Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Els retards semblen governar el dia, i no hi ha manera de sortejar. El trànsit col·lapsat dificulta el viatge a la feina i les trucades no es retornen. Et sents com si passessis el dia en una porta giratòria, donant voltes, però sense anar enlloc. Anima't i fes tot el que puguis per seguir endavant amb el teu humor intacte. La xocolata pot ajudar. Demà serà un millor dia!

Taure La bombolla en la qual has estat vivint des de fa tant de temps pot esclatar avui. Podries enfrontar-te a algunes decepcions reals. Tracta de no deixar que això et desanimi. Tracta de tenir en la ment el panorama general el millor que puguis. Recorda que els viatges, les reunions i els dies de diversió sempre es poden reprogramar, i llavors tindràs el plaer d'esperar amb ganes aquests esdeveniments una vegada més.

Bessons Aquest és un dia per a la introversió més que la extraversió. També és una bona cosa perquè el món exterior no és massa agradable. Res sembla anar bé. Els xecs no arriben i no et tornen les trucades. Et sents ineficaç en el millor dels casos. Ànim. No té res a veure amb tu i tot amb els planetes. Aquest estat d'ànim passarà. Mentrestant, fes alguna cosa que sigui divertit.

Cranc Has permès que els problemes de diners es tornin massa importants. És cert que la teva situació financera no és tan de color de rosa com t'agradaria que fos, però ¿ho és la d'algú? Tracta de posar els problemes en perspectiva. No hi ha necessitat de deixar que aquestes preocupacions afectin les teves relacions amb amics i familiars. Demana ajuda si sents que la necessites.

Lleó El teu cos, que en general funciona a tota velocitat, t'està dient que redueixis la velocitat. Necessites prendre un descans de tant en tant. Menjar alguna cosa dolça mentre veus la televisió no et farà entrar en una espiral descendent de la qual mai sortiràs. Per contra, tal indulgència pot fer que sentis renovació. Per què no ho intentes?

V

erge Avui és un dia per dormir en els teus llorers, literalment. Has aconseguit molt en els últims dies. T'has guanyat una mica de temps lliure. Crida a la feina dient que has emmalaltit i ves a veure una pel·lícula a l'migdia. Surt a menjar i demana una copa del millor xampany. Dedica aquest dia a reflexionar sobre els teus èxits abans de posar la teva ment en el pròxim projecte.

Balança És possible que ahir a la nit hagis arribat a casa després de l'hora apropiada i pots sentir una mica de cansament. Pren els teus vitamines i no utilitzis el cafè com a estimulant. Dóna una caminada a pas ràpid per aclarir el cap i allibera endorfines. Et va a aixecar l'ànim. Això et permetrà funcionar amb tanta agudesa com la que normalment tens. Aneu amb compte amb que aquestes hores de la nit no es converteixin en un hàbit!

Escorpí Les teves emocions poden ennuvolar la teva intuïció avui. Potser no llegeixis els pensaments i sentiments dels altres de la forma en què normalment ho fas, i podries pensar que és un desavantatge. Això és només una condició temporal. Avui vas a haver de confiar en la lògica. Això pot ser útil a la fin. La intuïció és molt més útil quan es combina amb l'intel·lecte.

Sagitari Es importante hacerle frente a problemas en tu cabeza, pero no a costa de poner tu vida en suspenso. Una persona importante, alguien que actuó como tu piedra de toque, ya no está de forma prominente en tu vida. Este es un ajuste difícil para ti. Haz un esfuerzo extra en no alienarte como es tu tendencia cuando aparecen los problemas. Esfuérzate en socializar y puede que encuentres nuevas amistades.

Capricorn Veure's bé és la millor venjança. Si estàs tractant de sortir d'una relació fallida, la millor manera de sortir de la depressió és veure't el millor possible. Aixeca't d'hora i surt a córrer o ves a una classe de ioga. Compra roba nova i presta una cura especial a la forma en què et fas. Vols reconstruir teus esperits i atrauràs a algú nou i més apropiat.

Aquari Per molt que t'agradi estar amb gent, aquesta nit és una bona nit per al descans. Si pots, tracta de prendre la tarda lliure. Acomoda't en el teu butaca favorit amb un bon llibre, pren un passeig a pas lent en un jardí, o mata el temps a la cuina i cuina alguna cosa fabulós. Necessites una mica de temps per recarregar la teva ànima; ja que vas a fer-li front als teus projectes futurs de forma rejovenida.

Peixos Estàs en especial sintonia amb els sentiments dels altres. Aquest do és més una benedicció que maledicció, però hi ha ocasions en què és difícil no absorbir els problemes dels altres. Avui algú proper pot descarregar els seus problemes en tu. Escolta amablement, ofereix consells, però no ofereixis fer més del que sigui realista. Després de tot, aquest no és el teu problema.

tracking