Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És un bon dia per reconèixer el poderós impacte que posseeixes sobre els altres. En el treball i en la teva vida social, tens una facilitat dinàmica que no pot negar-se. En aquest moment el teu encant t'ajudarà a avançar. A la feina, avui serà un bon dia per demanar un augment de salari o una promoció. L'energia celestial èmfasi teu desig de reconeixement.

Taure Amb aquesta energia astral, una de les teves relacions d'amistat es posarà a prova en aquest dia. Algú proper a tu tindrà alguna dificultat. Et demanaran ajuda per resoldre el problema. Encara que podràs fer-ho, fes-ho amb cautela. No et metes en alguna cosa que no és de la teva incumbència. En comptes d'això, mantingues una posició objectiva d'acord amb la situació i ofereix-li ajuda moral a aquesta bona amistat. Així incentivarás seva seguretat personal.

Bessons Tens un tret humanitari dins teu. Et agrada tenir generositat cap als altres i ajudar-los si ho necessiten. Avui trobaràs una manera de servir en un grup. Potser decideixis crear un comitè en el treball per apuntar les preocupacions dels empleats. O pot ser que t'involucris més en un grup de caritat local. Amb l'orientació del dia d'avui, gaudiràs tenir un paper més actiu en la comunitat.

Cranc Les necessitats emocionals et conduiran a sortir amb amics aquesta nit, però la realitat financera de la teva actiu no vol permetre-ho. Gràcies a aquest aspecte, la tensió sorgirà en aquest dia. Tens el poder d'exercir una impressió emocional impressionant en un grup de persones, per tant utilitza aquesta influència intel·ligentment. Presta acurada atenció als detalls i recorda mantenir l'humor en les situacions.

Lleó Les converses amb els altres tocaran cordes profundes dins teu que mai havies sentit. Avui serà un dia trampós en termes de mantenir un equilibri segur entre la feina i la diversió. D'una banda desitges teva llibertat, mentre que de l'altre sents la necessitat de mirar en el teu interior, fer servir les teves emocions, i ser-los útil als altres. Aquestes coses no necessàriament han d'excloure unes a les altres. V

erge És un bon dia per gaudir de l'energia de l'canvi. Donada la configuració planetària, et demanaran ser part d'un nou grup. Potser hi hagi una reunió de personal a la feina o d'alumnes a l'escola en on podràs aturar-te i oferir la teva opinió. Seràs capaç de sentir-te més líder ja que juntarás a diverses persones. Decidiràs conduir un moviment polític per realitzar alguns canvis en el treball.

Balança Posseeixes una naturalesa amable, i avui sentiràs motivació provinent d'una difícil situació que una persona està travessant. Els teus sentiments arribaran a un nivell molt sensible i voldràs ajudar-lo en els seus problemes. Potser li ofereixis algunes paraules d'alè. O simplement l'escoltis mentre t'explica els seus inconvenients. Amb aquesta energia astral, és un bon dia per socórrer algú en necessitat. Obre el teu cor i ofereix les teves abraçades!

Escorpí Avui et trobaràs prenent més responsabilitats per a un grup d'algun tipus. Això t'aportarà una consciència emfatitzada de el rol que jugues a la comunitat. Hauràs de decidir donar una mica del teu temps a un grup caritatiu o involucrar més en la teva església local. O pot ser que consideris convertir-te en el mentor d'un nen. És un bon dia per pensar en com ser d'ajuda per als altres.

Sagitari Amb aquesta energia astral et demanaran que dons una mica del teu temps o diners. Podria ser per a un grup de caritat o organització sense ànim de lucre. O pot ser que sigui per a una persona. Avui algú s'acostarà a tu per ajuda, i tu desitjaràs rescatar-li. Ofereix-li algunes paraules confortants o compromet-a prestar el teu temps per ajudar-lo. El teu cor es sentirà feliç si et lliuraments als altres.

Capricorn Sentiràs ànsia per progressar en el teu treball a causa de l'orientació d'aquest dia. Desitjaràs major estima i atenció. En aquest moment has de ser pacient respecte a les coses laborals. Els canvis es donaran lentament, però has de ser pacient. Avui és un bon dia per brillar i mostrar la teva competència professional. Les persones començaran a notar les teves contribucions, ¡per tant, tingues fe!

Aquari Estaràs d'humor per arreglar coses en el teu treball. L'energia astral emfatitza el progrés que pot realitzar-se quan les persones s'ajunten. Potser ajudaràs a algun dels teus companys de treball a concentrar-se millor en les coses. El guiaràs dient-li el que necessita fer. També podràs actuar com un animador, incentivant-amb sentiments de seguretat i entusiasme. Avui provoca a les persones amb el teu optimista propi punt de vista.

Peixos Sentiràs una mica de pressió per part dels teus éssers estimats en aquest dia. L'energia celestial crearà disconformitat potencial al voltant de temes relacionats amb la responsabilitat. Algú necessitarà de la teva ajuda, mentre tu només desitjaràs descansar i passar una mica de temps tot sol. Si l'ajudes, ¡intenta no fer-ho amb mal humor! Pots guardar-te una mica de temps personal el cap de setmana per gratificarte i fer coses per a tu.

tracking