x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 24/08/2020 a les 07:30
Àries
Avui, podries reunir-te amb familiars llunyans. Potser cèlebres un aniversari, casament, aniversari o baptisme juntament amb ells. Gaudiràs de trobar-te amb éssers estimats que fa temps no veus. Si vius lluny de la teva família, podries gaudir cridant per telèfon i conversant amb ells. Avui esforça't per recuperar el contacte amb els membres de la tribu.
 
Taure
Donada l'alineació astral d'avui, podries trobar-te actuant per a altres. Amb el teu natural sentit de l'humor, avui podries sentir inspiració a compartir petites bromes o explicar anècdotes divertides. Podries convertir-te en el centre de l'espectacle en una reunió de negocis o una festa a la sortida de l'oficina. Posaràs el teu enginy de manifest mentre els altres es moren de riure. A causa de la teva naturalesa, gaudiràs divertint-te entre la multitud.
 
Bessons
Tot el teu esquema de valors està travessant una transformació global. Estàs mirant el món des d'una òptica completament nova i revaluant les coses que són més importants per a tu. El més difícil d'aquesta transformació és abandonar els hàbits llargament arrelats en la teva rutina diària. Hi pot haver altres persones que estiguin ajudant a mantenir-te en aquesta rutina que t'ha lligat durant tant de temps.
 
Cranc
Podries sentir que ningú al teu voltant voleu escoltar el que tens per dir, però de totes maneres hauries expressar-ho i que tots sàpiguen com et sents. El més probable és que ningú vagi a preguntar-te què està malament, especialment si segueixes mostrant un somriure. Gràcies a l'alineació celestial d'avui, estàs ajuntant pressió i a punt d'esclatar. Si no alliberes aquesta càrrega en aquest moment, les coses aniran de mal en pitjor.
 
Lleó
Les teves esperances i somnis estan canviant, i com a resultat, el teu cercle d'amics està canviant amb tu. La configuració celestial d'avui indica que pots sentir motivació en resposta a aquests canvis en la teva vida, però no ho prenguis com a signe d'estar fent alguna cosa malament: simplement estàs fent alguna cosa diferent. Si ha de succeir d'aquesta manera, no hauries de sentir resistència i les coses haurien fluir amb suavitat.
Verge
Podries veure't enmig de moltes persones. Potser vagis a un seminari o conferència de professionals. O podries assistir a diverses reunions de negocis. Fins podrien convidar-te a una festa a la nit. Amb l'alineació astral d'avui, la socialització serà el tema central del dia. Para atenció al teu aspecte per poder presentar una imatge confiada i acurada. Podries tenir l'oportunitat de conversar amb algú influent.
Balança
Atès l'aspecte en joc d'avui, podries gaudir d'una recerca espiritual. Podries dedicar una mica de temps a resar o meditar. O podries tenir una bonica conversa amb algú sobre temes religiosos. Potser parlis amb un astròleg o conseller espiritual. T'interessarà destravar alguns dels misteris de la vida. Amb el teu persistència i determinació, aviat develarás algunes opinions interessants.
 
Escorpí
Avui, podries tenir desitjos de trobar-te amb els teus amics. L'aspecte en joc està agitant aquests sentiments de germanor. Desitjaràs conversar sobre temes com negocis, esports i arranjaments de la llar. Et sentiràs bé compartint bromes amb ells. Fins podrien decidir encarar un projecte personal en conjunt, brindant-ajuda mútua. No temes oferir voluntàriament una mica del teu temps per a una causa noble.
 
Sagitari
Avui et resultarà fàcil captivar als altres. Si hi ha algú a qui has desitjat impactar, aquest és el moment perfecte per fer-ho. Podries desitjar proposar una trobada romàntic a aquesta persona especial. O podries organitzar un dinar en un restaurant divertit. Et divertiràs conversant i seduint. L'aspecte en joc d'avui realça la teva confiança per socialitzar. Tindràs una espurna especial que atraurà als altres.
 
Capricorn
Avui és un bon dia per ampliar la teva xarxa professional. Podries trucar a antics clients en recerca de nous projectes comercials. Potser et sigui útil conversar amb gent que va quedar impressionada per la teva feina en el passat. Aquests col·legues podrien proporcionar-te útils noms i números de telèfon. Amb l'aspecte en joc d'avui, hauria de ser fàcil connectar-te amb gent de negocis que pugui donar-te un cop de mà.
Aquari
No intentis fer massa coses alhora. L'aspecte en joc d'avui podria fer-te pensar que tens una energia il·limitada. Però si plenes el dia de compromisos, podries sentir excessiu cansament a la meitat de la tarda. Tracta de programar descansos freqüents al llarg del dia. No treballis tot el dia necessites deixar una mica de temps per a la diversió, perquè tindràs desitjos de divertir-te una mica.

 
Peixos
Amb l'aspecte en joc d'avui pots ser part d'un nou grup social. Potser t'hagis inscrit en un curs o taller. Podries fer molt bons amics entre els teus companys. O potser estiguis coneixent gent nova a través d'un projecte laboral. Podries sentir fascinació amb gent que té actituds, orígens, o creences religioses diferents a les teves. Gaudiràs compartint les teves opinions amb ells.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts