pollet és la teva responsabilitat, es tracti o no de la teva pollet. Avui no tindràs por de parlar i dir-los a tots com han de portar les seves vides. Tot i que les teves intencions siguin bones, la gent pot no apreciar molt els teus consells. Assegura't de mantenir un to humorístic i agradable i no molest i irritant.
 
Capricorn
Avui experimentaràs petites lliçons espirituals en les quals algú parlarà amb profunda saviesa o dirà un antic clixé que produirà una forta impressió en tu. Fins a un conte de fades o una cançó de bressol et inspiraran per pensar en certs aspectes de la teva vida d'una manera totalment diferent.
Aquari
Avui estaràs amb un humor estrany. Podria ser perquè l'alineament astral del dia et fa sentir així. Els teus pensaments estan volant pels núvols, així que poc et preocupa el que estàs fent. Els moviments planetaris indiquen la presència de fantasmes. Sota aquesta influència, podries tenir somnis interessants en els quals els teus ancestres apareixen a rendir-te els seus respectes.
 
Peixos
Tu pots tenir la solució que li falta als altres. Potser el teu cap estigui tenint dificultats amb un projecte laboral. Podries posseir dades que faran que les coses funcionin millor. O potser tinguis el teu propi punt de vista sobre un tema. El teu avaluació de la situació pot ser instintiva. No temes parlar i donar la teva opinió. La gent apreciarà els teus reflexives suggeriments.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts