Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

Les característiques de l'alineació planetària no són simples d'expressar. Sentiràs obligació a mirar la part més fosca de tu i no et agradarà el que veuràs. La intolerància pel que fa a les idees dels altres et mirarà a la cara, i no podràs negar-ho. Encara que aquesta perspectiva sigui difícil, si utilitzes el teu introspecció, possiblement trobis una solució a aquest problema.

Taure

Els teus talents certament han tingut una gran demanda últimament. Has rebut tantes trucades d'ajuda, que difícilment saps quin camí prendre. Avui, possiblement et posaràs a treballar. Defineix les teves pròpies necessitats en comptes de ocupar-te de les dels altres. Si certes persones intenten influenciar per dirigir la teva conducta, no els escoltis!.

Bessons

Espera un dia d'alguna manera tediós. L'energia astral suggereix una pressió intensa. Pot ser que siguin pressions professionals o potser la teva salut et causarà ansietat. En qualsevol dels dos casos, evita augmentar les toxines. Molt aire fresc i una dieta saludable per als pròxims dies faran meravelles amb tu.

Cranc

Per un temps, els astres t'han empès a meditar profundament sobre els teus compromisos socials. Fer una contribució a la societat és una part de el camí de la teva vida, sigui quina sigui la causa. No obstant això, pot ser que encara no t'hagis llançat a l'àrea que sents important per a tots nosaltres. La configuració astral et dirà que és hora de pensar en això.

Lleó

Necessitaràs una mica de descans i relaxació, sense cap dubte. Lamentablement, avui no és un dia per això. La tempesta encara no ha passat, i hauràs d'esperar per més temps perquè el pot se segueixi movent. La influència de l'alineació planetària sembla oferir alguna esperança per a un establiment definitiu.

Verge L'amor està en l'aire, com ho ha estat durant dies. Però és possible que la intensitat dels teus sentiments d'avui et tregui la respiració. L'alineació dels astres i planetes fa que les teves emocions siguin molt forts, fins a arribar a atemorizarte. Intenta i busca una sortida per a tota aquesta passió. Potser algun tipus d'activitat artística o física t'ajudi a alliberar-te.

Balança

L'alineació planetària d'avui té un útil recordatori per a tu: No tinguis pressa en cap projecte important. És veritat, la manca d'acció pot resultar frustrant. L'energia planetària t'està permetent donar-li els últims tocs a un projecte de molt de temps.

Escorpí

Avui, l'alineació planetària t'obliga a complir amb el teu deure. Així és, no hi ha forma d'evitar aquests plats bruts. A el menys tindràs més organització i ordre que de costum. La teva família funcionarà millor que mai. I no hi ha final a la vista, ja que l'aspecte et encoratja a continuar aquesta tendència virtuosa en comptes de tornar als teus vells hàbits de desordre.

Sagitari

Qualsevol participació menor a el 110% és simplement inacceptable el dia d'avui. L'alineació astral serà molt exigent. Et agradi o no, l'energia astral ha arribat per treure-li a la teva vida inestabilitat, irresponsabilitat i falta de decisió. Sentiràs obligació a actuar de manera immediata i disciplinada sobre plans concrets en comptes de perdre el temps en somnis irreals.

Capricorn

Tot i que les teves perspectives financeres han estat positives durant les últimes setmanes, avui hauràs de controlar les teves despeses. Certs esdeveniments, com una abundància de comptes en el correu, dificultats en el teu negoci o carrera, reparacions inesperades de la teva llar o el teu cotxe, et faran sentir una mica d'inseguretat pel que fa als teus finances.

Aquari

L'alineació celestial actual arriba just a temps. Has estat necessitant una empenteta, i aquí està. La teva energia està elevada, i gaudeixes de direcció i concentració. Avui pots córrer qualsevol risc ja que l'èxit és pràcticament inevitable. Així que, en comptes de treballar diligentment darrere d'escena, com usualment fas, sal i rep l'aplaudiment.

Peixos

Si hi ha malentesos entre tu i el teu pare, avui és un bon dia per arreglar els assumptes d'una vegada per totes. L'energia astral en joc et avalarà en qualsevol declaració d'independència d'ell. Ets prou gran per tenir cura de tu ara. Si tens fills, realitza un esforç extra per tenir comprensió i afecte cap a ells. Ells et veuen com el seu model a seguir.

tracking