Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui sentiràs entusiasme respecte a un projecte personal. La combinació de les energies celestials en joc t'inspira a treballar en alguna cosa teva. Potser es tracti d'un projecte de fusteria en el qual vulguis treballar. O podries decidir reparar alguna cosa com el teu acte o algun electrodomèstic de la llar. O potser tinguis alguna cosa més creatiu que fer, com dissenyar una pàgina web per a tu a l'ordinador.

Taure És un bon dia per treballar en millorar la teva aparença física. La configuració celestial et omplirà d'energia activa. Potser no vulguis córrer una marató, però podries decidir pujar pesos. O potser gaudeixis una llarga caminada al parc. El passar més temps en un entorn natural preciós et inspirarà a sentir-te més optimista sobre la vida.

Bessons Avui sentiràs desitjos de fer bogeries! La posició dels planetes podria despertar la teva necessitat d'atenció i diversió. Potser et reuneixis amb amics i surtin a divertir-se. Voldràs conèixer un nou club o anar a un concert musical de moda. És molt probable que no vulguis quedar-te a casa avui. Planeja una vetllada especial per a tu.

Cranc Avui et cridaran l'atenció persones de descendència estrangera. Potser sentis de sobte atracció cap a altres països o altres cultures. Explora aquest pensament i veurem a on et porta. A el menys aquesta nit, gaudeix un sopar casolà d'una altra part de la planeta. La configuració astral d'avui t'està demanant que busquis nous horitzons en la teva vida i aprenguis interessants lliçons.

Lleó Et sentiràs al cim de l'món, i en realitat, hi ha molt poc que no puguis aconseguir avui mentre mantinguis la teva concentració en el que veritablement vols. Descobriràs que hi ha molta resistència i poder a les teves emocions avui que t'ajuden a guanyar seguretat pel que fa a qui ets interiorment. La configuració celestial d'avui et urgeix a deixar fluir a l'guerrer o guerrera que portes dins teu.

V

erge Gràcies a la influència planetària d'avui, tindràs increïbles moments de sort. Si t'agraden els jocs d'atzar, aquest podria ser el moment perfecte per comprar una butlleta de loteria. O si estàs intentant començar el teu propi negoci, avui descobriràs informació útil que et donarà un avantatge especial. Un canvi en la teva fortuna personal està destinat a succeir. Tant en la teva vida econòmica, com personal, ¡les coses aviat milloraran!.

Balança Avui potser hagis de postergar aquestes metes ambicioses. Els planetes i la seva poderosa influència podrien generar demores. Si estàs tractant de vendre-li a algú una idea, o demanar-li al teu cap una promoció, ¡aquesta setmana probablement no sigui el millor moment per fer-ho! En canvi, tracta de reunir la teva energia i pensaments. D'aquesta manera, quan arribi el moment, ja t'hauràs preparat per actuar.

Escorpí Avui tindràs inspiració per a realitzar plans audaços en la teva vida. Potser t'hagis cansat de la teva feina. O potser la teva relació sentimental ja no et resulta satisfactòria. Podria ser el moment de realitzar canvis dràstics. L'alineació planetària d'avui et encoratja a considerar com vols fer això. Pensa en els canvis que necessites fer per prolongar la teva felicitat.

Sagitari Avui tindràs moments intrigants d'intuïció psíquica. La influència astral del dia està despertant vibracions còsmiques. Potser sincronices amb el que algú està pensant, entrant en la seva ona mental. Et sorprendrà el sincronització que tindràs amb aquesta persona. Recorda que sempre has tingut l'habilitat d'usar la teva intuïció, el que passa és que no sempre confies en ella. Avui presta atenció a aquestes gracioses coincidències.

Capricorn En aquest moment et trobes empenyent en direcció a les teves metes. Ets reunint molta força i determinació. Potser estàs tractant d'aconseguir alguna cosa difícil, com el tenir dos treballs diferents. O potser tinguis problemes a casa que estàs tractant de resoldre. Amb l'aspecte en joc avui, la clau és la persistència. No et rendeixis fins haver aconseguit el que vols.

Aquari En aquest moment desitges descansar i relaxar-te. La influència de l'alineació celestial et farà sentir una mica de cansament. Tracta de crear temps privat per a tu si pots. Podries necessitar "desintoxicar-" de l'estrès dels dies passats. Gaudiràs de llegir un bon llibre o dormir una migdiada.

Peixos La combinació d'influències de la configuració planetària d'avui podria despertar emocions conflictives. D'una banda, tindràs moltes coses i projectes que t'agradaria acabar avui. De l'altra, una part de tu només vol anar a dormir i dormir una llarga migdiada. Els teus nivells d'energia estaran tremendament fluctuants avui. Per tant, no et pressions en fer massa coses. Et sentiràs millor si descanses una mica.

tracking