x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 24/07/2020 a les 07:04
Àries
La teva associació amb un grup podria activar el teu progrés espiritual avui. Problemes emocionals passats podrien sorgir però no et desesperis. Mira-ho com una oportunitat per alliberar vells traumes que t'han limitat. Transcendir les limitacions de cap tipus (emocional, espiritual o físic) és un enfocament especialment productiu. Vas a deixar anar moltes frustracions i sortiràs de l'experiència amb un nou enfocament.
 
Taure
Diners o altres recursos poden estar disponibles per a tu avui perquè puguis augmentar les teves perspectives de carrera o avançar en la teva professió. Trobaràs això molt encoratjador, i invertiràs un munt d'energia en aquest interès. Aquest és el moment de mostrar el teu ambició. Tens el que es necessita per seguir endavant amb tot el que vols fer.
 
Bessons
Els dubtes sobre una relació romàntica o professional podrien tenir un efecte energitzant el dia d'avui. Has decidit resoldre els problemes o desacords que puguis tenir amb la teva parella. És probable que ho facis, ja que l'èxit a través de la determinació i el treball ardu està a la teva agenda. També pots fer noves amistats.
 
Cranc
La incertesa sobre el teu futur financer podria portar-te a desenvolupar algun tipus de pla d'estalvi o inversió per donar-te més seguretat. Probablement trobaràs l'ajuda que necessites, ja que avui els planetes mostren que has de tenir èxit en tot el que intentis. Un malestar lleu pot portar-te a buscar vitamines, herbes, ioga, o algun altre tipus de mètode de curació per recuperar-te.
 
Lleó
Una empresa conjunta amb algú podria donar lloc a oportunitats imaginatives i creatives. Sents molta energia mentre et prepares per assumir qualsevol cosa. El que comenci avui, especialment projectes creatius, hauria de tenir èxit malgrat els obstacles que es presentin. Les relacions amb els altres haurien de ser recarregades d'energia per les activitats del dia.

Verge
Avui, és possible que tinguis un impuls irresistible per posar la teva casa en ordre. Vols fer una neteja a fons, decorar una mica o potser fer algunes reparacions menors, però necessàries. Un nou objecte, ja sigui una escultura o una pintura, pot inspirar aquest desig. El teu lloc hauria de lluir fabulós en el moment en que hagis acabat. Endavant!

Balança
Un augment inesperat podria fer que sentis una generositat especial cap als teus éssers estimats. Els teus regals seran apreciats però vés amb compte de no acabar-te tot el que has guanyat. Ideals romàntics podrien penetrar en la teva consciència, i tindràs pensaments meravellosos sobre una trobada apassionat amb la teva parella. Endavant! Aferra't als records en els dies i setmanes per venir.
 
Escorpí
Enamorar-te a primera vista és una cosa que mai vas pensar que et passaria, però podria succeir-avui. Es produeixi una relació romàntica o no, l'emoció que obtindràs d'aquesta trobada farà que et sentis millor amb tu i amb la teva vida. Potser el teu sentit de l'aventura et faci desitjar realitzar un viatge a una terra llunyana. Si has volgut planificar unes vacances, fes-ho avui.
 
Sagitari
Les pel·lícules que impliquen una gran quantitat d'efectes especials poden ser especialment atractives per a tu ara. Pots decidir-te a aprendre més sobre com es realitzen aquests efectes. També pot ser que vulguis provar realitzar gràfics per computadora. El gran abast de la teva imaginació podria sorprendre't. Diverteix-te amb això. Podries fer que funcioni per a tu en el futur.
 
Capricorn
Desconegudes habilitats o talents que no sabies que tenies poden configurar un camí que condueixi a un augment d'ingressos si és que et disposes a esforçar-te. Això, sens dubte, donarà lloc a una major autoestima i confiança personal, la qual cosa desencadenarà un efecte dòmino que farà que el teu futur sigui més brillant. Sigui el que sigui que passi avui, per estrany que pugui semblar, pren-t'ho amb tranquil·litat.
 
Aquari
Una comunicació inconscient d'un amic podria crear un camí que et canviï la vida. Això podria implicar oportunitats professionals, o podries descobrir un nou interès o grup a què desitjar unir-te. Sigui el que sigui, pot captar la teva atenció i mantenir les teves energies centrades durant molt de temps. Això hauria de tenir un desenvolupament positiu.
 
Peixos
Poden haver sorgit dificultats durant els últims dies, però tens el poder per vèncer, guanyar noves forces i seguir endavant. La teva energia física és bona així que no et Esgotaràs. Probablement seguiràs endavant i a tenir cura de cada tasca a mesura que apareguin. Si has estat pensant en començar un nou projecte, aquest és el dia per fer-ho. Els obstacles no et detindran.
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts