TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Et sents molt bé i tens un aspecte meravellós. Segur que vas a rebre algunes mirades d'admiració! L'únic desavantatge d'això és que et sents més fort del que ets. Si tractes de fer massa coses avui, et cansaràs i pot ser que demà sentis total esgotament. Menja bé, descansa prou i marca el teu propi ritme. Encara aconseguiràs tot el que has de fer.

Taure Una boirina envolta les relacions amoroses. Podries estar pensant que la teva parella ha sortit d'un conte de fades. No obstant això, fins i tot els herois i heroïnes dels contes tenen defectes encara que puguin arribar a ser entranyables. La teva energia creativa ha de ser molt alta. Projectes artístics poden tenir una qualitat que augmenti la seva qualitat.

Bessons És possible que organitzes una reunió de grup o un altre esdeveniment social. Els teus convidats poden estar artísticament o espiritualment inclinats. La nit ha de resultar un èxit social i una experiència inspiradora. Abans que vinguin, assegura't que tot estigui al seu lloc i funcioni. No vols que els petits errors facin malbé la nit.

Cranc Els assumptes de diners continuen anant bé, encara que no tinguis tanta seguretat sobre ells com hauries. Un talent prèviament desconegut, potser per les arts, la curació, la tecnologia, o les tres coses podria sortir a la llum. Pots informar-te sobre maneres de millorar-lo. És possible que vulguis explorar diferents opcions. El teu decisió podria sorprendre't.

Lleó Avui has de sentir especialment idealista i espiritual i la teva imaginació i intuïció seran molt grans. En projectes una aura d'un altre món que atreu molt l'atenció, com mirades d'admiració, a les que t'has acostumat. Els assumptes amorosos han d'anar bé ara, ja que una atmosfera de conte de fades impregna la teva vida. Gaudeix-mentre puguis. 'Estaràs de tornada a la realitat en uns pocs dies! V

erge Potser sentis que camines dins d'una boira imaginativa, romàntica i espiritual. Tot pot semblar perfecte i meravellós, potser massa meravellós per ser veritat. Treballar amb tecnologia d'algun tipus, potser ordinadors o altres aparells electrònics podria ajudar-te a aferrar-se a la realitat. Pots aprofitar aquesta inspiració per capacitar en computació gràfica o enginyeria de so.

Balança Les perspectives que sorgeixen del més profund podrirán fer que la teva imaginació es dispari. Potser idees per a assajos, poemes, pintura o música arribin a la teva ment en onades. És possible que vulguis quedar-te a casa per desenvolupar-les, tot i que és possible que li permetis l'accés a un amic, o potser a la teva parella. Deixa que les idees segueixin fluint!

Escorpí Nocions romàntiques sobre les teves amistats sembla ser l'energia que et guiï avui. És possible que vegis a una vella amistat sota una nova llum, com una possible parella romàntica. Un grup pot semblar ser la resposta a tots els teus problemes. Tot d'una podries convèncer-te que tens els amics més meravellosos del món.

Sagitari A causa de que la teva vida laboral va bé, és possible que gaudeixis de somnis en què estàs al cim o potser fins i tot siguis una persona famosa. Aquest és un bon lloc per començar el teu camí cap al progrés, però no et quedis aquí. Utilitza el teu sentit pràctic per traçar un curs d'acció viable. Els somnis no es fan realitat per si mateixos. Es manifesten a través de la planificació i el treball dur.

Capricorn La teva ment pot estar ocupada amb temes espirituals o filosòfics i considerant noves i fascinants idees. Alguns d'aquestes poden venir de països llunyans, el que podria fer que consideris viatjar. Amics o grups podrien fer-te arribar aquestes idees o podries ser tu qui els presenti a ells aquests conceptes.

Aquari El romanç podria tenir un seient de primera en els teus pensaments. Podries tenir alguns somnis estranys aquesta nit. Poden ser romàntics o podrien resultar-artísticament inspiradors, o tots dos. Anota'ls, ja que poden revelar noves dades sobre tu que podrien marcar la diferència. Els teus pensaments sobre els diners podrien oscil·lar entre la confiança i el pànic.

Peixos Avui la teva ment pot estar centrada en el romanç. Si ja t'has matromoniado, vas a sentir-te més a prop de la teva parella. Si no ho estàs, però has parella, la relació podria passar a el següent nivell de compromís. Sentiments càlids d'unitat i intimitat poden omplir el teu cor. Observa i accepta a la teva parella tal com és. Si no tens parella, espera conèixer algú nou i emocionant.

tracking