x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 23/05/2020 a les 07:50
Àries
Hi ha lluentor en els teus ulls, i sens dubte l'amor és el gran tema del dia. Fes-te càrrec quan es tracti de la teva parella. Podràs descobrir que es produeix una certa tensió entre els desitjos de llibertat i d'unió amb la teva persona enamorada. Potser una part de tu es vol anar i l'altra preferiria que et quedis amb tal.


Taure

Avui comença el dia amb el peu dret. Descobriràs que la primera mitja hora després d'aixecar-tindrà molt a veure amb l'estat d'ànim general que t'acompanyarà durant la resta del dia. Descobriràs que si et concentres i baixes la intensitat de les teves emocions, et prepararàs molt millor per als desafiaments que et poguessis enfrontar, gràcies a l'alineació astral.

Bessons
Avui potser el teu amant estigui una mica difícil. El més complicat d'entaular una relació íntima amb algú és que, com més et manifestes tal qual ets, més fàcil li resulta a l'altre ferir-te. Sap què botons prémer. Podràs sentir que has retrocedir una mica a causa de l'energia que origina tensions producte de la configuració astral en joc.



Cranc

Avui podries estar extremadament sensible als actes dels altres. El més probable és que descobreixis comentaris insignificants i matisos en els tons de veu, acumulant tensió en la dinàmica de qualsevol situació que hagis de enfrontar. L'energia celestial d'avui també et fa més conscient de la importància de tenir bons amics que actuïn com balança pel que fa a les teves opinions.

Lleó
Avui, permet que el teu costat creatiu brilli durant el dia. Podria ser que els comentaris dels altres avivin la flama dins teu. Aprofita aquest impuls d'emoció per reviure un emprenedoria artístic que t'ajudi a posar-te en contacte amb les teves emocions. L'energia astral en joc porta el teu costat femení i receptiu a centre de l'escena. Aquesta nit potser vulguis lluir espectacular per sortir amb algú que estimes.


Verge
Et trobes en el teu pic mensual en termes d'estat d'ànim general, i avui descobriràs que les teves emocions s'agiten com a resultat de l'alineació astral. Aquesta configuració poderosament receptiva també podria fer-te més conscient de les persones que t'envolten i com les teves accions afecten l'energia de la situació. Obre el teu cor i ment als sentiments reconfortants dels altres.

Balança
És cert que provens d'una classe social determinada, com qualsevol de nosaltres. Però, ¿has identificar-te amb aquests valors per la resta de la teva vida? Aquests valors alguna vegada podran haver estat teus, però té en compte que possiblement ja no tinguin connexió amb la teva vida. L'energia astral t'aconsella avançar i alliberar els teus lligams amb el passat.

 
Escorpí
Com molts compatriotes del teu signe, és possible que hagis sentit una separació gradual de les persones amb les que has compartit molt de temps últimament. Els cossos astrals estan en el procés de remoure aquestes activitats que simplement no estan correctes en relació amb qui ets. L'energia celestial t'ajudarà a estar més conscient d'això a mesura que segueixes els seus moviments.


Sagitari
L'astrologia de vegades fa que certs aspectes semblin una cosa inquietants, perquè tradicionalment poden estar associats a la mort. Però no és una mort real, sinó una simbòlica, com una transformació psicològica. L'alineació astral d'avui segurament et farà conscient que alguna cosa en el teu interior està en procés de morir. Però això et permetrà donar naixement a noves característiques, un ésser més veritable.

Capricorn
En els dies com el d'avui tendeixen a ressorgir sentiments d'abandó en una persona com tu. Experimentaràs una sensació de solitud, i certament no és la primera vegada que t'has sentit d'aquesta manera. La diferència és que avui sentiràs obligació a prendre certes decisions importants tot sol. Però la real solitud només està en la teva imaginació. Per què no confies en un amic proper?.

Aquari
Avui l'alineació astral suggereix que meditis sobre els últims fets ocorreguts a la teva llar o família. Per a la sorpresa dels teus éssers més propers, acceptaràs o rebutgessis una proposta, i ho faràs juntament amb una persona. No tindràs el teu humor usual, calmat i conciliatori, per tant prepara't per a algunes mirades de sorpresa.

Peixos
'Desfés-te d'aquesta típica ideologia! Estàs vivint amb "missions" velles i creences velles que guien les teves accions més del necessari. No hi ha raons perquè obeeixis els principis que pertanyien als teus pares i que no tenen connexió a res amb la teva vida. L'energia astral en joc et farà saber avui que és important, i fins crucial, que et alliberis dels valors que no et pertanyen.

 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts