Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Experimentaràs inspiració per concentrar-te en un nou emprenedoria comercial. Estaràs amb humor de crear una major estabilitat en la teva carrera i finances. Podria ser bona idea enviar alguns currículums o consultar a una agència d'ocupacions. Aviat sentiràs més seguretat sobre la teva habilitat per progressar i generar major abundància per a tu.

Taure Potser descobreixis que sents desitjos d'expressar-te de manera diferent. Per a tu és important tenir una constant varietat en la teva vida. Potser et interessos en un nou grup social que et permeti presentar una nova imatge. Els planetes et encoratgen a posar-te en moviment. És temps d'experimentar una mica. Animar-te a l'atreviment, et divertiràs conreant un audaç estil personal.

Bessons Tindràs l'oportunitat de fer una nova amistat. Aquest és un bon dia per connectar-te amb els altres i per aprendre més de les persones que estan al teu voltant. Si hi ha algú nou en el teu treball, pren-te el temps de conèixer-lo. O si tens un nou veí, convida-li a prendre un cafè. Podries descobrir que comparteixen interessos.

Cranc Finalment deixaràs anar una mica. Potser has estat aferrándote a emocions intenses d'una relació passada. Finalment és hora de seguir endavant. Aquests dies sents més esperances en el futur i menys connexió amb el passat. Potser desitgis realitzar algun ritual personal i significatiu per ajudar-te a alliberar-lo. Crema una fotografia o resa alguna pregària poderosa.

Lleó Decidiràs tenir agressivitat en la teva carrera. Potser vulguis demanar aquest augment o promoció. O potser estiguis pensant en independitzar o fer algun treball pel teu compte. Aquest és un dia molt poderós per posar en funcionament la teva ambició. Investiga una mica. Presenta alguna estratègia de màrqueting creativa que et farà sobresortir. Aquest és el moment de pensar en gran. V

erge No et sorprenguis si tens més ganes d'aventura que de costum. Això pot ocórrer sota una influència planetària com la d'avui, i pot resultar-una veritable avantatge. A causa de que li ets fidel al teu signe, t'inclines més cap al segur i conegut. Prendre riscos no és justament el teu fort. Utilitza la influència planetària per prendre impuls i expandir cap a noves experiències.

Balança El teu tendència de trobar i tenir cura dels desprotegits probablement floreixi avui sota l'energia celestial en joc. La influència de el Sol en el teu signe avui, augmentarà la teva sensibilitat cap als altres, exposant algunes de les teves millors qualitats. Pots mostrar compassió fins a les ànimes més oprimides i fer realment una diferència en les seves vides. Deixa que això brilli, ja que les recompenses són sovint tan grans per a tu com per als que reben els teus bondats.

Escorpí El poder de la teva ment serà fort avui per a tu, i el pensament lògic estarà ressaltat per les influències astrals. Amb les configuracions planetàries d'avui, les metes mentals et produiran més satisfacció que les físiques. Gairebé qualsevol passatemps pot enriquir-se mitjançant una comprensió més profunda de la ciència darrere d'ell.

Sagitari La combinació de les energies celestials pot augmentar la teva consciència en les àrees de la teva vida que necessiten atenció. Pot ser el moment de fer creu i ratlla en alguns casos, i això requerirà que vulguis veure què és el que no estàs fent bé aquesta vegada. No sempre és fàcil de fer, però, les recompenses són enormes. Enfronta't amb el que no funciona, i busca alguna cosa que ho faci.

Capricorn Sota l'alineament astral d'avui, no et sorprenguis si ets terriblement popular. Segurament ets una persona que atrau els altres de per si, i amb la influència astral actual, serà difícil concentrar-se en qualsevol treball sense enfocar directament aquesta energia. Embarca't en qualsevol projecte grupal que existeixi, ja que aquest és un exemple per utilitzar el teu popularitat com una eina de lideratge.

Aquari Rebràs una sorprenent invitació social. Potser es tracti d'una cita per sopar. O un conegut et convidi a una festa formal. Fins i tot fins potser et convidin a un seminari professional i a fer una xerrada sobre la teva experiència professional. No et neguis aquesta oportunitat, perquè podria resultar important. És temps de mostrar-los els teus encants als altres.

Peixos Per què no provar alguna cosa diferent avui? Podries sentir influència a provar alguna cosa nova, no et sorprenguis si sents la urgència de provar alguna cosa una miqueta inusual. L'energia d'avui tindrà un efecte similar en moltes persones, així que és molt probable que la teva parella estigui receptiva a noves exploracions. Si no tens parella estable, potser aquest és el moment de buscar algú que no concordi amb el teu perfil usual. Expandeix els teus horitzons.

tracking