x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 09/08/2020 a les 07:35
Àries
La configuració celestial d'avui portarà temes financers. Podria ser que encara tinguis complet desinterès en tot el relacionat a diners. Si és així, et convindria meditar i adonar-te de què és el que t'està fastiguejant. És que et sents com que estàs caminant sobre la corda fluixa? Encara sents ànsies per un treball que no vas realitzar amb l'alta qualitat que et caracteritza? La influència dels planetes t'ajudarà a trobar les respostes.
 
Taure
L'aspecte en joc d'avui et farà pensar sobre el teu tendència a concretar les teves idees el més ràpid possible. Coneixes els beneficis d'un període de gestació? Així com els mateixos humans prenen temps en crear-se per poder néixer, així es donen moltes coses. No tinguis pressa en fer alguna cosa pel simple fet de fer-ho. La qualitat, per la seva pròpia naturalesa, porta temps.
 
Bessons
No esperis obtenir resultats immediats. ¡Vols recollir els fruits d'un arbre que acabes de plantar! I, aquest arbret potser ni tan sols estigui plantat dret! Segur sentiràs fúria quan la gent et faci notar això, però és millor saber-ho ara, quan encara pots corregir l'error. Una mica d'esforç extra per cavar i replantar l'arbre correctament finalment produirà una millor collita.
 
Cranc
Avui atrauràs admiradors per tot arreu! El teu carisma serà forta, i estaràs en contacte amb moltes persones interessants. La combinació d'energies en joc avui et generen sort addicional en el pla social. Si has estat tractant de conèixer a algú especial, avui podràs convidar a una cita a algú que podria ser perfecte. Et resultarà fàcil comunicar-te amb els altres, i els teus nivells de confiança seran elevats.
 
Lleó
Definitivament apreciaràs el dia que tens per davant! Una influència emergent de l'energia planetària fa que l'humor de l'món sigui molt més propici per a la teva pròpia personalitat. Disciplina, estructura, precaució i ardu treball reemplaçaran els dubtes i preocupacions de dies passats. Avui se't confiaran certes responsabilitats, ¡i les manejaràs amb facilitat!.
 
Verge
Durant els últims dies has estat com una virolla girant a gran velocitat. Has esquivat els obstacles i has seguit movent sense parar, una bola d'energia, segur, però sense direcció alguna. Avui, et centres en una única meta, i sents una nova inspiració des del teu interior per assolir-la. L'alineació planetària t'obre una excel·lent oportunitat de frenar aquest continu girar i trobar un camí dret per així poder avançar.

Balança
Tot i que aprecies molt aprendre sobre els últims descobriments en psicologia, la mort i la vida després de la mort, les idees que generalment preses per "correctes" no et resultaran tan evidents avui. Això és a causa de les energies astrals creades per l'alineament planetari. Et impulsa a obrir la teva ment una mica més i considerar algunes idees radicals. Per què limitar-te a pensar igual que tots els altres? Per què no arriscar-te una mica més?.
 
Escorpí
Indubtablement alguna cosa està passant entre tu i els teus amics. La configuració celestial d'avui et farà pensar en la solidesa de les teves amistats. Tens algun amic que t'ajudi en cas que estiguessis amb necessitats econòmiques? I, igualment significant, ¿li ajudaries tu també a aquest? Les teves respostes a aquestes preguntes són importants. Tracta de contestar amb honestedat.
 
Sagitari
T'agradaria canviar la teva vida professional, però preferiries fer-ho sense riscos, i sense canviar el teu estil de vida. Hi ha un poc de contradicció pel que fa a què vols canviar, però no aconsegueixes fer-ho. Confia que trobaràs el teu nivell de confort novament, però primer has de arriscar-te a perdre-ho. Com diu la dita, el que no arrisca no guanya.

 
Capricorn
Per suposat, la llei i l'ordre no són les teves paraules favorites, però hauràs d'estar d'acord que una mica de disciplina és just el que la teva vida necessita en aquest moment. Especialment la teva vida emocional. Darrerament, probablement es sentit que els teus amics envaïen la teva privacitat, i no tenies el poder de frenar-los. Avui et resultarà molt més fàcil dir no sense perdre la calma ni ofendre a ningú.
 
Aquari
Últimament has sentit turment a causa de fortes tensions i dubtes ja sigui a la feina o en els teus estudis, de manera que apreciaràs la influència celestial d'avui. Segurament t'ajudarà a delimitar una zona de seguretat al teu voltant, una bombolla de pau i tranquil·litat tota per a tu. En aquest moment necessites solitud per poder meditar; tens el dret a protegir-te.
 
Peixos
Hi haurà una mica de tensió en el dia que tens per davant, però no necessàriament serà desagradable. De fet, et sotmets a ell voluntàriament, ja que has decidit resoldre un tema d'una vegada per totes. Emocionalment, podries decidir deixar d'actuar com tu mare o pare (recorda que vas jurar mai comportar d'aquesta manera!) O, a casa, potser finalment consentis realitzar totes les reparacions menors que han estat ple teva vida.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts