Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries El teu sentit de diversió podria ficar-te en problemes. Aquest tipus d'actitud podria topar-se amb algú que està tractant de centrar-se en la seva tasca i que es pren les coses seriosament. Pot ser difícil per a tu saber fins on pressionar en una situació. Pots voler forçar a una altra persona a unir-se a les teves aventures, però també veus la necessitat de posar seny i prendre't les coses amb serietat.

Taure Els aparells i dispositius nous que se suposa que faciliten realitzar certes tasques en realitat poden causar més confusió. Sovint et encanta fer les coses a l'antic costum. Tot i que la gent pugui riure de tu, tendeixes a insistir que les velles maneres són les millors. Pren-te el teu temps per completar les obligacions i tasques d'avui.

Bessons Vés amb compte amb sobrepasarte amb el teu sarcasme. Algunes persones es prenen seriosament els teus comentaris. No tothom entén el teu humor. Això podria fer que la comunicació sigui confusa de vegades. Compte les coses com són, sense exageracions ni adorns per fer les coses més sucoses. No et limitis a dir la veritat, digues tota la veritat. Et sentiràs millor sobre la situació.

Cranc La imatge que tens de tu pot ser un tema difícil per a tu. Potser has pintat una imatge falsa de tu mateix o mateixa últimament. En un esforç per cobrir la teva inseguretat, pot ser que no els hagis expressat el que sents a algunes persones. Quan et mires en un mirall, és possible que la persona que veus sigui molt diferent de la persona que veuen els altres. Aquest conflicte pot col·locar-te en algunes situacions incòmodes.

Lleó Pots tenir la sensació que no hi ha absolutament ningú a qui acudir. La realitat és una cosa a la que fa por enfrontar-se. L'última cosa que vols fer és parlar seriosament. Però estàs tenint dificultats per obtenir satisfacció del teu món de fantasia. Els teus somnis et fan senyals, però tens por de cedir a aquesta temptació perquè sents un fort sentit del deure envers altres persones i llocs.

Verge Tens un fort ego. Et fas càrrec de les situacions en lloc de deixar que elles es facin càrrec de tu. Però aquest sentit d'independència i confiança personal pot amenaçar a altres persones. Hi ha alguns que se senten segurs sabent que confies en ells. Aquest és un d'aquells dies en què pots sentir un dolor creixent a mesura que les personalitats canviants xoquen amb còmodes patrons de comportament.

Balança La teva imaginació està a to avui, i és possible que vulguis tractar d'escriure, pintar o compondre. El passat és especialment atractiu, pel que és possible que vulguis fer una passejada per una galeria d'art, un museu, o assistir a un concert. Fes servir la teva intuïció, ja que està operant a un nivell alt. Mitjançant l'art poden arribar-te missatges que aportin coneixement i potser revelacions. Anota les teves impressions!

Escorpí Sempre tens curiositat intel·lectual, però avui podria ser especial. Tot i que normalment ets idealista, avui la teva imaginació està en ple apogeu. És possible que vulguis intentar escriure o pintar. Serà millor anar amb la ficció o l'impressionisme que amb el realisme o la història.

Sagitari El teu judici generalment fiable pot semblar ennuvolat per l'emoció avui. Potser ets incapaç de decidir entre diferents cursos d'acció. O potser sents que et distreus i que no pots concentrar-te en el que cal fer. No tinguis por de posposar les coses i treballar en alguna cosa una mica menys angoixant. Les coses semblaran més clares matí. Podràs passar el dia relaxant-te. Oblida't de treballar per un temps.

Capricorn L'optimisme i la previsió són importants avui a mesura que prens les regnes de la teva vida i busques noves oportunitats. Les converses condueixen a idees per a una possible progressió professional, i és molt probable que envies i rebis molts missatges. Podries fins i tot considerar una mudança, potser a una altra ciutat. No tinguis pressa.

Aquari Probablement avui rebràs moltes bones notícies. L'èxit personal i professional t'està arribant. Un projecte que has estat esperat que produís guanys per fi pot aconseguir-les. Són imminents. El teu entusiasme, confiança i optimisme haurien de ser molt grans com a resultat, el que farà que tinguis moltes ganes de seguir endavant.

Peixos Informació especial que t'arriba bé des de dins -les teves intuiciones- o des de fora -informació rebuda dels llibres, la televisió o Internet podria aplanar el camí per a la promoció professional i el guany financera. La perspectiva per a tu és color de rosa, encara que pots esperar una gran quantitat de treball abans d'arribar a on vols estar. Una vetllada estimulant amb amics o una parella romàntica està a la vista.

tracking