Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Tens la decisió de guanyar-te l'afecte d'una persona especial? Has dedicat una gran quantitat d'energia a aquesta meta últimament? T'interessa revigoritzar el teu matrimoni? Avui és un dia ple d'auspicis per a l'amor. Ara és el moment de coquetejar amb bogeria, escriure cartes d'amor i donar aquest passeig pel carril dels amants!

Taure Aprofita avui per passar temps de qualitat en aquest niu petit i acollidor que tu i la teva família gaudeixen tant. És aquest tipus de dia per a quedar-se a casa. Hi regna un ambient tranquil, que dissipa les tensions internes. Aprofita l'oportunitat de recarregar les teves bateries. Demà necessitaràs un munt d'energia.

Bessons

El dia és apropiat per a les persones amb curiositat i imaginació, ¡incloent-te a tu! Ja que no estàs exactament en plena forma emocional, agrairàs especialment els dons que el dia d'avui porta. Si tens ànsies per conèixer a altres persones o explorar noves activitats amb els teus amics, fes-ho. El dia és propici per a la diversió.

Cranc

És possible que hagis estat trist últimament, però avui estaràs de bon ànim. Pots embarcar-te en el teu viatge amb plena confiança en els seus aspectes astrològics. El teu atractiu serà més gran que de costum, i la gent trobarà el teu encant irresistible. Aquí està la promesa de moltes experiències gratificants en la teva carrera i vida amorosa!

Lleó

La teva lluminositat i brillantor eclipsen a tots avui. Ets una estrella! Els teus desitjos són ordres per a la resta. La gent que t'envolta pot comptar amb tu com el seu líder. Tot i que gaudeixes d'aquest paper, no has de oblidar-te de gaudir de més plaers privats. Un petit regal per a tu, una aventura per diversió o potser una mica de temps tot sol pot ser el que necessites.

Verge

Aquest és un dia positiu. Sents tranquil·litat i equilibri i més tolerància de la normal cap als humors mercurials i les passions dels altres. Si t'és possible, pren-te un descans de la teva atapeïda agenda i dedica't uns minuts. Tal acte indulgència no forma part de la rutina, però avui et faria molt bé.

Balança

L'ajuda per a un projecte creatiu podria arribar-te d'un lloc inesperat, augmentant la teva inspiració. Aquest és un excel·lent moment per presentar tot el que has fet a el públic o als que importen. Sents una energia especialment innovadora i hauries treure el màxim profit d'ella. Potser et sorprengui el que aconsegueixes.

Escorpí Avui pots acollir algun tipus d'activitat de grup o una reunió a casa teva. Un nombre de persones interessants pot assistir. Algunes poden tenir un munt de bones idees per compartir. Aquest és un bon dia per treballar per el guany econòmic, ja sigui per a tu o per a una causa que significa molt per a tu.

Sagitari Podries rebre una trucada de telèfon intensa, potser una mena de crit d'ajuda, d'un familiar o amic proper. Tens una major preparació del que és habitual per ajudar a algú que ho necessita, però tracta de mantenir l'objectivitat. Aquesta persona pot estar exagerant la situació o estar confosa sobre la seva veritable naturalesa. De fet, totes les comunicacions podrien ser confuses. Pot ser difícil separar els temors de la realitat.

Capricorn

Els experiments amb ordinadors o una altra tecnologia podrien revelar un talent ocult que no sabies que tenies. Podries decidir treballar en el desenvolupament d'aquesta habilitat, ja que podria obrir portes que augmentin els teus ingressos. Els teus amics et poden ajudar, ja sigui amb aquest o altres assumptes. A la fi de el dia, la teva ment estarà més centrada del que estaves abans.

Aquari La teva ment va a mil quilòmetres per hora. Diferents idees, interessos, metes i projectes podrien assaltar la teva ment tot el dia. Anota'ls. Revisa la llista per veure quines idees són viables, quines immediates i quines poden esperar per més endavant. Dóna un llarg passeig abans d'anar a dormir o pot ser que no siguis capaç de dormir.

Peixos L'ocultisme, l'alquímia o l'astrologia podrien capturar el teu interès avui. Pots assistir a una conferència o taller sobre el tema, o podries inscriure't en una classe. La teva ment és aguda, per la qual cosa el que sigui el que decideixis estudiar aprendràs més ràpid i retindràs millor. La lectura i l'experimentació et podrien ensenyar molt ara. Altres possibilitats inclouen la meditació, el ritual o la regressió a vides passades.

tracking