x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 10/08/2020 a les 07:38
Àries
Avui coneixeràs a una persona que posseeix una energia fresca i poderosa. Sentiràs atracció cap a ella com un imant! Potser comparteixin alguns interessos professionals, així que no tinguis por de parlar amb ella. Però amb les energies celestials que actuen avui, es podria gestar un llaç més romàntic. Potser intercanviïn números de telèfon i facin plans per sopar junts. Avui has de ser audaç i aventurar-te al desconegut!.
 
Taure
La influència de el dia és fortament física, així que molt probablement li prestis atenció als senyals del teu cos. Si no has estat fent exercici últimament, aquest és el dia perfecte per fer-ho. El nivell celestial d'energia avui et encoratja a tractar de tenir més activitat física. Si no ets una persona aventurera, potser gaudeixis de prendre una llarga i agradable caminada. Et sentiràs millor a l'fer fluir aquesta sang.
 
Bessons
Avui has de tractar de mantenir oberts els ulls i oïdes. Potser escoltis una notícia important, o podries escoltar algun entretingut xafarderia. Et arribarà informació que et pot resultar d'ajuda per al teu progrés professional o financer. Gràcies a la configuració celestial d'avui, aquesta informació podria obrir-te portes importants. Així que no deixis passar per alt notícies intrigants o consells professionals que escoltis per aquí.
 
Cranc
Tracta de no reaccionar emocionalment quan es tracti de les teves finances avui. Recorda que només es tracta de diners. La veritable felicitat s'estén a coses molt més profundes que els números d'un compte bancari. En altres paraules, no deixis que els assumptes monetaris dirigeixin teu humor. La configuració planetària d'avui suggereix que una connexió més formativa amb la teva ment més elevada és el que et proporcionarà més recompenses.
 
Lleó
Avui tindràs intenses comunicacions amb els altres, i descobriràs que és molt més fàcil tractar amb la gent quan tens honestedat immediatament amb els teus sentiments i intencions en una situació donada. El resultat de el dia depèn de tu; però, notaràs que hi ha molta energia poderosa que pots aprofitar, gràcies a la influència de la configuració planetària.
 
Verge
Amb l'energia en joc, avui estaràs d'un humor inusualment aventurer. Podries estar considerant prendre un gran risc, com deixar la teva feina, canviar una relació o mudar-te a una altra localitat. Tot i que avui no et convé fer cap moviment sobtat, és molt bo pensar en les teves opcions. Van a ocórrer canvis d'algun tipus en la teva vida, i aviat descobriràs què necessites fer.
 
Balança
Amb l'aspecte en joc d'avui, sentiràs que gradualment estàs deixant enrere certes relacions. Potser parlis amb una amistat i de sobte te n'adonis de que ja tens molt poc en comú amb ella. Has passat per tants canvis durant l'últim any que les teves necessitats socials poden haver canviat. Hauries de considerar involucrar-te amb un nou grup comunitari o ajuntar-te amb gent que comparteixi els teus interessos.
 
Escorpí
El nivell d'energia celestial actual et farà sentir amb desitjos de realitzar molta activitat atlètica. Gaudiràs a l'reunir-te amb alguns amics després de la feina i practicar tir a el blanc. O potser vulguis anar a gimnàs i entrenar intensament. Et concentrarás en les sensacions del teu cos, i t'interessarà millorar la teva salut. Fes-te el temps necessari en el teu dia per honrar al teu cos.
 
Sagitari
La configuració celestial indica que avui potser tinguis ganes de fer un viatge. Potser planegis unes ràpides vacances. Podries buscar algunes agències de viatge a Internet. O potser puguis contactar directament un centre turístic o hotel pel teu compte. Pensaràs sobre on pots descansar i passar temps de qualitat amb els teus éssers estimats. No postergues la programació d'alguna cosa valent, ¡perquè t'ho mereixes!
 
Capricorn
Avui voldràs canviar algunes de les teves rutines. Si mantens el mateix pla dia amb dia, tots els dies, aquests hàbits poden arribar a fer-te sentir molèstia. Tracta d'variar una mica les coses. En canvi d'anar a gimnàs després de la feina, surt al córrer durant el matí d'hora. O si sempre treballes fins tard, intenta anar-te a casa més d'hora per passar temps amb els teus éssers estimats. Amb l'ajuda de les influències astrals d'avui, aviat trobaràs una millor rutina.
 
Aquari
Gràcies a la configuració planetària d'avui, potser decideixis instal·lar un sistema nou en el teu ordinador. O potser t'interessi actualitzar algun altre aspecte tecnològic de la teva vida. Si encara no tens cel·lular, podria ser el moment de comprar un. I si no tens accés a Internet per cable, avui podries informar-te a l'respecte. En conclusió, t'hauràs preparat per a utilitzar una nova tecnologia per millorar la teva vida.
 
Peixos
Presta atenció a les teves necessitats nutricionals el dia d'avui. A vegades et dediques tant a la feina, que t'oblides de menjar correctament. Si tens sota el nivell o de sucre en la sang, no ingereixis dolços i cafeïna. Això només et farà sentir pitjor! En canvi, assegura't d'ingerir proteïnes. Presa un batut de llet si és que tens pressa, o compra't un iogurt. L'energia astral en joc et encoratja a escoltar els senyals del teu cos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts