Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Els documents legals pel que fa a diners en els quals pots haver estat treballant durant un temps, haurien de ser acabats avui. Això hauria de aixecar-te l'ànim encara que només sigui per treure-te'l de sobre! Has de sentir-te especialment loquaç, entusiasta i ardent. És possible que vulguis programar una vetllada romàntica amb la teva parella. Diverteix-te!

Taure Algunes males experiències respecte a la carrera, la família, els viatges o l'educació podrien fer que un amic, col·lega o parella estigui avui d'un humor explosiu. Aquesta persona pot resultar impredictible ara: feliç en un moment i en la més profunda tristesa el següent. No tractis de donar-li consells o animar-lo. Només donarà lloc a la ira. Estigues fora de l'assumpte i deixa que tal ho superi.

Bessons L'estrès laboral et pot estar afectant. Beure molta aigua seria una bona idea. Quantitats moderades d'exercici i descans també són recomanables. No mengis aliments molt picants. Aquest és un bon dia per posar-se a el dia amb la lectura, l'estudi o la investigació. El teu físic pot no estar del millor, però el teu cervell és agut.

Cranc Avui hauries de sentir el romanç i la passió i voler reunir-te amb la teva parella. Probablement faràs això, però pot ser difícil i que només ho aconsegueixis en l'últim minut. No et preocupis si no pots comunicar-te amb el teu amor durant la primera part del dia. No et deixis vèncer. Tindràs una gran nit.

Lleó Una dona, potser un col·lega que és molt brillant i de vegades molesta, pot visitar-te avui. Si no tens compte, aquesta persona podria incitar una discussió acalorada o fer sorgir la teva inseguretat. Tracta de distanciar-te. Aquesta persona té els seus propis problemes als quals fer-los front que tenen poc o res a veure amb tu. Tingues cortesia, compassió, ¡i després mostra-li la porta!

Verge Avui podries rebre un munt de trucades. Algunes de persones que viuen lluny, algunes són d'amics amb fortes dificultats emocionals, i una podria procedir d'una parella romàntica amb la qual tens moltes ànsies per reunir-te. Podries sortir a trobar-te amb aquesta persona. No malgastis la teva veu parlant per telèfon!

Balança Serà un dia estimulant per a tu! Et sentiràs molt bé i no tindràs problemes per canalitzar tota la teva energia cap a les teves activitats. Però no et sorprenguis si et trobes amb alguna resistència. Encara que les teves idees siguin molt creatives, potser no satisfacin tots els gustos. De fet, pot ser que li facis davant d'alguna rebel·lia. Tingues persuasió i aconseguiràs els teus objectius avui.

Escorpí Vés amb compte amb no perdre la calma avui. Tens impaciència aquests dies, encara que la teva naturalesa audaç ha estat restringida per les limitacions financeres i professionals. No serveix de res pensar en grans il·lusions en aquest moment. D'altra banda, pots esperar alguns enfrontaments si ho intentes. Si t'aconsellen tenir un enfocament més conservador, presta atenció al suggeriment.

Sagitari Avui, el temps es congela i fins i tot sembla anar cap enrere. Utilitza aquesta pausa per reflexionar sobre les teves motivacions. Les pistes astrals semblen suggerir que estàs actualment resolent qüestions que afecten la sort d'una altra persona. Potser hauries de fer servir la mateixa quantitat de temps considerant també el teu propi destí.

Capricorn El clima és tens avui. Tindràs un sentiment d'inquietud i un anhel de canvi, però també seràs reticent a fer cap moviment real en aquesta direcció. El teu judici et diu que les queixes que no condueixen a l'acció no tenen sentit. Per què no ser el catalitzador que provoca l'acció?

Aquari Pots interpretar el dia que comença com una pregunta oberta sobre tu. Pots haver notat certs aspectes físics o psicològics que et fan sentir incomoditat. El dia que tens per davant et pot obligar a prendre mesures per corregir aquesta actitud. Estaràs aconseguint molt si comparteixes les teves preocupacions amb un amic o familiar.

Peixos És possible que hagis estat fent plans per realitzar un llarg viatge o tornar a estudiar per aconseguir un grau superior. Potser ho hagis posposat fins ara. Finalment has creuat la línia i has pres la decisió de fer-ho. Res et pararà! Pots passar molt de temps reunint informació telefònica i fent els arranjaments preliminars.

tracking