Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui podries prestar ajuda a un amic. El teu sensibilitat és augmentada cap als qui estan en problemes. Potser una de les teves amistats ha estat travessant una etapa difícil. Avui podria ser una bona ocasió per convidar-lo a sopar i que et parli del tema. De vegades el més difícil de sentir-se malament és guardar-s'ho tot. A l'obrir-te el seu cor, aviat hauria de sentir-se millor.

Taure N'hi ha que diuen que el teu signe és dels que viuen creant problemes, ¡i avui potser comproves quanta raó tenen! L'actual configuració celestial produeix una influència que t'empeny a imposar. Si prestes atenció al que l'aspecte en joc et diu avui, potser deixis sorpresos a diversos al teu voltant. N'hi ha que diuen que et comportes massa seriosament. Quina sorpresa estan per dur-!

Bessons En aquest moment podries tenir un ànim romàntic o somiador. L'alineació planetària d'avui assegura l'aspecte romàntic en l'aire i t'inunda de pensaments sobre l'amor. Potser sentis una secreta atracció cap a algú. Podries fantasiejar amb estar a prop d'aquesta persona. Podries preguntar-te si tal sent el mateix per tu. Si vols conèixer la veritat potser hauries de fer alguna cosa a l'respecte. ¡Fes-li saber del teu interès i veuràs què passa!

Cranc Avui podries acabar treballant amb un grup nou de persones. La influència de l'alineació astral d'avui podria inspirar a una major interacció. Potser comparteixis una reunió social que et portarà a conèixer millor als teus col·legues. Potser et presents davant de persones influents i treballis per rebre més reconeixement. Així que avui no temes manifestar el teu major força interior per tirar endavant.

Lleó Avui podries apropar-te una mica més a algú. L'alineació dels astres d'avui t'ajudarà a saber més d'algú que forma part de la teva vida. Potser tinguis una reveladora conversa amb una de les teves amistats. Podria haver coses d'ell o ella que ignores. Demostra el teu suport a qui confia en tu. És bonic que algú et confiï els seus veritables temors i desitjos. Avui podries estar en condicions de donar-li alè.

V

erge Potser últimament hagi hagut certa commoció en les teves relacions amb els altres. Avui tindràs l'oportunitat de comprovar quant han canviat les teves necessitats en aquesta part de la teva vida. Avui, però, podries estar particularment sensible. Potser prefereixis evitar trobar-te amb aquestes persones que et resulten particularment inquietants, si no aconsegueixes escapar-te, no dubtis a allunyar-te durant uns minuts si necessites fer-ho.

Balança Si encara no tens idea el rumb que prendrà la teva vida, tria el més improbable i donaràs en el clau. Amb l'energia astral en joc, aquest podria ser exactament un d'aquests dies en el qual de sobte t'adones que ja no queda res per fer on ets i que potser seria millor continuar la marxa cap al desconegut. No hi ha res a témer!.

Escorpí Avui de veritat et trobes en el teu element. La configuració celestial actual porta una energia molt més agosarada que abans. Què penses que podria succeir avui si actuïs sota aquesta influència? Potser facis coses que mai abans t'havies animat a fer per por al desconegut. De vegades, el prendre riscos porta molt bones recompenses; permet-te una mica d'excentricitat per una vegada en la teva vida.

Sagitari Si estaves buscant un senyal que et portés de la mà i et indiqués la vida en llibertat, avui podries aconseguir just el que necessites. La posició dels planetes serà el teu guia al desconegut i a mons nous i estranys amb els que mai ni tan sols has somiat. I, d'altra banda, si estaves esperant l'aparició d'un senyal que et encoratgés a canviar de departament, ocupació o fins parella, aquest és el moment de fer-ho!

Capricorn Potser sentis fascinació per algun home o dona que fa servir la seva llibertat com a marca de distinció, algú que transmet la seva originalitat a través de la seva manera d'actuar o vestir. Donada la teva atracció cap a aquest tipus de persona pot ser que tu també tinguis una funció determinada dins teu. No obstant això, l'originalitat per a tu és signe d'una personalitat molt singular i no simplement d'una desviació de la normalitat.

Aquari Què llegat has rebut de la teva família? Quins trets de caràcter has deixat enrere? Quins són els valors específics que constitueixen la teva personalitat? Aquests són els tipus de preguntes que l'astre pot portar-te a tenir sobre la teva persona el dia d'avui. La manera en què participes de el món que t'envolta, en la teva vida personal i professional potser necessiti una nova base casolana.

Peixos El dia d'avui potser et convidi a prendre un descans de la rutina. L'energia celestial en joc podria depararte algunes emocions molt fortes en el teu lloc de treball i crear-te una mica d'incertesa sobre el futur. Això podria resultar-difícil de suportar. Per tant, és moment de prendre distància i passar algun temps amb amics i familiars.

tracking