x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 31/07/2020 a les 08:00
Àries
A mesura que els efectes poderosos de l'alineació planetària crea un drama en el teu lloc de treball, sentiràs com et poses a un costat de la qüestió. El teu cap donarà importants opinions, o els clients, els quals tindran queixes. Intenta no ofendre mentre les persones mostren els seus sentiments. Només gratifícate amb un descans per meditar o fes un intens pla d'exercicis per mantenir l'equilibri.
 
Taure
A vegades t'acostes a les coses d'una manera freda i metòdica, però avui, la teva ment no et sentirà tan lligada. L'alineació astral provocarà fortes emocions en la teva persona. Tindràs una reacció poderosa cap a alguna cosa que està passant a la feina, i et serà difícil mantenir-te a el marge de la qüestió. Està bé expressar les teves opinions. Tens coneixement i experiència que fa que el teu punt de vista tingui valor, per tant hi haurà moments d'intenses emocions i potser de grans transformacions.
 
Bessons
En aquest moment la teva major desafiament serà deixar partir la vella forma de veure les coses. Potser tinguis una filosofia personal o una creença espiritual que sembla ja no funcionar. Només sembla portar estrès i pressió a la teva vida en comptes de donar-li positivisme. Amb aquest dia veuràs com certes solucions positives apareixen en el camí. Hauràs adoptar una nova actitud que et gratificarà i inspirarà d'una manera important.
 
Cranc
Avui sentiràs el sorgir de fortes energies. Et serà molt difícil mantenir-te en un sol lloc. No desitjaràs quedar-te a un lloc per l'energia nerviosa de més que posseeixes. Intenta sortir a caminar, i pren freqüents descansos durant tot el dia. Barreja l'energia parlant amb amics per telèfon o navegant la xarxa durant les teves esplais a la feina o estudi.
 
Lleó
És un bon dia per començar de zero en qualsevol àrea de la teva vida que s'hagi estancat. El dia et inspirarà a separar-te de les relacions poc saludables. Potser hi hagi una amistat que s'ha tornat una mica incòmoda. Descobriràs que et apartarás d'aquesta persona. Està bé admetre això i passar menys temps amb ella. Si et dones més espai, aviat vindran nous amics a la teva vida!

Verge
Les properes setmanes podrien convertir-se en un desafiament per a tu. El dia d'avui marca el començament d'un canvi en l'alineació celestial, indicant un moment en què l'ego està elevat i les persones se senten orgulloses. També recorda que la gent tendeix a ser més obstinada. Aquí és on poden trobar-se els punts de contenció. A mesura que sorgeixen discussions i desacords, les persones no estan molt propenses a cedir amb facilitat.

Balança
Estaràs d'un humor excel·lent, amb l'energia astral en funcionament. Tindràs una perspectiva diferent de la vida i veuràs les possibilitats d'èxit que t'envolten. Tens tot el que es necessita per arribar directe al cim. Només has de mantenir les teves metes i l'energia positiva, ¡i l'univers aviat et concedirà els teus desitjos més estimats!
 
Escorpí
En aquest moment podries sentir una forta energia creativa. L'alineació astral d'avui està generant un excés d'imaginació i art. Avui potser decideixis posar-te a pintar, escriure o tocar algun instrument. Podries prendre contacte amb el poeta que viu dins teu. Avui gaudiràs d'expressar la teva imaginació i aquest sentit únic de l'estil. De manera que fes-te un temps per fer una crida als teus muses creatives.
 
Sagitari
En general tens una actitud còmoda i relaxada, però ara et sentiràs com si algú hagués encès foc sota de tu. L'alineació astral actual porta una forta energia, i et omplirà amb noves passions. Tot d'una et donaràs compte que sents una forta atracció cap a algú del teu cercle immediat. A mesura que aquestes emocions et envaeixin, hauràs de fer algun esforç per resoldre certes coses. Hauràs de decidir si expresses o guardes els teus sentiments.
 
Capricorn
Acabaràs alguna cosa que des de fa temps desitges finalitzar. Potser sigui un projecte de treball que t'ha portat molt de temps i energia. O deixaràs de perseguir una fita personal que ha mantingut a la teva ment preocupada. Amb l'alineació planetària actual, és un bon dia per fer plans per al futur. Fes-te una llista d'objectius i somnis, i allista't per sortir en la seva recerca!
 
Aquari
Amb l'alineació planetària d'aquest dia, el teu cos se sentirà rejovenit i amb energia. Tindràs una gran sensació de pau sobre certes coses del teu passat que necessites alliberar. Perdonaràs a aquells que t'han fet malament i tindràs una sensació d'esperança cap al futur. És un meravellós dia per pensar en gran i dirigir-te cap als teus somnis. Pregunta't: "Què és el que realment, però realment desig de la meva vida?"
 
Peixos
En aquest dia, la teva ment s'enfocarà en temes de el bé i de mal. Tens un fort sentit de la moralitat i detestes veure corrupció o abús de qualsevol tipus. En aquest moment en el teu treball, certa autoritat està prenent avantatges d'alguns treballadors. Potser t'inspiris per aturar i mirar de corregir algunes d'aquestes coses que funcionen malament.
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts