x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 21/09/2020 a les 07:41
Àries
Tens habilitat musical? Si t'agrada cantar o tocar algun instrument, l'aspecte en joc vol dir que avui ho gaudiràs immensament. La música ha estat reconeguda no només pel seu valor com a plaer, sinó també com una eina terapèutica eficaç. Moltes cultures van utilitzar el so com una forma de connectar-se amb ells mateixos, la terra, i els seus déus.
 
Taure
Amb l'energia còsmica en joc, no et sorprenguis si avui atreus a una multitud. La gent se sent atreta per qualitats com la dedicació, la diligència, la perseverança i l'honestedat, i aquestes són totes qualitats que tu tens. Aprofita això mentre socialitzes, converses, i et diverteixes a el vell estil.
 
Bessons
Si tens ganes d'intentar alguna cosa salvatge i boig, assegura't de tenir el teu sentit comú ben despert. Has de tenir cura, ja que les energies en joc poden portar amb si aventura i intriga. Busca formes de consentirte que no posin en risc la teva salut o la teva relació. Considera començar a practicar un esport nou, visitar un parc de diversions, o realitzar un viatge curt per portar-li més emoció a la teva vida.
 
Cranc
El teu honestedat i la teva sinceritat sortiran a la llum el dia d'avui. Amb les influències planetàries actuals en joc, cap altra cosa et farà millor, tot i tenir les millors intencions de no voler ferir els sentiments d'algú. Digues-ho com és amb tanta gràcia i tacte com puguis, però genuïnament també. Encara si això significa trencar-li el cor a el receptor, ell també inevitablement apreciarà la teva franquesa.
 
Lleó
Si t'has autoenganyat sobre alguna cosa, és un dia perfecte per enfrontar la realitat i fer alguna cosa amb la situació. Tindràs més claredat sota la llum d'avui i depèn de tu saber aprofitar això a l'màxim. No sempre és el més fàcil de fer, però les recompenses per tenir el valor són incommensurables. Coneixent, el més probable és que no vulguis viure de cap altra manera.
 
Verge
Gràcies a l'alineació planetària d'avui, hi ha la possibilitat que la gent et vegi com una amistat genuïna a qui poden acudir quan necessiten algú que els escolti o quan passen per moments difícils. Ja t'has guanyat el seu respecte sent una persona afectuosa, així que està molt bé que et sentis bé amb tu mateix o mateixa quan algú et demana consells.
 
Balança
Analitza detalladament la teva vida i la direcció que està prenent. Amb l'alineament planetari d'avui, tens l'oportunitat de veure les coses tal com són - no com t'agradaria que fossin. Hi pot haver problemes en la teva vida que tu inconscientment rehusaste veure, i avui et resultaran més fàcils de detectar. L'oportunitat de veure clarament les coses no passa sovint, així que no te la perdis.
 
Escorpí
El poder de la teva ment serà fort avui per a tu, i el pensament lògic estarà ressaltat per les influències astrals. Amb les configuracions planetàries d'avui, les metes mentals et produiran més satisfacció que les físiques. Gairebé qualsevol passatemps pot enriquir-se mitjançant una comprensió més profunda de la ciència darrere d'ell.
Sagitari
Avui algú qüestionarà la teva sinceritat. Tindràs poca dificultat a l'demostrar la teva honestedat. Fas el més que pots per ser una persona dreta, i qualsevol que es prengui el temps de observar-te es donarà compte d'això. Però si els teus motius són encara qüestionats, o el que és encara pitjor, si et dones compte que és inevitable fer marxa enrere sobre les teves paraules, acosta't a la persona involucrada immediatament i explica-la situació.

Capricorn
Avui probablement comencis alguna cosa des de zero. L'alineament planetari pot significar una oportunitat per tornar a començar. Si hi ha una cosa negativa passant en la teva vida en aquest moment, l'aspecte en joc indica que les coses milloraran aviat. Si vas perdre una promoció a la feina o vas tenir un problema amb un company, aquest és el dia per posar una mica d'esforç extra per solucionar les coses.
Aquari
Alguna vegada et trobes taral·lejant mentre fas coses com netejar o treballar en els teus arxius? Els efectes d'això poden ser molt més grans del que creus. Aquesta simple activitat et pot calmar i tranquil·litzar durant els moments més turbulents. Sota l'alineació planetària d'avui, això serà més evident. Taral·lejar una melodia pot fer que les tasques mundanes resultin més fàcils.
 
Peixos
L'aprendre sobre les coses que t'interessen més és una cosa que avui potser vulguis explorar. El augmentar el teu coneixement i expandir la teva ment sovint és desitjable sota una influència planetària com la d'avui. En el treball i fins a casa teva, hi ha un cronograma establert del que has de fer i quan. Però en el teu temps lliure, pots investigar i aprendre qualsevol cosa que desitgi teu cor. Fes bon ús del teu temps disponible avui..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts