Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La molesta inquietud que experimentes avui és simplement un recordatori que és important començar a participar en projectes d'art o projectes musicals que et facin feliç. Aprèn de les persones que no tinguin por de perseguir els seus somnis. No et preocupis massa pel que altres persones pensin de la teva feina.

Taure Les persones poden confiar en tu de moltes maneres avui, així que vés amb compte amb no decebre a ningú. Pots tenir la sensació que hi ha jutges avaluant el teu acompliment. Tracta de no deixar-te portar per aquest concepte. El més important és que facis tot el que puguis, no necessàriament que arribis a la perfecció.

Bessons Tracta de que no t'atrapi el foc creuat d'una acalorada batalla emocional. La teva naturalesa alegre i amant de la llibertat és massa preciosa per a ser tacada per paraules i emocions abrasives. Si les coses comencen a encendre, erigeix un mur de protecció mental.

Cranc Has de sentir-te emocionalment estable avui, però és possible que sentis una mica d'inseguretat en tu quan es tracta d'informació. Algú està desafiant la teva forma de pensar i exigeixis que donis un pas més tot i aquesta inseguretat. Ets feliç a la part de la branca que és molt més gruixuda i estable. Sentir-se lliure de quedar-s'hi si sents incomoditat arriesgándote ara.

Lleó Vés a veure una pel·lícula que hagis volgut veure des de fa setmanes. Vas a ser més feliç en una realitat que no sigui necessàriament la teva. Els escenaris de fantasia i il·lusió són els que encoratgen les teves capacitats imaginatives ara. Vés amb compte amb deixar que forts problemes emocionals que no tenen res a veure amb tu et oprimeixin.

V

erge És possible que t'enfrontis a una elecció entre dues realitats diferents. Amics i familiars estan triant partit mentre tu no et decideixes. Ets capaç d'entendre els dos costats de la qüestió, pel que t'és difícil dedicar el teu energia a un de sol. Volies servir de pont entre els dos camps. Les coses no han de ser tan blanques o negres com les veuen els altres.

Balança Vés amb compte amb deixar que la teva imaginació voli lluny amb les teves emocions. Els grans escenaris que construeixes al teu cap poden trencar-te el cor si no aconsegueixes els teus objectius. Hi ha un to realista avui que et demana serietat i pragmatisme, sobretot quan es tracta dels teus sentiments.

Escorpí El teu cor està en el lloc correcte avui, però d'alguna manera et resulta difícil executar les coses que vols fer. Els projectes d'art i música són especialment difícils per a tu ara. Requereixen un enfocament més cerebral de què voldries admetre. Pot ser atreu la naturalesa espiritual de les coses més del que t'oposes a la seva naturalesa racional.

Sagitari Si sents resistència o frustració en una àrea determinada, has de prendre això com un senyal que has de seguir una ruta nova. Les coses han de fluir sense problemes i amb facilitat. Aquest és un d'aquells dies en què la realitat va entrar en conflicte amb la fantasia, especialment si no les tens ben separades en la teva ment. Gaudeix del teu món imaginari, però tracta també amb el món pràctic.

Capricorn Deixa't portar per la teva naturalesa sensual avui. Aquesta part del teu ésser no s'expressa amb regularitat. Surt a fer un llarg passeig amb algú a qui estimis. Encén algunes espelmes a la teva habitació o pren un bany calent. Els sabors i olors et resultaran molt poderosos. Gaudeixin d'un sopar romàntic per a dos. No et deixis atrapar tant per l'aspecte intel·lectual de les coses que t'oblidis de la part sensual de la vida.

Aquari Pots sentir un estira i arronsa. En un moment sents que has de seure a esperar que les coses surtin com vols, i la propera vegada sents la necessitat de posar-te en moviment. La vida és un equilibri delicat entre aquestes dues formes d'actuar. Cap de les maneres és més correcta així que reconeix i honra a ambdues.

Peixos Pots experimentar algunes emocions crues avui i has utilitzar-les com aliades, no com enemigues. El teu cor pot sentir una mica maltractat, així que fes el que puguis per mimar-lo. Vés amb compte amb deixar que els altres s'acostin massa si simplement no saben com actuar prop d'una cosa tan fràgil i pur. Protegeix-te tant com puguis.

tracking