x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 20/09/2020 a les 08:02
Àries
Avui sentiràs desitjos de provar alguna cosa diferent. Donada la combinació d'elements en joc, aquest sentiment és d'esperar. Tenir la urgència d'experimentar té pel seu lloc seu costat bo i dolent, ja que és possible arribar molt lluny, com també veure enredat en una mala situació. Però en general la experimentació és una cosa bona.
 
Taure
Sota l'alineament planetari actual, et sentiràs com el Sr. Entreteniment. Amb una gran seguretat en els teus talents i habilitats, sentiràs que res pot sortir-te malament. Per què no anar a un bar Karaoke aquesta nit i posar-te a entonar un tema de Sinatra? Passaràs una bona estona, i encara si no tens bona entonació, els altres presents se sentiran admirats a l'veure algú cantar amb ganes, en comptes d'apropar-tímidament a el micròfon.
 
Bessons
Avui voldràs mostrar el teu costat càlid i afectuós. L'energia celestial en joc indica que les persones se sentiran atretes cap a la teva amistosa personalitat. Recorda somriure sovint i xerrar amb tantes persones com puguis. Si veus que algú està tenint un mal dia, per què no fer-li saber que t'importa? Tomàquet uns minuts per escoltar els seus problemes i Brinda-li el suport emocional que necessita.
 
Cranc
L'alineació còsmica d'avui realça la creativitat i l'expressió com a paraules claus del dia. Potser sentis ganes d'experimentar algun nou aspecte de la teva vida, ja sigui en el laboral com en una relació. Si jugues bé les teves cartes, tindràs èxit a l'engegar canvis en àrees importants. El teu amic, el teu cap o la teva parella notaran i podran aprofitar els teus nous poders de creativitat.
 
Lleó
¡Entretén a algú avui! Acudeix al teu costat més divertit, et farà sentir inspiració. Recordes aquesta granota que cantava en les clàssiques caricatures en un vell edifici? Així és com et faran sentir els astres. Et sentiràs amb molta seguretat i amb la necessitat d'expressar-te, i sorprendràs a la gent amb el que ets capaç de fer si només et deixes portar i se'ls mostres. Avui ets l'estrella de la música.

Verge
La composició de les influències planetàries d'avui augmentarà la teva usual forma de treballar dur. Amb tanta energia agregada, hauràs de tenir present la teva salut. No exageris en el teu entusiasme de tenir tot en ordre, net i organitzat. Fes que sigui un dia productiu, però tingueu en compte quan has de parar. Pot resultar-te fàcil cansar-te en un dia així també, però et sentiràs de meravella després de tota aquesta activitat.
 
Balança
Amb la combinació de les influències celestials d'avui, sentiràs una gran energia i seràs capaç de gairebé qualsevol cosa. Aquest és un moment excel·lent per expressar la teva natural creativitat. També és un molt bon dia per a activitats que requereixin resistència física. Tracta de fer alguna cosa artístic que sigui actiu, com a treball en fusta, jardineria, tallat o pintura - en gran. Gaudeix l'exercici i diverteix-te.
Escorpí
Amb la configuració astral particularment favorable, et sentiràs especialment forta tant física com mentalment. Si hi ha algun treball que encara no hagis acabat aquesta setmana, aquest és el moment de fer-ho. Tant si es tracta de tasques intel·lectuals o físiques, podràs manejar amb facilitat. Si no hi ha massa pressió, pren una mica d'aquesta energia extra i sal a caminar o córrer.
Sagitari
La configuració celestial et recompensarà per un bon treball físic a l'antiga. Fer alguna cosa actiu no només et farà sentir de meravella, sinó que també li vindrà molt bé a la teva salut - especialment si últimament has mantingut el teu cos letàrgic. Tampoc és bo mantenir atrapades emocions passades, així que aprofita aquest dia i posa't en moviment.

 
Capricorn
Gràcies a la influència de la configuració celestial d'avui, les activitats que requereixin concentració a la creativitat es troben amplificades. Això proporcionarà l'atmosfera perfecta perquè et embarcaments en qualsevol cosa que hagis estat posposant. Treu qualsevol projecte que necessiti la teva atenció. Acaba tota la neteja o organització que sigui necessària.
 
Aquari
Avui segurament sentiràs ganes de enfrontar-te a qualsevol desafiament que se't presenti. Probablement et sentis físicament més fort, i també notaràs una ressaltada habilitat per descobrir noves formes de veure les coses. Amb aquesta particular combinació treballant al teu favor, l'escenari està preparat per fer alguns canvis importants i duradors en la teva vida.

 
Peixos
L'aprendre sobre les coses que t'interessen més és una cosa que avui potser vulguis explorar. Amb la combinació de les energies en joc, la teva ment estarà molt aguda. En el treball hauràs d'aprendre certes coses que poden no interessar tant, però que necessites per poder realitzar la teva feina. Omplir el teu cap de coneixement no interessant pot ser útil, però avorrit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts