Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

Avui vols que les coses es facin només a la teva manera. El teu estat d'ànim és molt tossut i altres persones pensen que seria una ximpleria pensar que podrien fer-te canviar d'opinió sobre qualsevol cosa. Tu ets l'única persona autoritzada per fer això.

Taure Pots topar-te amb dificultats avui d'hora. Les coses haurien alleujar una mica a la nit. Recorda que com més cops donis a la paret, més et farà mal el cos i més energia gastaràs. Et sorprendràs com de fàcils són les coses quan fas un pas enrere.

Bessons

Pots sentir-te com un cavall de carreres a la porta de sortida. T'has estancat en un lloc petit, esperant ansiosament a que soni la campana. Pots sentir-te impotent ja que no tens control sobre quan s'obrirà la porta. Sigues pacient.

Cranc

El teu estat d'ànim patirà alts i baixos al llarg del dia. T'estàs recuperant dels últims dos dies, i sents més unió amb la gent propera. Sents un afecte especial d'algú que fa que el teu cor se senti feliç i la teva ment estigui tranquil·la.

Lleó

Vés amb compte a l'obrir la boca en situacions en què no és apropiat. Quan la conversa decau, sents que és el teu deure obrir la boca. D'aquesta manera, pots iniciar la conversa sobre un tema inadequat.

Verge Organitza't en el matí perquè la teva ment estarà més dispersa posteriorment. Si comences amb un pla sòlid de com fer-li front a les tasques del dia, és més probable aconseguir-ho tot. Si no mantens la concentració i l'esforç, altres persones s'aprofitaran de la teva generosa natura.

Balança Sembla com si estiguessis obrint camí de nou. Ara que estàs planejant per al futur, pots inscriure't en un programa educatiu o fer un viatge. No et deixis impressionar tant per les bones perspectives d'avui que t'oblidis de l'assumpte que t'ocupa.

Escorpí Tens per davant un dia brillant. Què alleujament, després de la tensió dels últims dies. Aquest seria un bon moment per confiar en un amic proper. Això ajudarà a alleujar part de la pressió que has estat sentint per dins. Vés amb compte de no relaxar del tot.

Sagitari És un alleujament quan es desapareixen les hostilitats, no? Ha semblat com que la gent, en repetides ocasions, et tancava les portes a la cara. Però avui una visita o trobada desbloquejarà alguns misteris per a tu.

Capricorn Avui hi ha una cosa que floreix dins teu. Les fortes pressions dels últims dies ha disminuït i ets capaç de prendre les coses amb més tranquil·litat. Seria una bona idea prestar més atenció al teu cos. Tracta de programar exercicis més aeròbic i reduir els greixos i els sucres.

Aquari

Els últims dies han estat una mica difícils, per la qual cosa podria sorprendre't la brillantor de el dia per davant. Encara que potser no estiguis tractant de fer-te valer més de l'usual, rebràs elogis i felicitacions de diferent gent.

Peixos Podràs gaudir de la dolçor i relaxació que t'ofereix el dia d'avui. Tindràs més ganes de parlar del que és habitual. Aquest interludi et donarà l'oportunitat de refrescar a el passar algun temps de qualitat amb la família.

tracking