Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Potser descobreixis que sents una atracció més forta cap als teus amics com mai abans. Els esdeveniments potser sorgeixin de manera que provin la teva devoció i et demanin que intervinguis. Què tan lluny pots anar per una altra persona? Recorda que tot i que les possessions materials poden anar i venir, les persones estan en la teva vida per més temps. Tracta als altres amb infinita dignitat i respecte, no importaria el t'hagin ferit en el passat.

Taure El teu comportament erràtic i espontani, atreu la mateixa classe d'energia. Avui potser sentis curiositat i ganes d'experimentar. Endavant! No obstant això, assegura't de no oblidar-te del que ja tens i de les persones que t'importen. Emprendre coses noves és molt bo però només si encara ets capaç de mantenir la qualitat de les coses i de les relacions que ja tens.

Bessons Avui tens propensió a rebre un cop de genialitat. Potser la inspiració t'arribi com un llamp i has de sentir lliure per aprofitar aquesta oportunitat a l'màxim. Aferra't a les oportunitats amb les dues mans. Els planetes i la seva influència estan creant una etapa dramàtica d'energia per a tu. Les coses vindran cap a tu en forma d'explosions erràtiques i poderoses.

Cranc Avui tens propensió a sortir i gastar molts diners en articles bonics i costosos. Assegura't d'avaluar els teus recursos i d'establir límits abans de sortir de casa teva. Si no tens compte, pot arribar a sorgir un conflicte referit a les despeses compartides. És possible que la influència astral d'avui foti tot si és que no t'has preparat adequadament.

Lleó La comunicació suau i sensible és exactament el que avui es necessita per poder connectar-se amb els altres. És possible que descobreixis problemes esporàdics que tendeixen a sorgir i on no veus cap solució. Més que segur, si mantens la calma i la confiança seràs capaç d'enfrontar els problemes molt millor.

V

erge En aquest moment potser et trobis d'humor per divertir-te i expressar la teva costat infantil. Potser decideixis jugar-algunes bromes als teus amics o als teus companys de feina. No vagis molt lluny i facis que algú s'enfadi, o potser facis algun comentari enginyós que faci riure inevitablement a altres persones. És un bon dia per demostrar el teu costat original i divertit.

Balança Si és que tens parella, serà que la teva relació va malament? En aquest moment és possible que intentis millorar una relació amorosa. Comenta-teves preocupacions a la teva parella. Parla sobre coses que voldries canviar. Busquin junts una solució i siguin creatius a l'hora de generar més diversió en la seva relació.

Escorpí És possible que avui passis temps amb algú que no coneixes. L'alineació dels planetes està creant alguns canvis en el teu àmbit social immediat. Potser treballis en un projecte amb algú de la feina. Potser no coneguis bé a aquesta persona, però aviat poden fer-se amics. O és possible que avui et trobis treballant al costat d'un client.

Sagitari Avui és un bon dia per fer ús de la teva creativitat. L'ordenació astral actual pot ajudar te a omplir la teva ment amb solucions inusuals. Avui potser t'inventis una nova tècnica o una estratègia de màrqueting. O potser descobreixis una nova manera de gestionar a algú de què has d'encarregar a la feina. Avui mantingues obertura a qualsevol idea progressiva i atrevida que aparegui en el teu camí.

Capricorn Avui potser sentis ganes d'experimentar en la teva vida personal. L'energia en l'aire busca alguna cosa diferent i et posa d'humor per alguna cosa nova. Si has estat sense parella durant un temps, ara potser sigui el moment perfecte perquè busquis a algú amb qui compartir el teu temps lliure. Compra-flors o tingues un detall més amb qui sigui que et atregui.

Aquari Avui potser et sentis amb ganes d'expandir teu cercle social. L'energia astral del dia t'anima a que intentis alguna cosa nova. Si sempre surts a menjar amb les mateixes persones, avui canvia la teva rutina. Demana-li a un desconegut que t'acompanyi i presenta't davant seu. Potser gaudeixis de la connexió i l'intercanvi d'idees amb algú que no forma part de el grup a què freqüentes.

Peixos Avui els problemes que hi hagi a casa teva poden causar dificultats en el teu terreny laboral. Segurament és temps de fer algunes reestructuracions en aquests departaments. No tinguis por d'abordar la situació d'una manera completament nova i diferent. Hi ha una sensació elèctrica en l'aire que mou les coses una mica ràpid.

tracking