Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La teva llegendària impaciència t'està jugant una mala passada. Tens massa pressa. És possible que certes coses hagin canviat a l'exterior, però no han canviat el que realment ets. Resisteix a la temptació d'escombrar tot per començar de nou. Si és així, en uns pocs mesos estaràs altra vegada on vas començar. Adopta un millor enfocament.

Taure Pots ser una persona una mica tossuda i sembla que estàs a punt de demostrar-ho clarament. Pots anar una mica a poc a poc quan has de moure't, però una vegada que comences, és molt difícil aturar! Tot i així, no hi ha res terriblement difícil pel que fa a fer els ajustos necessaris. Has donar-te temps.

Bessons Pots sentir com que ja no pots explorar els teus sentiments, però persevera. Tens una gran capacitat per enterrar profundament els problemes, i pots anar per la vida distretament sobre d'ells. És cert que aquesta estratègia et permet romandre amb un bon estat d'ànim. Però pot ser que mai estiguis a tal bon estat d'ànim que siguis profundament feliç. Estàs d'acord?

Cranc Estàs en el procés de canviar de direcció en la teva vida professional. Això no es pot fer en un dia. A vegades és dolorós. Les coses avançaran a poc a poc i requereixen pensar i enfrontar-te als teus problemes amb honestedat. No fugis, fins i tot si tens la temptació de fer-ho. Confia que no estàs molt lluny del teu objectiu.

Lleó Hauras de demostrar la teva resistència avui. S'espera molt de tu, i no tens més remei que fer la contribució que s'espera de tu. No hi ha manera d'evitar-ho. Ets un jugador clau en els esdeveniments que giren al teu voltant. Segurament t'has adonat. Per molt que t'agradés marxar de vacances, no pots fer-ho ara.

Verge Pots tenir molt bones idees relacionades amb el teu àmbit professional, però ¿les domines totalment? Si no és així, accepta el fet que encara pots aprendre de cursos o experts en el teu camp. No et perjudicarà que et guiïn una mica. Deixa de dubtar o criticar el que altres et proposen.

Balança La comunicació és clau avui. Fes les intencions immediatament per evitar confusions innecessàries. Com més puguis resoldre ara, millor t'anirà en el futur. Tu ets la peça que falta del trencaclosques, així que puja't a el podi amb la finalitat de realitzar el teu important paper. El pont que ofereixes omple un buit crític que serà de gran ajuda per als altres.

Escorpí Canalitza la teva energia en tasques constructives. Analitza on pots fer connexions importants. Hi ha una línia molt fina entre suggeriments i manipulació. Tracta d'evitar això últim. Hi ha alguna cosa que et deté. Aquesta restricció és probablement el millor. Podries cremar-te constantment si arribes als extrems en cada acció. Confia en la teva energia i segueix els teus instints.

Sagitari Forces restrictives poden entrar en conflicte amb tu avui. La bona notícia és que hauries de ser capaç de trobar un espai de pau dins de les teves emocions. Busca un mediador que pugui ajudar-te a resoldre punts morts que puguin existir entre tu i els altres. Hi ha oportunitats tant per a la llibertat com l'autonomia esperant que prenguis acció. Busca maneres estranyes i poc convencionals de fer les coses.

Capricorn Un enfocament planificat i disciplinat funciona millor avui. Una cosa a tenir en compte és que és important connectar amb els altres ara. Tractar de fer les coses tot sol pot semblar com la cosa correcta a fer, però ets molt més eficaç quan demanes l'ajuda dels altres. No tinguis por d'apropar-te a la gent que no coneixes molt bé.

Aquari Aquest és un moment excel·lent per a tu. El teu estat emocional és meravellosament optimista. Les coses haurien d'anar bé i tens un instint que t'ajudarà a navegar a través de qualsevol aspror que aparegui, si n'hi ha. Aprofita aquesta oportunitat per comprometre als altres i concretar els plans que tens la intenció de completar.

Peixos Les coses poden estar mentalment centrades avui, la qual cosa podria entrar en conflicte amb la teva naturalesa emocional. Opinions fortes poden sorgir, i hauries de prendre't temps per escoltar. No forces les coses si no estan llestes per desenvolupar-se. Si la poma no està a punt de caure de l'arbre, no l'agafis. Espera fins que la poma estigui madura i el fruit caurà fins a tu sense esforç.

tracking