x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 18/06/2020 a les 07:01
Àries
Controla't i esbrina què és el que el teu cor desitja. Hi ha una força agressiva tirant de les teves fibres avui. A menys que tinguis molt clar què és el que vols i sents, podries perdre el teu equilibri fàcilment. Mantingues els peus a terra i no suposarà cap problema.

Taure
Dirigeix ​​la teva agressivitat en la direcció correcta avui. Això no hauria de ser massa difícil ja que coneixes i entens el significat d'un treball ben fet i el que es necessita per aconseguir les coses. Tens ànsia per posar en marxa certs projectes. Has fet l'organització i la planificació. Confia que saps exactament com procedir.
 
Bessons
Avui no és un dia per simplement passar l'estona. Hi ha un assumpte molt important que ha de ser tractat abans de poder participar en qualsevol activitat de diversió. Els esdeveniments de la nit van a ser divertits i gratificants, sempre que compleixis amb els deures el dia, deixant la teva ment lliure d'obligacions.
Cranc

Tracta de mantenir les teves emocions sota control avui. És possible que puguis arribar a enojarte extremadament i a fer-te mal a tu i a les persones que tinguis a prop. És important mantenir certa modèstia i humilitat en tot moment. Esteu construir un bon caràcter que es guanyi el respecte dels altres, inclosos els teus superiors.

Lleó
Pots sentir que algú està intentant molestar-te. És important que ara no oblidis qui ets. No et sorprenguis si sents una tirada negatiu d'algú o d'alguna cosa. Si és així, allunya't de la situació. No és la teva responsabilitat fer feliços a tots. No t'entristeixis a l'intentar alegrar els altres.

Verge


Avui és un dia fantàstic per a tu. Seràs capaç d'aconseguir molt durant el dia, deixant la nit oberta per gaudir d'l'entusiasme amb altres. Una vegada que t'encarreguis de les coses necessàries, no dubtis a prendre una bona ració de diversió. T'has guanyat el dret a alliberar i a divertir-te.

Balança
És possible que hagis de parlar molt avui, però això és natural. Tens molt a dir, així que, per què no dir-ho? Esteu assolir els teus objectius amb molt poc esforç. Diverteix-te i no dubtis a tractar-te a tu de la manera que mereixes. Respecta't a tu, i els altres et respectaran. Seu amb l'esquena recta i mostra orgull per ser qui ets.
 
Escorpí
Potser et resulti difícil complir amb alguna tasca avui. La teva ment pot sentir fragmentada. Pot ser difícil enfocar. Si aquest és el cas, no et preocupis massa per això. Potser és l'Univers qui et diu que no passa res per no centrar-se. Mantingues les coses lleugeres i despreocupades.
 
Sagitari
Avui sal a divertir-te. Escapa del teu estat d'ànim laboral i diverteix-te. Vés a un lloc nou i dóna un llarg passeig a l'aire lliure amb amics. Tens una gran quantitat d'energia, així que comparteix el teu entusiasme amb altres. Hi ha un emocionant rumor en l'aire que hauries aprofitar i a el qual contribuir.
 
Capricorn
Anota alguns dels teus pensaments avui. Comunica els teus sentiments en un diari o escriu cartes o correus electrònics a persones a les que no hagis vist en molt de temps. Mantingues el to lleuger. Tens un munt d'informació per compartir, te adonar d'això o no. Aquest és un bon dia per vestir-se, sortir i divertir-se.

Aquari

Tu domines molts temes, així que propaga el teu coneixement al teu voltant. Altres prestaran atenció als teus paraules. Usa-les amb cura. Potser saltis d'un tema a un altre, però això està bé. Les aventures inesperades que et trobis et mantindran en constant entreteniment.

Peixos
No et preocupis tant pels altres avui. El teu treball és divertir-te. Mantingues les coses equilibrades per no aprofundir massa en un tema o projecte específic. El dia apunta cap a la varietat, així que dedica algun temps a moltes coses diferents.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts