TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui els teus objectius laborals seran més efectives si escoltes i raones amb atenció. Per exemple, abans de saltar a surfejar a la teva taula, seu a la vora i observa les ones. Fixa't en on trenquen. Tingues en compte les marees, l'onatge, i la direcció de vent. El noranta per cent de la teva feina estarà fet abans de saltar a l'aigua. L'aspecte a tenir en compte en aquest dia és recordar pensar abans d'actuar.

Taure Avui, entra a la pista de tennis. Participa activament en un esport que no només requereixi força física, però mental també. Rejuvenécete elevant els teus batecs cardíacs. No t'oblidis d'incloure el teu cervell en un exercici diari. Si utilitzes tots els teus músculs, tant físics com mentals, els mantindràs en forma. Presta especial atenció al teu cos i al que aquest necessita per mantenir-se actiu i saludable.

Bessons Ajunta't amb les persones que comparteixin pensaments similars als teus i que persegueixin el mateix que tu. Descobriràs que es crea molta màgia quan s'ajunten persones amb mentalitats similars. Utilitza aquest preuat temps per discutir la teva percepció de el món d'avui i on creus que estaràs en el món de l'demà. Obre't a noves possibilitats i somnis. L'energia celestial li demana al teu cervell ordenar els seus pensaments cap a la meta.

Cranc Avui et comunicaràs com un intel·lectual dinàmic, per tant serà el tipus d'energia que atrauràs. No dubtaràs quan et preguntin el que penses i el compartiràs amablement. Pensa en la teva aparença i quin tipus de senyals els transmets als altres. És la manera de vestir-te i d'actuar actual com vols que els altres et vegin? El dia d'avui et donarà la sensació que estàs vivint una espècie de renaixement en la teva vida.

Lleó Tens tendència a tenir agressivitat quan es tracta de finances, per tant avui has de tenir cura. Un viatge a l'supermercat per comprar només un article pot resultar en una compra de deu bosses plenes. Assegura't de pensar abans de portar la mercaderia a la registradora. Realment necessites totes aquestes coses? Avui has de tenir en compte que has de recordar prendre decisions conscients respecte a com gestionar els teus recursos i gastar els diners. V

erge Avui et caldrà concentrar-te en deixar anar el passat. De vegades tendeixes a obsessionar-te sobre vells menyspreus rebuts. Si alguna vegada algú et va ferir, ¡recordes els detalls fins al final dels teus dies! Tracta de perdonar i oblidar ara mateix. L'aspecte a tenir en compte és rebre un impuls d'energia que t'ajudi a avançar. Tingues en compte que ningú és perfecte. Encara que alguna vegada algú t'hagi ferit, també tu has ferit a altres!

Balança Una teoria de l'passat et serà útil el dia d'avui. Potser hi hagi un llibre o article que alguna vegada vas llegir. Tens el tipus de ment que reté els fets molt després d'haver-los llegits. Avui recordaràs alguna cosa útil que alguna vegada vas llegir, i podràs aplicar-lo a una situació actual. La solució apareixerà de sobte al teu cap.

Escorpí Avui sentiràs l'anomenat de l'passat. L'aspecte a tenir en compte és remoure els records dels vells dies. Potser tinguis una visió sobtada mentre escoltes una cançó a la ràdio. Potser recordis el que estaves fent quan per primera vegada vas escoltar aquesta cançó fa anys. Reflexionaràs sobre algunes velles amistats. O pensaràs sobre els temps en què eres estudiant.

Sagitari Avui compartiràs temps amb alguns vells amics. L'energia astral en joc et incentivarà a connectar-te amb persones del teu passat. Et sentiràs bé si passes la nit compartint les idees de cadascú. Reuneix-te amb amics de l'escola, o truca a alguns companys de treball de la teva última ocupació i sopin junts. Gaudiràs compartint amb persones que et recordin els vells dies!

Capricorn Avui et trobaràs amb algú del teu passat. L'energia astral en joc crearà algunes reunions interessants. Potser et trobis a algun soci de negocis o un col·lega. Seria útil compartir novetats i recursos amb aquesta persona. O pot ser que et topis amb algun ex. Serà intens per a tu recordar els sentiments que alguna vegada vas sentir per ell o ella.

Aquari Avui faràs noves amistats. L'energia astral posarà persones interessants en el teu camí. Presta atenció a coneguts que puguin estar en el teu entorn immediat. Pot existir un company de treball que comparteixi alguna cosa en comú amb tu. Gaudiràs compartint idees amb un glop o un sopar. Obre't al que aquesta persona pugui aportar a la teva vida. A vegades necessites aquest estímul i el absorbir nous punts de vista.

Peixos Avui s'expandeix activament la teva ment cap a noves direccions. Recorda que ets responsable d'ampliar els teus propis horitzons. Pensa en gran! Des d'una cadira a la teva sala només pots veure uns metres endavant, però des d'un penya-segat a la banda de l'oceà, pots veure quilòmetres. Surt a veure el món i pensa en la llunyania que vols arribar en la teva vida. L'energia astral d'aquest dia t'ajudarà a concentrar-te en aquests fets.

tracking