Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Les teves emocions poden estar avui a la vista, i és possible que actuïs precipitadament per la forma en què et sents. Tingueu en compte que hi ha gent que no pot apreciar aquest comportament. Deixa que les teves emocions siguin un actiu que ajudi a alimentar la teva passió, però no deixis que et dominin del tot. Templa les teves accions amb el teu autodomini i aconseguiràs superar el dia..

Taure Avui pots sentir-te fora de lloc. La bona notícia és que gràcies a la teva naturalesa flexible i adaptable, pots aconseguir connectar amb la gent després que des dels passos necessaris per a ganártela. Tingues paciència i comprensió mentre aprens un nou conjunt de normes i coneixes a un nou grup de persones amb els seus propis hàbits i forma de comportar-se.

Bessons Tot d'una pots experimentar una explosió d'energia emocional que suposi un obstacle per als teus plans. No et sorprenguis si de sobte et poses a plorar per una cosa que normalment ni tan sols et pertorba. A vegades és important deixar que les emocions flueixin. Sentir-se lliure per compartir els teus sentiments. No tractis de ocultar-los.

Cranc Seu i rep en lloc de tractar de fer que les coses succeeixin imposant la vostra llei. Sempre estàs prenent decisions i dirigint la teva energia cap a l'exterior. Pensa en maneres perquè puguis dirigir la teva energia cap a dins i veure com això atrau la gent fins a tu. Almenys aprendràs alguna cosa sobre tu a l'prestar més atenció als teus pensaments i emocions.

Lleó Hi ha una combinació única d'energies en l'aire que et insta a combinar els teus poders psíquics amb la teva capacitat per organitzar-te. El teu sentit dels negocis és molt agut i entens a les persones i les seves tendències generals. Instintivament coneixes els motius que hi ha darrere de les accions, així que aprofita't d'això perquè les coses funcionin eficaçment per a tu. V

erge Tens una gran capacitat per transformar la teva vida. Hi ha moltes opcions disponibles per a tu, encara que no ho sembli. El major obstacle que et deté és l'estat emocional de la teva ment. Els teus sentiments podrien ser sensibles ara, fent que sentis inseguretat sobre l'inici dels canvis que saps que són necessaris per a la teva avanç.

Balança Els teus costats masculí i femení pot estar dient coses totalment diferents avui, però aquesta situació no és necessàriament dolenta. Pots aprendre molt de les dues parts del teu ésser. Pren els aspectes més útils de cadascuna i dirígelos cap a l'assoliment de les teves metes. Cal un delicat equilibri entre donar i rebre.

Escorpí Lliurament una part de el projecte a algú que creus que està més qualificat per a manejar la situació. No té sentit que tractis de fer tot tu tot sol quan saps que una altra persona és més adequada per a la tasca. El dia d'avui reclama una mà ferma i pacient. Si no creus que tens aquestes habilitats, admet-ho. Et guanyaràs més respecte per delegar que per tractar de sortir de el pas.

Sagitari Pots sentir-te emocionalment bé, però com més et expresses més crítics es tornen els altres pel que fa a la teva sensibilitat. Malauradament, és possible que callis davant aquestes circumstàncies. Aferra't a el fet que tens alguna cosa valuós que ensenyar que els altres no estan disposats a aprendre. Tracta de no prendre-t'ho com una cosa personal.

Capricorn Aprofita els teus recursos interns. Escolta als teus sentiments més profunds i forts i pren-te les coses amb calma. Planifica les teves accions i considera les emocions dels altres abans de donar el primer pas. Aprofita les pauses de el dia. Gaudeix de l'descans i aprofita el temps per planificar el futur en lloc d'actuar precipitadament i fer la propera tasca corrent.

Aquari Les coses haurien de sortir molt bé mentre hagis fet la feina de preparació necessari per tenir èxit. La paella està calenta i és el moment d'afegir els ingredients. Si has fet la feina preliminar, el següent pas serà fàcil. Si t'has oblidat de cuidar aquests detalls, acabaràs fent moltes coses diferents alhora.

Peixos Pot ser que el teu enginyosa i social actitud no sigui apreciada donat l'estat d'ànim emocional i sobri del dia. Tu ajustes teu equip per reflectir els patrons de temps actuals. Si et vesteixes de seda, no seràs molt feliç quan plogui i no tinguis amb què protegir-te. Considera aquesta possibilitat quan avui entris en una habitació plena de gent. Quin és l'estat d'ànim? Com pots encaixar i aixecar-?

tracking