Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Altres persones adquireixen particular rellevància avui. El romanç està molt present en la teva ment, ja sigui en les amistats, les associacions empresarials o relacions de tot tipus. Les teves interaccions són càlides, cordials i de suport. Els sentiments romàntics s'acosten a la intensitat dels contes de fades.

Taure Avui podries tractar d'obtenir el treball perfecte, possiblement en un camp artístic o un relacionat amb les arts curatives. És possible que tinguis una posició específica en ment, o podries considerar diverses.

Bessons

Un romanç nou o existent podria assumir un aspecte espiritual que creï un vincle més fort entre els dos. Les obres dels grans mestres, potser alguns de terres exòtiques, inspiren un impuls creatiu. L'espiritualitat podria prendre una nova importància per a tu.

Cranc

Els somnis i la meditació podria portar profundes emocions de l'passat que han estat bloquejant el teu creixement sense que te n'adonis. Tant buscar com perdonar poden adquirir una nova importància. La passió romàntica ha d'estar en el seu punt més àlgid de tots els temps.

Lleó

Si no tens parella, no et sorprenguis si el romanç es presenta davant teu avui, potser en el teu veïnat. Fins i tot si tens parella, coneixeràs a algú nou. És probable que coneguis a algú especial fora, a l'aire lliure, i prop d'una multitud de persones.

Verge

El teu sistema de valors pot assumir nous aspectes espirituals i idealistes avui. Afers mundans podrien assumir un nou significat per a tu. Podries fins i tot veure l'espiritualitat a la feina. També pots establir algunes metes idealistes, però poc realistes, pel que fa a la teva salut es refereix.

Balança Avui pots convidar a algú proper a trobar al casa, però no comptis amb que aquesta persona sigui capaç de fer-ho. Una cosa pot sorgir. La decepció et podria causar malenconia, però no deixis que tregui el millor de tu. Convida a algú més o canalitza aquesta energia en projecte.

Escorpí Notícies de problemes relacionats amb la malaltia o l'ocupació d'algú que coneixes poden causar que et deprimeixis una mica avui. Una carta càlida, amorosa o una trucada d'algú que està lluny pot animar-te.

Sagitari L'excés de despesa en articles de luxe podria fer-te sentir la necessitat de apretarte el cinturó una mica. Això podria fer que sentis desànim. No et culpis massa. Tots ho fem de tant en tant. Abandona el desànim i contacta a una amistat propera o un amant.

Capricorn Petits problemes familiars poden fer que et sentis trist avui. Potser un membre de la família no hi és, o poden haver hagut algunes petites disputes a casa teva. Altres potser desitgin convidar als teus amics, però pot ser que no sentis ganes de socialitzar en l'absolut.

Aquari

La malaltia d'un familiar o veí podria fer que sentis desànim avui. La notícia probablement ha passat per massa gent, de manera que podria no ser tan dolenta com et van dir. El treball pot anar lent en els teus propis projectes, ja que podries tenir un bloqueig mental transitori sobre què fer a continuació.

Peixos

Amics i grups poden demanar de manera excessiva teu temps. Com la persona generosa i amb vocació de servei que ets, tendeixes a fer el que altres volen. Això està bé, però no estàs servint a ningú a l'deixar-los que s'aprofitin de tu. També pots delegar.

tracking