Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

Avui no intentis aconseguir tot el que vols fer. L'actual alineació celestial està assenyalant que hi haurà pèrdues d'energia amb relació a trobades casuals que succeeixin avui. Hi haurà qui intenti vendre't alguna cosa o et demanaran ajuda o consells per problemes personals. Tu, que enyores tenir temps tot sol per concentrar-te, hauràs cuidar-te de no estancarte a les necessitats dels altres.

Taure Les preocupacions financeres et podrien perseguir avui. Això és lamentable, ja que les teves preocupacions estan probablement fora de lloc. Hi pot haver alguns ajustaments de fer, però res que no es pot arreglar estrenyent una mica el cinturó durant uns dies. Troba alguna cosa barata però fascinant de fer, com llegir o veure un documental. T'oblidaràs dels teus problemes i aprendràs alguna cosa mentrestant. Una vegada que ho superis, hauries analitzar-lo des d'una perspectiva adequada. Relaxa't!

Bessons

Has estat planejant unes vacances a un lloc llunyà? Problemes tècnics inesperats podrien interferir amb els teus plans i podrien fer-te pensar en cancel·lar el viatge. Pots tenir la temptació d'agafar el telèfon i fer-ho. No facis res avui. Tot s'ha d'haver arreglat al matí i tindràs una altra vegada ganes de fer el viatge. Centra't i no facis res precipitat.

Cranc

Certs assumptes de diners podrien provocar que et trobis en un estat de malenconia absoluta. A primera vista, podria semblar que mai seràs capaç solucionar tota la paperassa, però ho faràs. No et deixis vèncer. Concentra't en la tasca i avança poc a poc. Abans que ho sàpigues, la teva eficiència i practicitat haurien d'haver resolt tot. Anima't i planifica una gran nit!

Lleó

Està el teu amor fora de la ciutat? Si és així, probablement estiguis sentint una mica de solitud i inseguretat. Cal que facis cas omís a aquestes fantasies de la teva persona estimada passant-ho molt bé fora de la ciutat amb molta gent glamurosa. Molt probablement sent tant avorriment com tu i estigui realitzant transaccions comercials o complint amb obligacions familiars. Relaxa't, troba alguna cosa que fer i el temps passarà abans que te n'adonis.

Verge És probable que no tinguis ganes de treballar avui. Potser no sentis cansament però probablement sentis avorriment, inquietud i no puguis concentrar-te. El millor és concentrar-se en les rutines o tasques mundanes que pots fer automàticament en dies com aquest. Pren un esmorzar llarg i pausat o potser esmorza amb amics. És important passar una bona estona. Pensa en això com un exercici per equilibrar la teva normalment seriós ego!

Balança Una actitud de "pobre de mi" no és exactament el més efectiu per obtenir el que desitges en aquest dia, especialment quan es tracta de temes relacionats amb l'amor. Descobriràs que una actitud de seguretat farà que se't acostin persones segures de si mateixes. És una situació bumerang. Tenir seguretat significa ser capaç d'obrir-se a les diferències.

Escorpí T'agradi o no, molta de la teva estabilitat emocional d'avui dependrà de les accions dels altres. Les connexions amb altres persones seran extremadament importants en un dia com el d'avui, i descobriràs que la comunicació entre vosaltres serà increïblement valuosa i enriquidora. L'orientació d'aquest dia portarà a la llum la teva naturalesa sensible, receptiva i atenta.

Sagitari Les relacions són part clau d'aquest dia, i descobriràs que el teu humor general dependrà en com aconsegueixis portar amb els altres. Qui és el pensant de el grup? Qui és l'encarregat de guiar? L'aspecte d'aquest dia emfatitza la importància de les societats i el confort emocional que pot obtenir-se quan dues persones són obertes i honestes amb els seus sentiments.

Capricorn Sentiràs més necessitat d'afecte del normal. Descobriràs que hi ha una tendresa en el teu cor que necessita reconeixement i afirmació. L'equilibri és la clau per a tu - especialment en l'àrea de la teva feina i vida diària. Assegura't de complir amb les teves necessitats emocionals diàriament. La configuració celestial et demanarà que et prenguis un descans.

Aquari

Avui seràs bastant independent, i descobriràs que els valors, finances i carrera són factors importants en els fets del dia. La creativitat i llibertat emocional són dues coses que t'ajudaran mentre processes els esdeveniments del dia. Et sentiràs lliure per a iniciar activitats en societat, però recorda que necessites responsabilitzar-te per les teves pròpies accions i emocions. Tingues receptivitat cap als altres.

Peixos

Avui et trobaràs fent malabarismes en el treball amb milers de coses per fer. La informació anirà i vindrà, i sentiràs la necessitat de dirigir les coses que donen voltes al teu voltant. Tingues present que hi ha molt lligam d'emoció amb aquesta informació, i hauràs de ser amable amb les persones amb les que tractes.

tracking