x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 27/06/2020 a les 07:32
Àries
Avui i els últims dies has estat acumulant tensió interna sense sortida. Com a resultat, tens poca capacitat d'aguant. De fet, si algú té la mala sort de provocar teu enuig per criticar-te a tu o al teu treball, pots explotar. 'S'està gestant una tempesta! Tracta de resistir el més que puguis.

Taure
Una certa decisió significa que has arribat a un punt d'inflexió. La part més difícil de prendre aquesta decisió és dir-li adéu als teus vells hàbits. El passat pot semblar agradable i tranquil·litzador, sobretot quan el desconegut s'acosta. Cal tenir força i determinació per deixar-lo enrere.

Bessons
L'horitzó s'ennuvola amb el dubte. Sents les frustracions provocades per les recents decisions sobre la teva vida amorosa. En altres paraules, t'estan sorgint dubtes! Avui has de recórrer a la teva força de voluntat i autocontrol per fer-li front als teus problemes de forma realista mentre derrotes als teus ansietats.
 
Cranc
L'ambient és sufocant i pesat avui. Algunes decepcions sorgiran aquí i allà si has de provar les teves facultats de qualsevol manera, ja sigui en privat o en el treball. Hi ha una certa probabilitat que sentis enuig cap a algú important per a tu. No cedeixis el pas als teus sentiments negatius amb massa rapidesa. Seria dolent per a la teva moral.
 
Lleó
En els últims dies has pres la resolució de treballar constantment, buscar l'estabilitat i seguir els teus plans a peu de la lletra. Així que el dia que t'espera serà una sorpresa desagradable. Pots esperar rebre notícies que desafien el rígid programa que has establert o conèixer gent que estigui decidida a desanimar-te. Supera aquests obstacles o et superaran a tu.

Verge
Avui pots sentir una mica d'ansietat sobre el futur. Pots sentir com la teva força minva, especialment si tens una data límit. Necessites reptes per fer-te valer. Ara és el moment de començar a posar-se en forma. El dubte és extremadament contraproduent. Fes tot el que es necessitis per aconseguir l'èxit!
 
Balança
Hi pot haver algunes preocupacions que et molestin. Potser tens un interès financer o un problema menor de salut. No deixis que això et desanimi. Tens els recursos interns per superar-lo. Encara que l'estat actual de les coses et fa sentir trist, el teu optimisme tornarà aviat. Fins llavors, posa la tva confiança en altres valors, com l'amor, l'amistat i la fe.
Escorpí
És possible que sentis mandra i una mica de mal humor, com si tinguessis un dèficit d'energia. Però l'ambient opressiu d'avui també prestarà objectivitat i realitat per a qualsevol anàlisi que facis sobre el que està passant en la teva vida. Per exemple, qualsevol assumpte que no aconsegueixi provocar-te entusiasme probablement necessitarà alguns canvis.
 
Sagitari
L'estat d'ànim és una mica opressiu avui. Si poguessis, enviaries lluny a qualsevol que tracti de posar obstacles en el teu camí. O potser preferiries ser tu qui marxi! El dia al dia és apropiat per a un examen realista de les coses. Fins on creus que pots anar amb el teu potencial individual, emocional i professional?

Capricorn
Has decidit cridar l'atenció! Tot d'una, és obvi que no estàs tan bé com hauries. És hora de posar la teva autodisciplina a treballar. Pots canviar els teus mètodes de treball, tenir més cura dels teus diners o diversificar les teves activitats. Potser reorganizarás al teu equip de treball. Tot tipus de solucions estan disponibles per a tu.

Aquari
¿Carrera o família? ¿Reconeixement social o satisfacció personal? Potser sentis que dos pols oposats tiren de tu i que passes la major part del dia buscant respostes a aquestes preguntes. Ara estàs tractant de mantenir totes les bases cobertes, però el cansament que sents en dies com aquest és un indici que cal fer alguns canvis prudents i realistes per al futur.

Peixos
Hauràs de lidiar amb alguns conflictes interns i externs. Sovint estàs tan feliç en els teus propis somnis que realment no et centres en el que està passant en el món real. Però avui les campanes d'alarma que concerneixen a la feina o les finances et desperten bruscament. És inútil entrar en pànic. Has après de fugir només empitjora la situació.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts