Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La manca de comunicació i potser fins i tot fredor per part d'una amistat podria fer que sorgeixin les teves inseguretats i que et preguntis si aquesta persona encara es preocupa per tu. No et preocupis. Aquesta persona se sent molesta, però no amb tu. Pot estar massa preocupada pels seus assumptes com per comprendre el problema. Aguanta aquí i estaran en contacte de nou quan estigui a punt.

Taure Un membre del teu grup pot haver-se anat sense dir-li a ningú a on es dirigia. Això podria ser preocupant per a la resta de vosaltres, però no et preocupis. Probablement està bé, i pot ser que simplement hagi de pensar una mica en pau. Has d'acceptar que no sabràs res d'aquesta persona avui. Tingues fe i no et preocupis.

Bessons

Una trucada estranya, inesperada o correu electrònic podria desconcertarte. Potser no coneguis a la persona que truca o pot ser que la informació no tingui sentit. El que sentis pot ser exagerat, si no fals. Si és important per a tu, analitza els fets abans de treure conclusions i d'comentar-ho a altres persones.

Cranc

La teva situació financera és confusa? Estàs començant a entrar en pànic al respecte? Pots estar alterán-te per res. Aconsegueix totes les dades, centra't en els fets, i observa el que realment estigui succeint. Una vegada que consultis les xifres reals i les revisis un parell de vegades, hauries descobrir que pots portar la situació.

Lleó

Certes idees per a projectes creatius poden inundar la teva ment, però poden ser massa generals o vagues d'entendre. Fes una llista si vols, però no sentis que has de començar qualsevol cosa avui. És possible que necessitis analitzar les idees durant uns dies abans de decidir-te per el millor punt de partida. Sigues pacient.

Verge

Has estat rebent vibracions estranyes d'algú proper a tu? És probable que aquesta persona no estigui molesta amb tu. Pot estar preocupada sobre els propers canvis en l'entorn professional. Tot sembla indicar que aquestes preocupacions són infundades. Ofereix al teu amic sortir a menjar i escoltar-lo. Seràs capaç d'alleugerir la càrrega i proporcionar una perspectiva molt necessària.

Balança

Podries estar planejant assistir a un esdeveniment social avui. Estàs desitjant que arribi. Certs tràmits podrien ocupar tanta part del teu temps a que et preguntis si podràs anar. La paperassa no sembla ser tan urgent. Fes tot el que puguis i després ves a la teva festa. T'ho mereixes.

Escorpí Comunicacions frenètiques que tenen a veure amb un projecte o assumptes de família podrien fer que et descentris. Massa preocupacions importants t'han afectat alhora. Pot ser confús, però vés a poc a poc i no tinguis la temptació de tractar d'aconseguir tot d'una vegada. Avui la teva ment és estable i analítica. Ves amb el corrent i podràs aconseguir tot.

Sagitari Bones notícies sobre diners podrien donar-te també idees sobre com gastar-los, sobretot a casa teva. Potser necessitis un moble nou o hagis estat pensant en pintar o redecorar. Aquest és un bon moment per fer-ho, sempre que vagis amb compte i no deixis que la teva exuberància tregui el millor de tu.

Capricorn La teva ment és aguda i estàs en disposició d'assumir qualsevol cosa que s'aparegui davant teu. Els familiars o amics podrien notar això bastant ràpid, així que no et sorprenguis si van a tu a la recerca d'ajuda i consell. Probablement donaràs molts d'aquests avui, així que prepara't. El treball d'oficina pot ser una mica aclaparador. Mentre vagis pas a pas, podràs fer-ho tot.

Aquari Els llibres i revistes sobre temes psíquics, espirituals o metafísics podrien ocupar molta de la teva atenció avui. Podries inclinar-te cap a deixar de banda les teves tasques rutinàries a favor de continuar llegint i cridar a tots els teus amics per dir-los el que has après. Deixa-ho per a aquesta nit. Ets una persona massa seriosa com per deixar de banda la feina, i sentiries que abandones el teu deure si ho fessis.

Peixos Un objectiu relativament recent que t'has establert com a objectiu pot semblar una mica aclaparador. Potser et preguntes si aconseguiràs fer-ho. Tot i que podries distreure fàcilment, pots centrar-te si ho intentes, i això és el que has de fer ara. Les finances poden necessitar atenció, i possiblement la paperassa, però això és només rutina.

tracking