Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Les coses se't poden estar escapant de les mans i sembla que no tens cap tipus de control sobre això. La veritat és que tens molt més control sobre les coses de què creus. No deixis que altres prenguin les regnes quan tens seguretat que pots fer un millor treball que ells a l'volant. El 99% de fer un treball és simplement tenir la seguretat que pots fer-ho. La configuració celestial d'avui està alineant les teves emocions amb el teu instint guerrer.

Taure Com més agressivitat tinguis amb les teves paraules avui, millors resultats obtindràs. És possible que s'estigui generant hostilitat entre tu i un germà durant aquest temps. Hauràs considerar prendre una seriosa decisió en aquesta àrea de la teva vida. La combinació d'energies del dia li està proporcionant molt poder a les emocions de les persones i et demana que prenguis una postura. Dóna-li honestedat i seny als teus paraules.

Bessons Amb l'aspecte en joc d'avui, podries estar concentrant-te en causar una bona impressió. Potser hagis assistir a una reunió de negocis important. Podries estar-te preocupant per presentar una actitud confiada. O potser vulguis començar una relació amb algú que acabes de conèixer. Podries sentir nervis mentre et prepares per sortir amb ell o ella. No et preocupis. Amb el teu natural sentit de l'estil i gran sentit de l'humor, cautivarás a la teva audiència.

Cranc Amb la configuració celestial d'avui, tindràs entusiasme cap a un projecte personal. Potser estiguis tractant d'aconseguir alguna cosa a casa teva. Podries estar planejant alguna remodelació o re-decoració. Avui se't passaran idees meravelloses, així que intenta capturar-mentre estiguin fluint. No deixis que se t'escapi aquesta inspiració! Et sentiràs bé si pots connectar aquestes idees a el pla terrenal.

Lleó Donada l'alineació astral d'avui, podries rebre quantitats d'invitacions socials. Els amics buscaran la teva companyia. Podries tenir notícies d'un vell company d'estudis que vol reunir-se amb tu. O potser algun antic amor et convidi a sopar. Fins i tot els teus veïns podrien fer una festa i convidar-te a unir-te a un divertit grup. Obre el teu cor en quant a comunicació amb els altres.

V

erge Pren un paper més actiu en millorar la teva salut general. Potser et consideres víctima de certes coses i càrregues genètiques que et fan actuar de tal manera. Tingues present que tu ets qui governa al teu propi cos i qui crea el teu propi destí. Recorda que literalment ets el que menges. El teu cos necessita nutrients i vitamines per a romandre saludable i feliç. La configuració planetària d'avui t'ajuda a recomençar en aquesta àrea de la teva vida.

Balança Alinéate amb amics propers i persones que consideres aliats en la teva recerca de l'èxit. Sentir-se lliure d'afrontar les teves emocions i admetre els teus fracassos. Admetent les teves debilitats, estaràs afegint coratge a tota la teva persona. Les energies astrals d'avui t'estan demanant que et facis càrrec de les teves emocions en comptes de ser la víctima d'elles. Hi molt poder simplement a l'arribar a conèixer al teu veritable ser.

Escorpí Com més surtis i diguis exactament el que necessites, més probable serà que simplement se't concedeixi el que desitgis en safata de plata. Recorda que les recompenses vénen en totes formes i mides. La prosperitat t'arribarà si més no la esperis. El que has de fer ara és seguir aguantant i apostant cap a les teves metes. La configuració planetària d'avui està posant un efecte emocional als teus accions externes.

Sagitari Pren un paper més actiu en iniciar romanç en la teva vida. No esperis que aquest tipus d'energia simplement vingui a tu tot el temps. Necessites prendre decisions pel que fa a buscar-ho per tu mateix o mateixa. Una natura sensible combinada amb execucions agressives pot ser la combinació exacta d'energia per produir una impressió poderosa en l'objecte de la teva fantasia. Les energies astrals d'avui et donaran la fortalesa i tendresa per fer el correcte.

Capricorn Les societats amb altres persones seran un tema central avui per a tu. Potser hi hagi una petita batalla o al menys un lleuger desacord amb el teu soci. Tracta d'aclarir les coses entre tots dos. A causa de l'alineació dels planetes, les teves emocions estan molt sensibles a aquesta àrea de la teva vida. Avui, descobriràs que la forma de guanyar la batalla és un enfocament agressiu basat en un raonament sensat.

Aquari Pren una decisió sobre una gran transformació que la teva vida està necessitant en aquest moment. Podria ser que temes recents sobre sexe, mort i regeneració estiguin rondant la teva ment i demanant respostes. No t'alarmis amb les coses que apareguin. Acull tot el que sigui completament diferent de la teva rutina normal. L'aspecte en joc avui li està donant resistència als teus emocions.

Peixos Avui t'has de posar en acció a casa teva. Podria ser que hi hagi un conflicte que requereixi la teva atenció immediata. Les coses estan que cremen. Et estan sorgint emocions i sentiments que et sorprendran per la seva existència. La configuració celestial d'avui afegeix molta energia emocional a la baralla. Tracta de mantenir-te la major calma possible!

tracking