Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries En general, t'espera un dia força calmat, més que res dedicat a la teva ocupació principal. No obstant això, si sentissis alguna tensió o preocupació sobre el futur entre els teus col·legues o associats, hauràs de prendre la iniciativa de dissipar aquests sentiments negatius i crear un clima tranquil. Amb la configuració astral en joc, fins i tot per a tu serà un desafiament!.

Taure Avui potser et falti una clara perspectiva de les coses. Però no és culpa teva. Sembla ser que hi ha un gran núvol negre no només sobre tu, sinó sobre tota la teva ciutat! Tot i que et resulti difícil fer-te la pregunta correcta, l'alineació planetària et suggereix que et preguntis com podries millorar la teva forma d'administrar els diners.

Bessons L'alineació planetària d'avui actuarà com un sever oficial de la llei, mantenint l'ordre ja sigui en el teu treball com en els teus estudis. De fet, hi ha la possibilitat que es trobi involucrada una figura d'autoritat en els teus negocis una mica més del que voldries. Treballaràs dur solucionant temes que has estat posposant.

Cranc Avui tens especial decisió i una forta determinació. L'atmosfera actual és molt més opressiva que de costum, ¡i sents la necessitat de certa disciplina per mantenir el teu curs! Afortunadament, això és exactament el que t'ofereix la configuració celestial d'avui. Serà impossible dissipar les teves energies.

Lleó Donada la combinació d'influències planetàries, et sentiràs més conscient que mai de la necessitat de protegir el teu espai personal. Tant a la feina com dins del teu grup d'amics, no suportaràs que la gent meta els nassos en la teva privacitat. Segurament aquesta sigui per a tu l'oportunitat d'establir límits. V

erge Tracta de ser pacient. Les modificacions que estàs realitzant a casa teva estan donant grans resultats. Més no tinguis pressa tant en acabar. És millor fer bé la feina, que fer-ho ràpid. Tot i que sents que la teva vida està inestable, i sents una mica de por i perdició, tingues confiança en que els canvis realitzats i els sentiments d'inestabilitat que aquestes experimentant bé valen la pena.

Balança Amb l'alineació planetària d'avui, no esperis massa simpatia de ningú, ¡especialment de teu cap! Potser ell o ella tingui raons per estar de tan mal humor. És possible que les acusacions siguin certes? Si has estat responsable per demores d'informació a la feina, o si has defugit a les responsabilitats en general, llavors ja és hora de posar-te les piles i així avançar.

Escorpí Aquest serà un dia amb molts desafiaments. Algú d'autoritat té uns quants canvis reservats per a tu. El cap a càrrec de la teva feina actual dirà que les coses no poden continuar com fins ara. Podria ser que el projecte de la teva edifici necessiti revisió. Hauràs de canviar els materials, modificar el ritme de la teva feina i revisar bé tots els detalls abans de poder seguir avançant.

Sagitari Avui t'espera un dia excel·lent. Com bé saps, últimament la teva determinació ha estat destrossada. Tens milions d'idees que semblen haver-te fet confondre el teu camí. La disciplina i decisió creada per l'aspecte en joc segurament ordenarà les coses i farà que la teva vida sigui més organitzada. Tindràs pressentiments sobre el que et passa. Per què no aprofitar aquesta raonabilitat per establir un programa estricte per al futur?

Capricorn Tot i que el teu potencial energètic és il·limitat, estaràs a la guàrdia de persones que volen aprofitar-se d'això. En el treball i en la teva casa, és probable que et revenges amb persones que et van empènyer fins a la vora de l'ressentiment sense ni tan sols adonar-te'n. Indubtablement sents la necessitat d'una mica més de llei i ordre, i no se't pot culpar per això.

Aquari Si haguessis de triar entre viure la vida d'un monjo en una casa austera i solitària a les muntanyes i la vida d'un rei envoltat de cases, piscines i bells actuacions, quin triaries? Potser la resposta avui no et resulti tan òbvia com fins fa una mica de temps. El teu entorn físic no és tan important per a tu com l'emocional.

Peixos T'espera un dia força tranquil. Podria ser una excel·lent oportunitat per a prendre nota de les teves recents descobriments. El millor serà planificar alguna activitat sedentària. Amb la influència de la configuració celestial d'avui, preferiràs consolidar els teus èxits recents a iniciar qualsevol acció nova.

tracking