La proposta del dia

Xip Xap

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Xip-Xap

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ESPECTACLE

-‘TERRA NOSTRA’

Espectacle que denuncia la destrucció del medi ambient on tres ballarins plantegen la responsabilitat de l’ésser humà per cuidar la natura. La dansa contemporània serveix de nexe entre els cossos dels ballarins i l’entorn natural. Hora: 19 h. Engolasters.

ESPECTACLE INFANTIL

-‘XIP XAP’

Tots els nens i nenes de Canillo, d'Andorra, i els que ens visitin aquests dies podran gaudir aquest cap de setmana de dos espectacles especials per a ells. Hora: 18 h.

Plaça del Prat del Riu. Canillo.

MÚSICA

-'ONCA-CARRER'

ON-CARRER és un cicle d’estiu en espais i racons de totes les parròquies, que s’iniciarà el 13 de juliol a Sant Julià de Lòria i finalitzarà el 26 d’agost a Ordino. Setmana del 17/08/20 – Escaldes-Engordany.

ITINERARIS

-‘ITINERARIS GUIATS’

8 itineraris guiats a la parròquia d'Andorra la Vella, agrupats en 4 temàtiques: tradició i cultura, cultura i natura, visites teatralitzades i itineraris a la natura.

Diversos llocs de la parròquia. Andorra la Vella

TALLER

-‘CAMPUS DE ROBÒTICA’

Campus per gaudir de la robòtica, la programació i la creació de videojocs.

Construirem robots, els personalitzarem i els programarem perquè superin reptes.

Fins al 28 d’agost. Loopa. Andorra la Vella

EXPOSICIONS

-'LLUM DEL ROMÀNIC’

Exposició amb una trentena de peces que reinterpreten l’art pictòric romànic, andorrà, català i europeu. La fascinació de Rosa Obiols per la pintura de l’edat mitjana l’ha portat a treballar la tècnica de la pintura al tremp d’ou, amb la qual torna el color a Maiestas Domini, Verges i Sants medievals, recuperant la tècnica i l’iconografia d’un art mil·lenari.

Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE).

Fins al 31 d’octubre.

-‘ASTÈRIX, ALS ORÍGENS DEL MITE’

Astèrix, el personatge creat per René Goscinny i Albert Uderzo, ha fet 60 anys en plena forma. En aquesta exposició podreu conèixer el procés de creació que els seus creadors van emprar per donar forma a un dels mites del còmic mundial.

Museu La Massana Còmic. La Massana.

Fins al 19 de setembre.

tracking