La proposta del dia

Aquafest

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Aquafest

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

-‘COLORS D’ESTIU’

Itinerari de l’aigua: Un recorregut per les empremtes arquitectòniques que hi ha a la parròquia vinculades al diferents usos de l’aigua. Sortides des del CAEE a les 20.30 h.

Engordany a duo: Una proposta de programació eclèctica amb duos del país en un emplaçament històric de la parròquia. Reserves al 890 881 o bé oficinaturisme@e-e.ad.

ESPECTACLES

-'AQUAFEST'

Aquest estiu, amb la calor, arriba Aquafest, l’espectacle més ecorefrescant dels Més Tumàcat.

Prat Gran. Encamp. Hora: 17 h.

TALLERS

-'CUINA SALUDABLE'

Taller de cuina saludable a càrrec de Pili Borra.

Activitat dirigida als joves a a partir de 16 anys. Telèfon/adreça de contacte: Departament de Socials. Tel. 871 720 / 388 833

Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria. Hora: 19 h.

MÚSICA

-'THE SWING GIRLS'

Les Swing Girls, un trio de fèmines prou conegudes en el món musical del país:Mar Capdevila, Fanny Pérez i l’eurovisiva Suzanne Georgi.

Plaça de l’Església de Sant Pere. Encamp

Hora: 19.30 h.

-'CONCERT DELS GUITAR BELLOWS'

La unió sorprenent d’un acordió cromàtic i d’una guitarra elèctrica us farà viatjar per un repertori dedicat als músics més revolucionaris del segle XX. Activitat gratuïta.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:

Reserva prèvia obligatòria al telèfon (+376) 739 111 o a l’adreça fedacultura@feda.ad.

Camí hidroelèctric d'Engolasters. Escaldes-Engordany. Hora: 21.30 h.

-‘ONCA-CARRER

Cicle d’estiu en espais i racons de totes les parròquies, que s’iniciarà el 13 de juliol a Sant Julià de Lòria, i finalitzarà el 26 d’agost a Ordino. Per tot el Principat, Andorra la Vella.

Setmana del 20/07 – Andorra la Vella.

VISITES

-'VISITA TEATRALITZADA AL BARRI ANTIC D'ANDORRA LA VELLA'

Tres personatges fugen de les autoritats i aprofiten la presència d’un grup per camuflar-se i recórrer junts els carrers. Descobrireu cases, carrers, llegendes i altres històries. Preu de l'activitat: 5 €

Centre Històric d'Andorra la Vella. Andorra la Vella. Hora: 19 h.

-'VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ 'ESTRIPAGECS', AMB PERE MOLES

La mostra és un recull polièdric de l’activitat artística de l’andorrà Pere Moles. A l’exposició es troben algunes de les seves obres més destacades, que van des de l’escultura fins a les arts pictòriques o el disseny gràfic.

Reserva prèvia obligatòria.

Cal Pal. Ordino.

Hora: 20 h.

-‘VISITA A LA FÀBRICA DE XOCOLATA XOCLAND’

La primera fàbrica de xocolata d’Andorra és a la Massana, on es donen les millors condicions per fer-la: un clima generalment fred i sec de muntanya que ens permet produir una xocolata intensa i pura amb ingredients 100% naturals.

Xocland. La Massana.

-'VISITA GUIADA ANDORRA LA VELLA'

Visitem d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Punt de trobada al costat de l'escultura de Dalí a la plaça de la Rotonda. Inscripció prèvia obligatòria a:

AndorraFreeTour@gmail.com

WhatsApp: +376 384 708

Cada dia a les 10.30 h i a les 18 h.

-'VISITA GUIADA ESCALDES, CALDEA I LA IMPORTÀNCIA DE L'AIGUA NATURAL'

Visitem els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea i fem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Fem menció especial als centres culturals que es troben a poca distància, com són el CAEE (Centre d’Art d’Escaldes-Engordany), el Museu Carmen Thyssen i l’Artalroc. Inscripció prèvia obligatòria a:

AndorraFreeTour@gmail.com

WhatsApp: +376 384 708.

EXPOSICIONS

-'KON'NICHI WA!’

Proposta expositiva d’olis i haikus, dins el projecte Haiku.

Pintures: Josep M. Martín.

Texts: Marta Deu.

La Peixera. Escaldes-Engordany.

Fins al 25 de juliol.

-'ASTÈRIX, ALS ORÍGENS DEL MITE'

Astèrix, el personatge creat per René Goscinny i Albert Uderzo, ha fet 60 anys en plena forma. En aquesta exposició podreu conèixer el procés de creació que els seus creadors van emprar per donar forma a un dels mites del còmic mundial.

Museu La Massana Còmic.

La Massana.

Fins al 19 de setembre.

-‘JOAN MONEGAL. EL SIMBOLISME ESTÈTIC’

Una mostra retrospectiva amb la finalitat de ressaltar tant la riquesa creativa com la riquesa del llenguatge plàstic de Joan Monegal.

ArtalRoc. Av. Carlemany, 8. Escaldes. Fins al 13 de setembre.

-‘ESTRIPAGECS: CONTRASTOS I MEMÒRIA’

L’exposició és un recull polièdric de l’activitat artística de l’andorrà Pere Moles. Hi trobem algunes de les seves obres més destacades, des de l’escultura a les arts pictòriques o el disseny gràfic, i, fins i tot, flirtegen amb l’interiorisme i l’art digital, totes amb els estripagecs com a eix central.

La Cortinada, Ordino

Fins al 10 de novembre.

tracking