x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 30/05/2020 a les 07:17
Àries
El fort llaç de lleialtat que sents cap a una amistat pot portar-te a una situació delicada avui. La teva amistat pot demanar-te que li facis un favor que és difícil, si no impossible. Observa la situació i analitza si hi ha alguna manera d'ajudar. Si no n'hi ha, almenys tracta de donar-li suport sentimentalment. De vegades això és tot el que pots fer.


Taure
La confusió pot regnar avui, sobretot si ets una persona intuïtiva. Pots rebre vibracions estranyes que podrien ser inquietants. No tractis de donar-los sentit. La teva percepció extrasensorial pot estar una mica apagada, o pot ser que aquestes persones els quals sentiments estàs sentint estiguin estressades i no tinguin direcció. O podrien ser les dues coses. De qualsevol manera, hauries de tornar a la normalitat demà.

Bessons


Avui podries tenir alguns somnis o visions estranyes. No els prestis massa atenció. Pots adonar-te que les imatges són possiblement restes d'escenes del teu passat, en part informació que has rebut últimament i, en part, els teus pròpies pors sobre el futur. Si ho veus d'aquesta manera, hauries de ser capaç de veure el que t'estan dient.

Cranc
La informació que rebis d'amics podria preocupar una mica sobre la teva seguretat financera. Pots estar tractant d'arribar a un objectiu que sembla estar en perill si és que les notícies que has sentit semblen ser certes. ¡Potser no és cert! Comprova els fets abans de treure conclusions i entrar en pànic. Podries descobrir que no hi ha res de què preocupar-se.

Lleó

En general tens un fort vincle intuïtiu amb les persones properes a tu, però avui pots sentir com si aquesta part del teu cervell s'hagués apagat. Podries rebre missatges confusos o podries no ser capaç de notar res. No has perdut el teu do, així que no et preocupis per això.

Verge
 
Pot ser difícil concentrar-se en les tasques de la llar avui. La teva ment està en les coses més sublims, com els interessos espirituals i intel·lectuals i sents mandra. Està bé no fer res. No has d'esgotar cada dia! Relaxa't a casa, llegeix, mira la televisió i cuina. Si és que tens coses a fer, les teves tasques poden esperar fins que et sentis amb més energia.

Balança
La teva ment està molt agitada en aquest moment, així que no et sorprenguis de no poder prestar molta atenció a qualsevol cosa. És com si el teu concepte de món hagués canviat inexorablement i veiessis la teva vida amorosa i la teva carrera amb nous ulls. Així i tot, sents l'obligació de recollir i guardar els trossos del passat. El dia anterior t'ajudarà a deixar de banda a el vell món.

Escorpí
El dia serà força tranquil per a tu. És probable que t'obliguis a fer una tasca i continuar-la fins al vespre. Si algú tracta de convèncer-te que prenguis un descans, no serà tan difícil de resistir. Aquest és un dia en que has de seguir als teus instints, mantenir el cap baix i centrar-te en la tasca que tens entre mans.
 
Sagitari
Has dedicar el dia a reflexionar sobre el teu futur professional. Moltes forces semblen estar treballant per aclarir les teves idees sobre el tema. En comptes de rebel·lar-te davant la menor provocació, com ho has estat fent últimament, seria molt més raonable que pensessis primer a les teves necessitats materials bàsiques i les de la teva família.
 

Capricorn
Avui no hi ha temps per somiar! Molt per contra. Pots esperar haver de resoldre una sèrie de petits problemes tècnics relacionats amb les comunicacions. En general, serà un dia una mica complicat però al menys la teva ment estarà ocupada, sense deixar espai per a aquestes preguntes difícils que t'han estat molestant molt últimament.

Aquari


Quan parles, vols que altres persones t'escoltin. És molt probable que els teus pensaments derivin cap a idees humanitàries i filosòfiques. Tens disponibilitat a compartir les teves idees amb els altres, i és possible que tinguis un somni utòpic que, si tothom seguís, faria del món un lloc molt millor. La gent pot riure de tu per tenir aquest punt de vista, però això definitivament no vol dir que hagis de deixar de somiar.


Peixos

Avui el teu estat d'ànim té un toc espiritual. Els teus somnis són víscuts i tens la seguretat que estan tractant de dir-te alguna cosa específica. És difícil de dissipar les ganes de viatjar. En particular, t'atreu un lloc on es pugui estudiar una cultura diferent. Aquest viatge podria no ser pràctic ara, però pots fer algunes investigacions en línia sobre el tema!
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts