Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

Intenta confiar més en tu del que normalment fas. Si sents una mica de depressió, és probable que les paraules dels altres no et serveixin. Tingues confiança en el fet que pots sanar-te. Saps on és el dolor i també saps com resoldre-ho el millor possible.

Taure

Serà difícil articular el que tens en la teva ment en aquest dia. Les emocions obstaculitzaran les teves paraules que es tergiversarán a l'sortir, o senzillament no sortiran de la teva gola. Els temes relacionats amb el teu treball seran els més afectats en aquest problema. Intenta mantenir els temes emocionals separats dels de la feina. No obstant això, et resultarà difícil donada l'alineació astral del dia.

Bessons

Descobriràs que la comunicació recent que ha funcionat fluidament, tot d'una es veurà obstaculitzada pel ressorgir de confusions emocionals. Descobriràs que necessitaràs que se't escolti, i si aquesta necessitat no és reconeguda o t'és negada, la pressió interior continuarà augmentant en proporcions explosives. L'alineació celestial d'avui no necessàriament ajudarà en el tema.!.

Cranc

El teu ambició professional avui sentirà una sacsejada. La configuració astral et posarà sensible a el fet que estaràs disminuint la teva llibertat d'expressió per complir amb la norma. I aparentment desitjaràs fer-ho sense importar el preu. Per més que Ànsies reconeixement, no és aquesta la manera de aconseguir-ho. No podràs seguir així per molt temps més.

Lleó Les emocions que estan fortament lligades a la teva parella influenciaran maneres de pensar en la teva llar i vida familiar. Podria ser que hi hagi una mica de tensió entre aquests dos camps, i serà dificultós expressar-te en qualsevol dels dos en aquest moment. L'energia celestial d'aquest dia causarà conflicte en situacions que necessiten la comunicació cerebral contra la necessitat d'expressar les teves emocions.

Verge

El teu cap i el teu cor trobaran dificultós arribar a comprendre entre si. Els conflictes respecte a les emocions poderoses i la necessitat de solucionar les coses d'una manera analítica et resultarà dificultós. La clau per a aquest problema és canviar la teva debilitat per la teva fortalesa. Combina el poder de les forces emocionals i mentals, i intenta que treballin en conjunt. L'aspecte d'aquest dia és ajudar perquè això sigui possible.

Balança

Res et farà sentir seguretat en aquest moment. Avui, això serà així més que mai. L'energia celestial et retraurà novament a vells motlles d'inseguretats personals. Com a resultat, t'aproparàs als altres si és que no sents el suficient estima. Treu això del teu cap i veuràs com les coses comencen a millorar.

Escorpí

El dia per venir serà desafiant ja que l'alineació astral et portarà un corrent d'aigua freda i dura. Hi ha una persona que intentarà frenar la teva creativitat i mantenir-la tancada en la dura realitat. Però no et preocupis, saps com evadir qualsevol atemptat mesquí i reconfortar el teu esperit.

Sagitari

El dia al dia serà com netejar serenament el jardí tallant la fusta vella i arrencant la mala herba. No et sorprenguis si et trobes amb algunes de les teves pertinences més estimades, perdudes en el fons. Serà un dia agradable i productiu, i recolliràs els beneficis de la feina d'avui, demà.

Capricorn

Sentiràs la necessitat de buscar una nova manera d'actuar en la teva vida professional. Avui la configuració celestial causarà tota mena d'agitacions que per a tu es traduiran en dubtes i descontents. Sigues intel·ligent i fes el que es necessita fer. Si hi ha problemes, no et preocupis en pensar per què van succeir, simplement soluciónalos. I sobretot, no et queixis.

Aquari

Avui no intentis aconseguir tot el que vols fer. L'actual alineació celestial està assenyalant que hi haurà pèrdues d'energia amb relació a trobades casuals que succeeixin avui. Hi haurà qui intentin vendre't alguna cosa o et demanaran ajuda o consells per problemes personals. Tu, que enyores tenir temps tot sol per concentrar-te, hauràs cuidar-te de no estancarte a les necessitats dels altres.

Peixos

El dia al dia és una excel·lent oportunitat per lliurar-te de qualsevol prejudici que puguis tenir sobre les coses o persones. Si penses en l'amor, et beneficiaràs enormement en dedicar-te a ell. En aquest moment, el teu incredulitat està al punt més alt, per tant, tingues especial cura per evitar la decepció.

tracking