x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 28/08/2020 a les 07:34
Àries
Avui podries sentir atracció a moure't cap a diverses direccions. La teva vida està travessant per una profunda transformació i avui podrien succeir diverses coses inesperades. Potser rebis oportunitats increïbles que podrien canviar-te la vida per complet; encara que no sembli tan bo a primera vista, potser ho sigui, així que mentre no posis resistència, millor resultarà.

Taure
El dia d'avui té moltes sorpreses reservades per a la teva generalment tranquil signe. La influència de l'alineació astral potser t'estigui enviant un missatge molt sorprenent que fins i tot podria xocar amb els teus principis: si sents enuig i sentis ganes de donar un cop de puny, ¡dóna-ho! Els que t'envolten no solament et comprendran, sinó que descobriran en tu una persona més natural. Sorprenent, no és cert?
 
Bessons
Últimament potser no hagis pogut descansar massa ja que hi ha hagut alguna cosa que t'ha fet canviar coses molt importants en la teva vida. De fet, la configuració astral d'avui indica que, si no realitzes aquests canvis, podries perdre el teu sentit de la seguretat. Avui els planetes t'ajudaran a que no li temes a res. Finalment potser aconsegueixis concebre què tant ha evolucionat la teva vida recentment.
 
Cranc
L'aire avui està afectat negativament per les influències planetàries. Avui hi haurà molta tensió que no permet que et protegeixis d'aquestes petites agressions de cada dia. Avui potser et sentis extremadament sensible i susceptible. Tens pensat seguir les regles? O et sortiràs d'elles i manifestarás teu enuig davant els altres? Aquest tipus de dubtes potser resultin una càrrega massa pesada per a tu avui.
 
Lleó
Potser tinguis algunes preguntes fonamentals en ment, però necessites un gran cabal de pau interior per poder enfrontar-les. Amb la combinació d'energies astrals d'avui, els planetes potser estiguin suggerint que retrocedeixis un pas en la vida per recuperar energia. Avui els que t'envolten potser estiguin massa alterats. I la veritat és que avui no és moment propici per a acompanyar-los.

 
Verge
Si les coses han canviat significativament en el treball, potser aquesta nit portis a casa algunes d'aquestes preguntes sense resoldre. Si aquest és el cas, podria provocar força tensió en la teva vida familiar que afectarà el temps que dediques als teus éssers estimats. La influència planetària d'avui és un factor de gran desestabilització. Però tot i així, és un bon moment per trobar la manera de deixar la feina a l'oficina.
 
Balança
Amb l'alineació planetària d'avui, potser sentis que els altres estan tractant de provocar-te. Et comportes impulsivament i has de tenir cura de no explotar davant d'aquestes provocacions. És bon moment per adonar-te que la teva costat "pioner" i innovador també té els seus desavantatges.
 
Escorpí
Avui de veritat et trobes en el teu element. La configuració celestial actual porta una energia molt més agosarada que abans. Què penses que podria succeir avui si actuïs sota aquesta influència? Potser facis coses que mai abans t'havies animat a fer per por al desconegut. De vegades, el prendre riscos porta molt bones recompenses; permet-te una mica d'excentricitat per una vegada en la teva vida.
Sagitari
Avui hauràs molt a fer a l'oficina. L'alineació planetària en joc et dóna avui una increïble motivació i energia. No obstant això, has de pensar en fer una mica d'exercici quan les coses es posen tenses. Tot semblarà transcórrer amb tanta pressa que per al final de la tarda l'única cosa que desitjaràs és descansar. Però no podràs, has de seguir, tindràs temps de descansar quan el treball estigui acabat.
 
Capricorn
És moment de sortir de el camí que recorren tots! Si estàs treballant, potser vulguis canviar algunes coses sobre la teva manera de treballar, o potser vulguis reorganitzar i canviar les tasques que realitzen els que t'envolten. Una cosa necessita canviar si desitges seguir gaudint de la teva feina. Això és el que els planetes estan tractant de dir-te avui. Et estan encoratjant a que intentis coses noves i et obris a tècniques noves que et faran guanyar eficiència.
Aquari
Les persones amb la teva signe solar sovint tenen dues cares: una de el passat, que els dóna un sentit de seguretat però els fa lamentar l'època daurada que ja mai tornarà; i una altra de el futur, ràpida a deixar enrere els lligams de el present per il·luminar el camí cap a un món nou. Inclina't cap a la segona i veuràs com les coses van prenent millor forma.
 
Peixos
Avui et esperen trobades inesperades. Les energies en joc potser facin que et trobis amb certes persones que estiguin desitjoses d'ajudar-te a revisar les idees sobre la decència i solidaritat humana. Et ensenyaran una lliçó fonamental: Si et prens certes llibertats amb altres persones, i si de totes maneres et aprecien sense importar el que facis, aquest és el tipus de persones amb qui pots comptar davant de qualsevol circumstància.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts