x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 28/06/2020 a les 07:17
Àries
Pots descobrir que les teves emocions són sufocades avui. Tens molt a dir, però per alguna raó dubtes una mica a l'hora de fer-ho. No et sorprenguis si sents tantes ànsies que se't fa difícil comunicar-te. Gran part de la conversa d'avui pot estar plena de ximpleries i de poca substància.

Taure
És possible que no sentis motivació avui. No obstant això, vulguis o no, és important que atacs aquesta muntanya de tasques. Comprèn i respecta les restriccions de el rellotge. Mentre tinguis disciplina pel que fa a l'acompliment d'una tasca petita cada vegada, no tindràs problemes per reduir la muntanya a un petit munt.

Bessons
Avui pots tenir moltes ocupacions. Aquest és un bon moment per acabar de fer les coses. Hi ha un sentiment de disciplina que t'està ajudant a mantenir l'enfocament. Les emocions són sufocades, i això pot anar al teu favor. Limita tot als fets en qüestió, i el treball podrà continuar molt més eficaçment que si els problemes simples es converteixen en grans drames.
 
Cranc
Ets tenint dificultats avui per connectar amb les teves emocions. Les coses van a millorar substancialment si no intentes fer un esforç per semblar alegre si no ho estàs. Mostra honestedat sobre els teus emocions. Si sents inquietud o negativitat, tracta d'alliberar tals sentiments. Surt a caminar, preferentment prop de l'aigua, i gaudeix d'una sana menjar.
 
Lleó
Pren-te un moment emotiu avui si sents que et mereixes. T'estàs involucrant tant en els drames d'altres persones que sents esgotament quan es tracta de les teves pròpies preocupacions. Calma't i relaxa't física i mentalment. Estressar-te massa sobre un tema determinat no és saludable. Pots arribar a frustrar la situació molt més que si no fessis res. Torna a això més tard.

Verge
Pots emocionar-te més del que és habitual quan es tracta de la feina. Fes tot el possible per mantenir la teva vida emotiva allunyada de les responsabilitats diàries. Si sents que t'aclapara un determinat treball fins al punt que ja no pots fer-ho amb eficàcia, pot ser que aquesta sigui un senyal que necessites fer alguns canvis. Aquest és un temps d'augment de la sensibilitat.

Balança
La idea d'expressar-te et sembla una broma avui. T'has detingut a preguntar que significa realment expressar-se? Aquest és el moment ideal per a pensar-hi, especialment si tens objectius artístics. Fes només el que vulguis fer. No forces les coses. En altres paraules, expressa't pel teu propi bé i no pel bé dels altres.

Escorpí
Una vegada que deixis de somiar amb tenir superpoders, et sentiràs molt millor. No ets un superheroi i mai ho seràs. A més, ningú ho és. D'altra banda, segurament tens capacitats que has explorat en el passat, però ara sembles haver-te convençut que no són d'interès. És hora de tornar a pensar-hi.
 
Sagitari
Aquest no és el moment d'adherir-se a una filosofia en particular, sigui la que sigui. Pots sentir frustració per la teva incapacitat per esbrinar quin camí prendre, però això és molt bo per a tu. Continua la recerca amb la teva petita llanterna, tan feble com pugui semblar, perquè així és com aconseguiràs de nou una fe sòlida. El millor de tot, serà una fe feta a mida.

Capricorn
No pots deixar que tot s'interrompi ara, no després d'haver arribat tan lluny. Aquest pot ser un moment difícil per a tu, ja que sembla que el temps ha vingut a demostrar el que vals d'una vegada per totes. Però aquesta no és una raó per donar-se per vençut. Dorm, fes esport i menja saludablement. Has de ser capaç de guanyar aquesta batalla sempre que et donin l'oportunitat de fer-ho.

Aquari
Et sents trist? Li passa a tothom. Crida a un amic o ves a veure una pel·lícula. Surt i fes les coses que saps que poden ajudar-te a superar aquesta depressió. Aquest no és el moment de retirar-se. Tens una mica de treball intern que fer, fins i tot encara que no sembli conduir enlloc. Pots tenir la impressió que t'han abandonat, però saps perfectament bé que això no és cert.

Peixos
Estaràs al teu element avui. Les estrelles et desafien a provar alguna cosa diferent. Quan et fixes en les coses de forma relativa, en lloc d'una manera generalista, per què no tractes de trobar una filosofia que sigui més constructiva? De què serveix la capacitat de veure tots els costats d'un problema si no pots canalitzar els teus coneixements i observacions en alguna cosa concreta?
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts