x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 12/09/2020 a les 07:16
Àries
Avui, el dia et brindarà diverses coses en què pensar. Sembles haver-te convençut que és inútil buscar la felicitat en qualsevol altre lloc que no sigui en aquest planeta. Això probablement sigui el que et proveeix d'una actitud productiva i de qualitats creatives. La configuració astral del dia potser et cridi a compartir aquesta actitud espiritual amb altres persones.
Taure
Avui rebràs ajuda d'una font poc comú. A través dels anys, has ajudat a moltes persones. Has influenciat positivament en la vida de molta gent. Algú et retornarà un favor que li has fet. Potser rebis diners d'un préstec, o una oferta laboral sobtada. Avui, les oportunitats apareixeran del no-res. Només mantingues els teus ulls ben oberts i no malgastis l'ocasió.
 
Bessons
Avui hauràs de ser pacient respecte a alguna cosa. L'energia astral crea una sensació d'entusiasme. Possiblement tinguis un projecte que vols que funcioni. Potser estiguis fent alguna cosa en el treball que sigui emocionant. Però et portarà una mica més de temps perquè les coses estiguin a punt. O pot ser que estiguis intentant alguna cosa en la teva vida personal com comprar una casa. Sigues pacient i segueix els passos correctes.
 
Cranc
Avui hauràs de prestar atenció a les lliçons que has après en el passat. L'energia celestial en joc t'està ajudant a tornar a coses importants que has viscut. Potser has après alguna cosa en els teus dies com a estudiant que puguis aplicar en una situació laboral actual. Intenta aplicar aquestes velles tècniques a coses que estan passant en l'actualitat. Els missatges de l'passat et poden ajudar a resoldre coses avui.
 
Lleó
Avui és un bon dia per gaudir als membres de la teva família. Potser has treballat molt dur últimament. Potser no hagis estat amb els teus fills o la teva parella tot el que haguessis desitjat. Avui dóna't un temps per compartir amb els teus éssers estimats. Posa de banda les preocupacions sobre el teu treball i obre't per connectar-te amb la teva família. Avui et donaràs compte quant signifiquen els teus éssers estimats per a tu.
Verge
Si et dediquessis a la pintura, sens dubte sentiries inspiració a les fortes emocions que van aparèixer en les últimes setmanes. El treball que facis potser és una mica fosc però també sincer i intens. La influència astral del dia et obligarà, potser més del normal, a expressar aquests moviments profunds en la teva personalitat.
 
Balança
No ets de la classe de persona que s'ajunta amb qualsevol. Probablement prefereixis tenir pocs, però molt bons amics. Avui la influència de les estrelles potser et faci comprendre quanta raó tens. Avui potser et trobis en una situació molt seriosa, en on comparteixes una experiència intensa amb algú més i en la qual li ofereixes la teva ajuda o simplement comparteixes el teu punt de vista.

 
Escorpí
Aquest és un dia perfecte per integrar dins la teva personalitat a totes aquestes profundes transformacions per les quals has estat travessant. Els planetes estan perfectament alineats al teu favor i avui descobriràs que el contacte amb altres persones és excepcionalment positiu. A casa sembla que saps exactament el que la gent necessita de tu per encoratjar aquest càlid i intens ambient. I tots els petits detalls desagradables de la vida quotidiana semblaran desaparèixer per un dia.
 
Sagitari
Avui tens per davant un dia molt exaltat i temperamental. La combinació d'energies produïda per l'alineació que avui tenen els planetes, farà que un dia ja agitat sigui molt més intens. Però no entris en guerra contra aquelles persones que potser no estiguin d'acord amb les teves opinions. Serà millor que no prestis atenció i mantinguis la teva concentració en els teus objectius.
 
Capricorn
Avui hi ha una mena de poder en l'aire. És possible que actuïs amb una classe de restricció que no és característica en tu. L'alineació de el dia et impulsarà a fer-ho amb molta calma i pensaments seriosos. Avui tindràs l'oportunitat de crear sense moltes molèsties al teu voltant i amb devoció a la profunditat de la teva feina. Intenta mantenir aquesta actitud durant els propers mesos, si pots ...
 
Aquari
Si la gent només pensés en si mateixa i fes coses exclusivament per al seu propi benefici, quina classe de món seria? El teu Signe Solar et fa defensar el teu propi territori i convertir en la teva propietat personal a el món que t'envolta. Però, quina classe de persona series si això fos tot el que et interessés? La vida seria absurda si la gent no compartís el que té amb els altres. Això és el que els planetes estan tractant de dir-te avui.
 
Peixos
Avui, alguns dels teus esforços es veuran recompensats. La configuració actual d'aquest dia farà que persones del teu passat ressorgeixin i et donin un cop de mà. Potser hi hagi un vell cap que et recordi amb afecte. Pots buscar a aquesta persona i demanar-li algun consell. O pot ser que vegis a algun col·lega. Comparteix novetats amb ells i descobreix si estan en la posició adequada per ajudar-te.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts