Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries En aquest moment la teva relació potser està passant un període de crisi. Podries estar-te comportant massa possessivament sense adonar-te d'això. Avui, la configuració planetària et mostrarà què fer per enfrontar-te a aquests problemes i perquè la relació sigui més saludable en general. Tracta de comprendre què desitges de veritat per poder compartir-ho amb la teva parella.

Taure La fase en què es troben avui els planetes hauria de servir per recordar-te que el teu cos és un temple ... Si vols estar en condicions de manejar tots els petits desafiaments de la vida, precises tenir un bon estat físic. Potser hauries de pensar en una bona alimentació i una mica d'exercici. Tant la teva ment com el teu cos t'ho agrairan. I, en general, et sentiràs molt millor.

Bessons Avui potser hagis de estar a la defensiva en les teves relacions amb amics i familiars si vols que el final del teu dia acabi sa i estalvi. Amb la combinació d'influències a partir de la configuració planetària d'avui, podria sentir-se molta tensió emocional en l'aire. Fins a les coses més petites podrien desencadenar un conflicte de proporcions. Si avui et quedes a casa, potser vulguis pensar en algunes distraccions per mantenir alegre.

Cranc Vés amb compte que les teves paraules diguin el que realment penses. L'aspecte celestial d'avui podria inspirar a expressar algunes opinions forts. Però també podria resultar-fàcil anar-te'n de boca. Tracta de no ofendre a ningú amb el teu discurs. I assegura't que el teu cap o altres persones influents no s'ofenguin pel que has de dir. Si tens compte de no crear-te enemics, sentiràs cert alliberament quan parlis amb el cor. No facis servir termes vagues o complexos. Assegura't que les teves paraules siguin fàcils de comprendre.

Lleó Avui potser sentis que alguna força poderosa està transformant el sistema en què et trobes i que vas ajudar a construir en els últims anys. La combinació d'influències celestials en joc et permeten conèixer els corrents de pensament que poden transformar de manera fonamental la nostra visió de la societat. I molt aviat, podries canviar la manera en què et relaciones amb el sistema actual. V

erge El teu signe solar et dóna una gran sensibilitat davant les principals transformacions que tindran lloc al món, i potser fins t'involucris en les mateixes. Si treballes en política, potser pensis en els conceptes de el partit de el futur, de la mateixa manera que si treballes en el camp de la ciència, et ajudaria a fer-te camí cap a nous descobriments. Permet que l'energia de la configuració celestial d'avui t'inspiri.

Balança Potser sigui difícil enfrontar-te a tots els dubtes que suraran en l'aire durant el dia. L'atmosfera molt intensa podria ser l'arrel de conflictes entre membres de la família. Si no vols ser blanc de tots els aldarulls del dia, has d'establir regles clares. No necessites sentir-te responsable de tot el que passa, perquè no ho ets.

Escorpí Potser la teva vida amorosa guardi preguntes encara sense resoldre. Ara és el moment de sortir del dubte. La influència dels planetes t'està dient que treguis a la llum totes aquestes coses que no et satisfan de la teva relació. Potser no trobis la solució de seguida, però no dubtis a confiar en la teva parella, ja que necessites compartir les emocions amb algú.

Sagitari Probablement ets de naturalesa alegre, però avui potser et resulti difícil trobar amb qui divertir-te. Tens dues opcions per al dia: parlar de temes depriments amb els altres, o simplement decidir quedar-te a soles. És probable que la segona solució sigui molt millor per a tu. Aprofita el dia per ocupar-te de tu, ja que és probable que ho necessitis.

Capricorn Diuen que quan les persones amb el teu signe solar no tenen idea de quina direcció prendre en la vida, la vida sembla obrir-se davant elles amb més opcions que mai. Més necessiten poder dir-se a si mateixos "No tinc res a perdre. Per què no intentar-ho llavors?". Potser sembli una actitud arriscada davant la vida, però l'aspecte en joc avui potser et mostri com de necessària pot ser.

Aquari La energía astral de hoy te conduce por un sendero de evolución que comprende un estado cambiante de concientización en nuestra sociedad y te ayuda a convertirte en parte de ella. Quizás hasta sientas que el sistema está cambiando ante tus ojos. Tus ambiciones deberían tomar en cuenta estas transformaciones profundas y estar prontas a adaptarse rápidamente a ellas.

Peixos El que et distingeix és el teu punt de vista davant la vida. El teu filosofia i creences són les que et converteixen en qui ets. No obstant això, en aquest moment, l'energia astral en joc potser t'estigui demanant que canviïs rotundament el teu enfocament cap a la vida, les teves creences i potser fins a la teva imatge de Déu. No intentis resistir-te. Simplement deixa que aquests canvis succeeixin si així ha de ser.

tracking