Música

La Fundació ONCA impulsa un cicle de concerts al carrer

El cicle 'On-Carrer' es durà a terme els mesos de juliol i agost, i hi estan convidats tots els artistes que vulguin participar

La Fundació ONCA impulsa un cicle de concerts al carrer a l'estiuFundació ONCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà s'ha mostrat molt activa durant el confinament amb diverses propostes d'entreteniment a través de la cultura. De cara a l'estiu vol seguir impulsant iniciatives, i ha anunciat el cicle de música 'On-Carrer', que es durà a terme els mesos de juliol i agost sota el lema 'La música surt al carrer'. El comissari de la Fundació ONCA, Albert Gumí, assenyala que la iniciativa "obre les portes i les finestres de l'art durant l'estiu" i el cicle prioritzarà els artistes del país i música vinculats a la FONCA.

En aquest sentit, ha explicat que "la proposta està oberta a tothom que tingui l'objectiu de col·laborar en la recuperació i la dinamització de l'activitat cultural d'Andorra, així com apropar l'art i la cultura a la nostra societat". Es vol comptar amb les institucions culturals de cada parròquia i les durades de les actuacions rondaran els 20 o 25 minuts. Totes elles seran a l'aire lliure, en espais pensats i adequats per a cada proposta, i cada grup participant podrà fer 3 passis amb pauses de 15 a 30 minuts. A més, per evitar la concentració de públic, el cicle tindrà un caire "casual" de manera que s'afavorirà la sorpresa de trobar-se música pels carrers.

Tots els artistes que hi vulguin participar, ja siguin músics, cantants, ballarins o actors, ho podran fer, tenint en compte que les formacions hauran de ser d'un màxim de tres components. Les propostes s'han de presentar abans del 15 de juny al correu electrònica de la Fundació (foncaproduccio@gmail.com).

tracking