Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Amb l'energia astral en joc, avui potser sentis la necessitat de renunciar a alguna cosa en la vida. Potser el que necessites deixar de banda és el reflex permanent de desitjar comprendre què passa al teu voltant, alguna cosa que el teu Signe Solar s'inspira en tu. Estem constantment envoltats de grans quantitats de coses que no podem comprendre. Has acceptar-ho perquè de fet no tens una altra opció.

Taure Potser la gent et digui que sembla que has canviat últimament. No obstant això, les influències astrals del dia realçaran el teu fort desig de canvi i la manera en què et relaciones amb la teva parella i persones més properes. Més és possible que tinguis relacions més intenses i sòlides perquè t'agradaria donar-li a la vida una adreça i objectius seriosos.

Bessons Avui, el teu Signe Solar està posicionat per encoratjar-te a decidir quin rumb prendrà la teva vida. No es tracta d'teus objectius, sinó de el camí que recorres per assolir-los. És també el teu Signe Solar el que et dóna aquestes coses que et fan una persona única. La configuració celestial d'avui t'està convidant a desprendre't de la teva antiga pell per sempre. Hi ha una altra persona dins teu esperant néixer, no lluitis contra això!

Cranc Decididament no necessites perdre tot el que tens per obligar-te a tirar-li la mà a tots els teus recursos. Algunes persones sí que ho fan. Necessiten destruir per poder tornar a construir i començar tot de nou. Així és com es descobreixen certes qualitats l'existència desconeixien. Però l'aspecte en joc avui està tractant de dir-te que no necessites destruir per reconstruir. Ja comptes amb totes les eines necessàries per a això.

Lleó Amb la combinació d'energies producte de la configuració celestial d'avui, potser sentis ganes i entusiasme a prendre algunes classes, o reprendre els estudis, o et apasiones per alguna cosa que sempre has desitjat aprendre o estudiar. Mai és tard per aprendre coses noves. Pots introduir un gran canvi en la teva vida sense importar el que alguns diguin! V

erge Avui potser no sigui un d'aquests dies emocionants, però serà bastant productiu. L'alineació planetària t'està empenyent a enfrontar alguns temes difícils a la feina o escola. Potser hagis de prendre alguns riscos i confrontar a altres persones, cosa que mai és fàcil per a tu. En aquest moment necessites armar-te de tot el coratge possible. Més no oblidis que ets una persona sensible ...

Balança En general et comportes tranquil·la i plàcidament. Però fins algú com tu potser senti molèstia avui. Les energies celestials del dia indiquen que altres persones podrien estar intentant preocupar-te i això és una cosa que no toleres. Els que t'envolten haurien de tenir molta cura amb tu avui, perquè si bé no sols enojarte, quan ho fas pots arribar a perdre el control. És probable que vulguis evitar arribar a una situació així.

Escorpí Tens moltes coses que provar en aquest moment. Després d'alguns reveces i reajustaments, realment necessites avançar en la teva feina si no vols seguir perdent el temps. Per tant, txeca teves opcions i inverteix tota la teva energia en aquells que siguin teus majors interessos, ja sigui a la feina o l'escola. És hora de tornar a sentir l'acció. No és moment per somiar!

Sagitari Avui potser et entrenis per saber viure en el món. Potser llegeixis algun llibre de sociologia o un article que resumeixi l'estat de la nostra societat. És possible que notis que molts dels teus contemporanis no aconsegueixen identificar-se amb els tipus d'ocupacions tradicionals que estan disponibles per a ells. I què hi ha de tu? Sents satisfacció amb el teu ocupació? La configuració celestial de el dia d'avui potser et porti a fer-te aquesta pregunta.

Capricorn Amb la combinació d'energies producte de la configuració celestial d'avui, potser pensis en com fas servir la teva capacitat a la vida. A l'igual que cada un de nosaltres, tens dons que no fas servir en tot el seu potencial. Tenir un do és comptar amb la capacitat apropiada per enfrontar cert tipus de situacions, i no té res a veure amb el teu estatus social o els diners que guanyes. A qui li importa què opina la societat sobre tu?

Aquari Necessitaràs armar-te de paciència per enfrontar-te als desafiaments del dia. Potser hagis de posar-te a el dia amb diversos projectes a l'oficina, o bé acabar la feina d'un altre que no fa les coses de la mateixa manera que tu. La configuració dels planetes indica que no hauries de pensar massa en les conseqüències del que estàs fent el dia d'avui. És un bon consell si desitges acabar la feina abans que el dia arribi a la seva fi.

Peixos És possible que el teu Signe Solar inspiri una gran passió en tu per la vida en anys o segles passats. No obstant això ¡la influència de l'alineació planetària d'avui no vol saber res d'això! Els planetes avui et empenyen cap al futur. Realment estaries perdent molt si decidissis seguir-los?

tracking