Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui, pot ser que sentis moltes ganes de socialitzar. És possible que vulguis buscar a velles amistats a les que ho has vist en molt de temps, potser per alliberar baralles passades o sentiments ferits. Tingues cura d'alliberar-te d'elles i de no reviure-les. Podries sentir-te més sensible del que és habitual, de manera que qualsevol tipus d'explicació pot donar lloc a fricció. Sigues conscient de les bones qualitats dels teus amics perquè puguis gaudir de la seva companyia.

Taure Els teus bioritmes poden estar baixos avui, així que és possible que no et sentis massa bé. Això podria fer que sentis inquietud i una mica de tristesa. Molt probablement, el teu malestar està relacionat amb l'estrès. Posa música suau. Envolta't de flors o altres objectes colorits. Si és possible, contracta un massatge. Això t'ajudarà a relaxar-te. Et sentiràs com el teu vell jo demà.

Bessons Els assumptes de l'amor semblen estar donant un gir positiu. Parla de la teva relació amb la teva parella. Pot ser que ella comparteixi o no les teves opinions, i pot ser que sigui necessari un compromís. No deixis que això esmorteeixi el teu entusiasme. El romanç sembla brillant per al futur pròxim, sempre que mantinguis les línies de comunicació obertes.

Cranc Has estat pensant en remodelar o redecorar casa teva? Si és així, aquest és el dia per fer-ho. La teva energia i el teu sentit estètic són grans avui. Compta amb l'ajuda de membres de la família en la planificació de colors, estils i arranjaments. Una gran quantitat d'activitat pot tenir a veure amb la teva casa i t'entusiasmarás. Assegura't que ningú treballi fins al punt de l'esgotament.

Lleó Una inesperada visita o trucada d'un amic podria portar bones notícies. Pots decidir reunir-te amb aquesta persona i celebrar. La bona fortuna es presenta d'una font imprevista, però no perdis el temps pensant en això. Treu el millor profit. El futur èxit pot dependre. A la fi de el dia podries estar apuntant a objectius totalment diferents dels d'aquest matí.

Verge Al matí podries trobar-te amb que et preocupen les teves finances. Despeses imprudents de el passat poden estar en la teva ment. Revisa els teus registres objectivament. Probablement trobaràs que les coses no són tan dolentes com semblen. Escriu un pla per ocupar-te de tot el que necessiti atenció. Seràs capaç d'abordar tot sense tornar-te a la bogeria.

Balança Les persones dubten si han de de fer-li front a profunds problemes emocionals avui. S'erigeixen barreres de protecció perquè les coses que escolten, veuen i senten no els facin mal. Respecta aquests límits. Fes tot el possible per romandre dins del teu santuari interior. Tracta de mantenir una actitud positiva tot i que l'estat d'ànim predominant pot ser ombrívol.

Escorpí Veuràs dificultats per posar-te en marxa avui. No et desanimis si les coses no semblen estar funcionant. Les teves expectatives poden ser massa altes, i el teu perfeccionisme és el que fa difícil per a qualsevol persona estar a l'altura dels teus estàndards. No t'acaloris per cada petit detall. No t'exigeix la perfecció.

Sagitari Sigues cortès i fes tot el possible per no imposar-te a la gent avui. És important comportar-se de manera cortès en totes les circumstàncies. Les persones poden sentir-se com si haguessin estat enganyades. Tot i que pot ser que no siguis la font del seu descontent, pots sentir les conseqüències. Mantingues els problemes d'altres persones separats dels teus i no deixis que el seu malestar es filtri al teu món.

Capricorn No culpis als altres de tot el que passi avui. És important ser prou adults com per a assumir la responsabilitat de les accions. Comprèn que les coses no sempre sortiran de la manera desitjada. Tingueu en compte que de vegades cal prendre alhora el bo i el dolent. Hi ha un estat d'ànim ombrívol avui que podria aclaparar la teva actitud normal. Tracta de mantenir l'enfocament i la disciplina.

Aquari Potser hagis d'adoptar una actitud severa avui per ser tan eficaç com t'agradaria ser. Al tractar amb els altres, no facis suposicions per a les que no tinguis un sòlid respatller. Altres persones són molt sensibles, així que limita les coses als fets. Tracta de no provocar emocions fortes.

Peixos No pots sentir el teu motor funcionant avui. Per alguna raó, sembla que estàs utilitzant el combustible equivocat. Que no et sorprengui si se't fa una mica difícil aconseguir posar-te en contacte amb el teu estat emocional. Els teus sentiments t'estan jugant una mala passada. Fes tot el que puguis perquè aquesta energia no et desequilibri. Serà més fàcil a partir d'ara.

tracking