x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 18/05/2020 a les 07:32
Àries
No té sentit que tractis de nedar contra el corrent tot i el coratge que tens. En aquest moment t'has estancat enmig de fortes corrents que no t'estan portant cap a on desitja. En general, un bon capità prefereix deixar-se arrossegar fora de el curs en comptes de lluitar contra el corrent i arriscar-se a encallar.


Taure

Avui, pot ser que somiïs amb unir-te a una cosa que és completament oposat al que has estat fent durant els últims anys. Si ho fas, tindràs dificultats i la necessitat d'aconseguir algun tipus de compromís. A el no haver manera pràctica de satisfer completament els teus somnis utòpics, serà bo per a la teva ànima desenvolupar més integralment alguna de les teves idees singulars.


Bessons


Tindràs la sensació de preocupació per qüestions de diners en aquest moment. No veus la manera de sortir endavant en un futur pròxim. No et permetis omplir-te de por. L'energia astral en funcionament et demanarà viure dia a dia sense un pla detallat per al futur. És difícil, però ho aconseguiràs!.

Cranc

El teu ambició professional avui sentirà una sacsejada. La configuració astral et posarà sensible a el fet que estaràs disminuint la teva llibertat d'expressió per complir amb la norma. I aparentment desitjaràs fer-ho sense importar el preu. Per més que Ànsies reconeixement, no és aquesta la manera de aconseguir-ho. No podràs seguir així per molt temps més.

Lleó
Hi ha la possibilitat que en els últims dies molts plans i desitjos hagin pres forma en la teva ment. Com a regla general, sempre vols crear noves idees, com més siguin millor serà. Però avui, la freda brisa de l'realisme escombrarà aquests grandiosos esquemes, liquidant tots menys aquells que realment siguin viables. El que quedi tindrà substància, i valdrà la pena fer-ho.


Verge
Cuestionarás alguns aspectes fonamentals de la teva professió. Però no serà una cosa tan dolent. És molt fàcil per a tu acumular experiències sense intentar sintetitzar-les i entendre el seu significat profund i entre línies. I aquesta no és una manera equivocada d'anar per la vida.

Balança


Per sort pots acurrucarte al teu llit quan arribi la nit. Potser sigui l'únic moment agradable del dia. Avui hauran guiar-te la paciència i la constància. Si avui tens planificat posar-te en contacte amb algun organisme administratiu, serà millor que deixis tot per escrit. Ah, i no oblidis portar amb tu un analgèsic.

Escorpí
Avui és un dia per concentrar-se en el treball. L'energia astral en joc pot fer-te dubtar respecte als teus objectius, especialment els professionals. Sembla important que en aquest moment no descuidis les preocupacions materials. Hi ha algun tema que cal redefinir? És probable que la millor manera de passar el dia sigui a través de la reflexió.

Sagitari
Retreus amb massa freqüència a la teva parella per no donar-te la independència suficient. I alhora tractes d'estar tan a prop de tal que ets tu qui crea el dilema. Avui l'energia astral en joc et impulsarà a què reclamis la teva independència i t'alliberis d'aquesta por constant que la teva parella et vagi a abandonar.

Capricorn
Si tant enyores la teva llibertat, per què no has intentat aconseguir-la? És perquè no et va semblar pràctic fer-ho, o has estat sentint que la teva relació és l'única estable enmig d'una vida d'una altra manera tumultuosa? L'energia astral en joc et diu que confiïs en aconseguir la vida que desitja. No obstant això, potser hagis de "deixar tot" per aconseguir-ho.

Aquari
Avui no intentis aconseguir tot el que vols fer. L'actual alineació celestial està assenyalant que hi haurà pèrdues d'energia amb relació a trobades casuals que succeeixin avui. Hi haurà qui intentin vendre't alguna cosa o et demanaran ajuda o consells per problemes personals. Tu, que enyores tenir temps tot sol per concentrar-te, hauràs cuidar-te de no estancarte a les necessitats dels altres.

Peixos
Tu, qui s'ha acostumat bastant a patir restriccions, t'enfrontaràs a les dificultats del dia molt millor que els teus col·legues. Però no et sacrifiquis! Com t'agrada ser útil, la teva bondat et fa córrer el risc que s'aprofitin de tu. En comptes de seguir acceptant més compromisos per què no compartir l'abundància de treball amb els que són responsables per ell?

 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts