x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 23/07/2020 a les 06:40
Àries
Avui és possible que tinguis l'estat d'ànim adequat per organitzar-te. Equips d'alta tecnologia poden ajudar-te en aquest projecte, igual que l'ajuda d'amics. Una actitud optimista i entusiasta t'ajudarà a superar qualsevol tasca. A la fi de el dia estaràs molt feliç amb el que has aconseguit. Dóna't un caprici. Surt a celebrar-ho perquè t'ho mereixes!.
 
Taure
Avui podries sentir especial romanticisme. Si tens parella, pots tenir una necessitat imperiosa d'un sopar íntim. Si no tens parella, espera que la situació canviï en breu. Una nova persona podria creuar-se en el teu camí i causar un gran impacte. O podries veure una vella amistat sota una nova llum. Prepara't per a qualsevol cosa.
 
Bessons
La neteja o reparacions necessàries a la llar podrien inspirar a anar una mica més enllà i redecorar una mica. Desfés-te de mobles vells o de roba usada per fer espai per als nous objectes que faran que la teva casa es vegi més atractiva. Els amics i aquest algú especial podrien oferir-se a ajudar-te. Fes una festa d'això! Tothom la passarà molt bé.
 
Cranc
Podries adquirir nous coneixements, potser a través de classes, llibres o converses amb els amics. Això podria obrir-te noves portes personals i professionals. Pots aprendre noves habilitats amb la tecnologia, millorar la teva capacitat artística o ambdues coses. Triïs el que triïs, aquest és un gran dia per entrenar les teves talents. A el fer-ho, podries formar noves grans amistats.
 
Lleó
Nous coneixements i una millor comunicació amb amics i familiars aportaran molt al teu sentit de l'autoestima. Una tasca en la qual has posat cert esforç al llarg de les últimes setmanes s'ha completat amb èxit. Ara estàs gaudint de l'admiració dels altres. Pots fins i tot tenir una mica de diners extra per gastar. Has treballat dur per això i t'ho mereixes.

Verge
Una millora en les teves relacions amb una parella o una persona propera et fa sentir optimista sobre el futur, i més encara sobre el present. El teu sentit de l'autoestima és forta i formulen idees positives sobre la teva vida en els propers mesos. No feu plans definits ara. Anota-i torna a elles més tard, quan el seu resplendor s'hagi esvaït una mica.

 
Balança
L'amor pot ser més sensual. Hauries de considerar noves formes de mimar la teva persona especial. Hi pot haver xafarderies associats amb la relació que et retreguin a del principi, però no deixis que obstaculitzin l'expressió dels teus veritables sentiments. La comunicació real sobre aquesta associació serà principalment no verbal.
 
Escorpí
La teva ment pot estar en una manera expansiu ara. Hi ha moltes coses que haurien d'estar funcionant per a tu. El teu flexibilitat i capacitat de fer malabars amb moltes coses alhora ha de facilitar molt el tipus de tasques que requereixen aquests talents. Per desgràcia, no poden ajudar massa quan es tracta d'amor i romanç.
Sagitari
Certes àrees de la teva vida s'estan expandint ràpidament, causant la pèrdua de contacte amb els aspectes més romàntics. Com més vas en una direcció, més privacions sents en la direcció oposada. Potser necessites més aportacions pel que fa a on posar la teva energia. És hora de dirigir la teva atenció cap a les coses que estan funcionant bé en lloc de concentrar-te en les coses que no van enlloc.
 
Capricorn
La vida és una aventura. A el menys, aquesta és l'actitud que tens avui. Pensa en els èxits passats i gaudeix de l'afecte de les teves amistats perquè sents una confiança i entusiasme especials. Vas a tenir en compte, si és que no la adoptes, qualsevol opció possible per al teu futur, fins i tot si es tracta de sortir cap a una terra exòtica!.
 
Aquari
Una nova unitat i propòsit podrien crear una atmosfera més positiva pel que fa a la teva carrera. El reconeixement i un augment dels ingressos estan a la vista. No et sorprenguis si et esperen més canvis. ¡Podries acabar en una professió totalment diferent! El suport i l'afecte d'amics poden ajudar-te a superar la transició.
 
Peixos
L'optimisme i l'entusiasme impregnen els dialogues en què t'involucres avui. Tu i els que t'envolten tendeixen a veure només les tendències positives per al futur: èxit amb pocs obstacles. Necessites aferrar a aquesta actitud, perquè sempre hi ha obstacles. És possible forjar un nou grup de suport amb algunes d'aquestes persones optimistes. Aprofita't tot el que puguis!.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts